Нови правила във Футбола?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Нови правила във Футбола?

Мнениеот ros » 29 дек 2010 18:19

Задължително е внедряването на видеоповторения. В 21 век не е допустимо футболните ръководители да се държат като английската кралица... Все пак и тя има деца ;) . Крайно време е да се преглеждат видеозаписите, там където е възможно и спорни решения като отменения гол на Англия на световното, голът на Франция на баражите, ако щете и снощния гол във вратата на Манчестър да бъдат отсъждани в полза на правилата... За всички ще е по-добре
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 дек 2010 18:20

Направо да се махне засадата и да се въведат видеоповторения. Така съдийските грешки ще бъдат сведени до минимум. И съответно възможностите на съдията да повлияе на изхода от мача.

koi4i

Мнениеот koi4i » 29 дек 2010 18:21

Пасивната засада ... Даден футболист се прави на ударен, а само 5 секунди след това вече спринтира към вратата, искайки да вкара гол примерно ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 дек 2010 18:23

Tommi написа:1. Въвеждане на видео повторения.
2. Въвеждане на time-out (2 минути, като игралното време да се спира) по един на отбор за всяко полувреме.
3. При шести и всеки следващ фаул за полувреме да се изпълнява дълга дузпа.
4. Когато се стигне до продължения във втория мач (става въпрос за турнирните двубои) да не важи правилото за гол на чужд терен.

За сега се сещам за тези, по-късно може да добавя и други ;)

3-та точка е супер тъпа...ти да не играеш на площадката?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 29 дек 2010 18:24

Според мен във толкова контактен спорт като футбола не е удачно да се изпълняват някакви наказателни удари за натрупване на нарушения ,иначе съм "за" видео повторенията

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 29 дек 2010 18:27

Аз искам само едно правило да се върне.За мене след премахването му не стават чак такива големи изненади.Искам пак вратарите да могат да хващат топката след като им я върни играч от собствения си отбор.Преди затова са ставали доста по вече изнендаи като поне по 15 минути могат да се откраднат така.Но както знаем всичко се прави за богатите и силните.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 29 дек 2010 18:27

При влизане на лекарски екип на терена, футболиста да седи вън 5 минути . По този начин ще се елиминират симулациите.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 дек 2010 18:28

За мене всичко в футбола си е ОК
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 дек 2010 18:31

Santiago Munezz написа:
Tommi написа:1. Въвеждане на видео повторения.
2. Въвеждане на time-out (2 минути, като игралното време да се спира) по един на отбор за всяко полувреме.
3. При шести и всеки следващ фаул за полувреме да се изпълнява дълга дузпа.
4. Когато се стигне до продължения във втория мач (става въпрос за турнирните двубои) да не важи правилото за гол на чужд терен.

За сега се сещам за тези, по-късно може да добавя и други ;)

3-та точка е супер тъпа...ти да не играеш на площадката?

Кое е тъпото :?: Който играе футбол - да играе, който не може да го играе - ще гледа отстрани ;) В една друга федерация това правило съществува и не е никак тъпо, даже на моменти е по-интересно, защо да не може да се приложи и във футбола?
Последна промяна от Tommi на 29 дек 2010 18:33, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”