Нови правила във Футбола?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нови правила във Футбола?
Задължително е внедряването на видеоповторения. В 21 век не е допустимо футболните ръководители да се държат като английската кралица... Все пак и тя има деца
. Крайно време е да се преглеждат видеозаписите, там където е възможно и спорни решения като отменения гол на Англия на световното, голът на Франция на баражите, ако щете и снощния гол във вратата на Манчестър да бъдат отсъждани в полза на правилата... За всички ще е по-добре

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Направо да се махне засадата и да се въведат видеоповторения. Така съдийските грешки ще бъдат сведени до минимум. И съответно възможностите на съдията да повлияе на изхода от мача.
Пасивната засада ... Даден футболист се прави на ударен, а само 5 секунди след това вече спринтира към вратата, искайки да вкара гол примерно ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- Santiago Munezz
- Контакти:
Tommi написа:1. Въвеждане на видео повторения.
2. Въвеждане на time-out (2 минути, като игралното време да се спира) по един на отбор за всяко полувреме.
3. При шести и всеки следващ фаул за полувреме да се изпълнява дълга дузпа.
4. Когато се стигне до продължения във втория мач (става въпрос за турнирните двубои) да не важи правилото за гол на чужд терен.
За сега се сещам за тези, по-късно може да добавя и други
3-та точка е супер тъпа...ти да не играеш на площадката?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Според мен във толкова контактен спорт като футбола не е удачно да се изпълняват някакви наказателни удари за натрупване на нарушения ,иначе съм "за" видео повторенията
Аз искам само едно правило да се върне.За мене след премахването му не стават чак такива големи изненади.Искам пак вратарите да могат да хващат топката след като им я върни играч от собствения си отбор.Преди затова са ставали доста по вече изнендаи като поне по 15 минути могат да се откраднат така.Но както знаем всичко се прави за богатите и силните.
При влизане на лекарски екип на терена, футболиста да седи вън 5 минути . По този начин ще се елиминират симулациите.
- Neftochimic1892
- Контакти:
Santiago Munezz написа:Tommi написа:1. Въвеждане на видео повторения.
2. Въвеждане на time-out (2 минути, като игралното време да се спира) по един на отбор за всяко полувреме.
3. При шести и всеки следващ фаул за полувреме да се изпълнява дълга дузпа.
4. Когато се стигне до продължения във втория мач (става въпрос за турнирните двубои) да не важи правилото за гол на чужд терен.
За сега се сещам за тези, по-късно може да добавя и други
3-та точка е супер тъпа...ти да не играеш на площадката?
Кое е тъпото

Последна промяна от Tommi на 29 дек 2010 18:33, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!