ИРЛАНДИЯ - БЪЛГАРИЯ 28.03.2009 / 21:45 световна квалификация
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Браво Мъри!
Още едно правилно решение.Иванов остава в София.Този отбор наистина заприличва на нещо.
Re: Браво Мъри!
Отборът заприлича на клуб на пенсионера.Да ни е жив и здрав Мърко,за да има с кой да се избършат футболните ни ръководители 
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Re: ИРЛАНДИЯ - БЪЛГАРИЯ 28.03.2009 / 21:45 световна квалификация
В момента лично аз съм пред дилемата, къде Иван Иванов ще е по-полезен, дали срещу Ирландия или за двубоя на младежите, който също е важен 

Треньорът си решава на кой да разчита и на кой не.
Не мисля,че Иван Иванов е толкова важен,че да има драми. Дори бих казал,че е крайно нестабилен - има време, може и да се научи. Загубата за защитата е Тунчев, а не Иванов.
Не мисля,че Иван Иванов е толкова важен,че да има драми. Дори бих казал,че е крайно нестабилен - има време, може и да се научи. Загубата за защитата е Тунчев, а не Иванов.
PFC Litex написа:В момента лично аз съм пред дилемата, къде Иван Иванов ще е по-полезен, дали срещу Ирландия или за двубоя на младежите, който също е важен
Ами отговори си кой от двата мача е по-важен.Мъри май е отписал шансовете ни за класиране,доколкото виждам,щом освобождава играчи в отлична форма за младежкия отбор.Абе истината е че не той определя кои играчи да вика и кои да играят.Определят ги двамата големи мениджъри,това е очевидно и за слепец.Така беше и при Стоичков,така е и сега.Да не говорим при по-малките селекционери.Да духа супата националния отбор - това мога да им пожелая.Това и заслужава футболната мафия в България.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- Левски София
Мъри стряска Ейре: Утре ще пуснем новия Бербатов
Настаставникът на българския национален отбор Станимир Стоилов демонстрира отлично настроение преди важната световната квалификация срещу Ейре. На специална пресконференция в Дъблин Мъри заплаши в шеговит тон ирландските журналисти, обещавайки, че утре на терена ще се появи новият Бербатов. Стоилов отговори по този начин на въпроса дали все пак капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов не е в Дъблин.
”Много ви е страх от Бербатов. Той може да дойде тук само да гледа мача. Утре ще пуснем новия Бербатов”, заяви Станимир Стоилов.

”Много ви е страх от Бербатов. Той може да дойде тук само да гледа мача. Утре ще пуснем новия Бербатов”, заяви Станимир Стоилов.
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !

Re: Мъри стряска Ейре: Утре ще пуснем новия Бербатов
клоунада, хахаха или по-точно олимпияда за сини фенове 
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Re: Мъри стряска Ейре: Утре ще пуснем новия Бербатов
Много интересно кой ще е той можеби Макриев или Ив.Попов а можеби някой друг????????

Резултата от утре ще е много на нищо за един отбор с оранжев цвят във знамето
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau