Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
В България има двама нападатели, които имат шанс да се представят добре в Левски - Карвальо за титуляр и Луис Едуардо за резерва на титулярния нападател. Само че не знам как стои въпросът с квотите за чужденци 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
scooool написа:Гарра Дембеле има клауза която влиза лятото във сила същото е при холандците тогава могат да напуснат срещу суми който са отбелязани в договорите им преди те да заиграят в отбора и само някой екстрасенс можеше да предвиди как ще играят и колко ще си вдигнат цената.Простете ама едва ли цената за разтрогване минава 1млн евро за Гарра специално.Сега е момента да му вземат пари и те го знаят това гъделичка мустака и си умира от страх ако го остави и някой отбор депозира кинтите в БФС и му вземат играча за 4-5 по малка сума,защото Динев има 20% толкова се полагат на играча 20% махнете данъците и като теглим чертата Левски ще вземат най-много 400-500 ХИЛ.ЛЕВА за ГАРРА ДЕМБЕЛЕ КАК ВИ СЕ СТРУВА НАЙ-ПРОСТАТА МАТЕМАТИКА????
И с голями и малки букви да пишеш няма никаква математика тук.... просто дебелака пак си подготви от рано почвата и няма никакви клаузи....то е ясно, защо не казаха още в началото, че има клауза, а чак сега.....Когато го питаха още след първите мачове казваше има си клауза и нямаше да се пише всеки мач едно и също. И какво от непродаваем както казваше, до клауза в договора и после впоследствие клауза, която чак лятото важала....хахаххаха пълни глупости. И да видим ся какво ще говорят пак градим отбор и тези думи пролетта ще сме по-силни на какво се крепят. Съмняваме и само с Гарра да се разделим, няма да се изненадам и някой друг от Жо и Тасевски да продадат, пък нека си говорят после ШЛ и градене на отбор. Наслушали сме се още от преди трябва подмладяване на отбора и мага всички след 3 месеца връща всички и средна възраст 30 години да си лъже колкото иска, не съм от хората, който му вярват на глупостите. Ясно е, че Гаррата нямаше да играе 3 години, но преспокойно до лятото можеше да се задържи.....да видим кой ще е заместника много ми е интересно
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
Прав си напълно колега. Никога няма да имаме стойностен отбор с тия приказки "пролетта ще сме по-силни", а в същото време само да се сменят играчите...
Само Левски!
- south_division
- Контакти:
Значи всички искаме Гара да не си тръгва и да вкара още 26 гола през пролетта, ама няма как силен футболист да играе в слабо първенство със безумно слаби и бедни отбори. Та Гара в Турция ще взима 4-5 пъти повече, разбирам да е с някви 2-3 до 5 хил. евро , ама тя разликата е в пъти.
Аз предлагам на недоволните да извадят по 5 млн. и да направят Левски отбор за шампионска лига. И аз искам Дембеле да играе в Левски, но реалността е друга. Ако сме шампиони на Испания, Италия, Германия и имаме същите условия, Гарра може да си играе до трансфер за десетки млиони. Отбори като Левски, ЦСКА и Литекс се използват за трамплин, заради участието в Лига Европа. Кой от вас дава 100% гаранция, че Дембеле ще продължи да бележи, няма да се контузи и всичко да отиде м...... си, няма да се изцепи пак и иска да остане. Неговата цел е да играе в силен отбор и отказ за трансфер би подействал демотивиращо. Стига с този Карвальо, а за Генков да не говорим. От думите на Гонзо се разбира, че набелязаният нападател не играе в България и това е добре. Наистина ли вярвате, че всички талантливи нападатели са изкупени или им се искат милиони евро :
Който търси намира. Иска ми се Бардон и Вагнер да помагат за намиране на играчи, защото са интелигентни футболисти. Трябват и 2-3 класни футболисти, а не само резерви, най-вероятно готвени за догодина.
Преминаването от система с 1 нападетел в система с 2 не е толкова лесно колкото изглежда.

Преминаването от система с 1 нападетел в система с 2 не е толкова лесно колкото изглежда.

Avenger написа:scooool написа:Гарра Дембеле има клауза която влиза лятото във сила същото е при холандците тогава могат да напуснат срещу суми който са отбелязани в договорите им преди те да заиграят в отбора и само някой екстрасенс можеше да предвиди как ще играят и колко ще си вдигнат цената.Простете ама едва ли цената за разтрогване минава 1млн евро за Гарра специално.Сега е момента да му вземат пари и те го знаят това гъделичка мустака и си умира от страх ако го остави и някой отбор депозира кинтите в БФС и му вземат играча за 4-5 по малка сума,защото Динев има 20% толкова се полагат на играча 20% махнете данъците и като теглим чертата Левски ще вземат най-много 400-500 ХИЛ.ЛЕВА за ГАРРА ДЕМБЕЛЕ КАК ВИ СЕ СТРУВА НАЙ-ПРОСТАТА МАТЕМАТИКА????
И с голями и малки букви да пишеш няма никаква математика тук.... просто дебелака пак си подготви от рано почвата и няма никакви клаузи....то е ясно, защо не казаха още в началото, че има клауза, а чак сега.....Когато го питаха още след първите мачове казваше има си клауза и нямаше да се пише всеки мач едно и също. И какво от непродаваем както казваше, до клауза в договора и после впоследствие клауза, която чак лятото важала....хахаххаха пълни глупости. И да видим ся какво ще говорят пак градим отбор и тези думи пролетта ще сме по-силни на какво се крепят. Съмняваме и само с Гарра да се разделим, няма да се изненадам и някой друг от Жо и Тасевски да продадат, пък нека си говорят после ШЛ и градене на отбор. Наслушали сме се още от преди трябва подмладяване на отбора и мага всички след 3 месеца връща всички и средна възраст 30 години да си лъже колкото иска, не съм от хората, който му вярват на глупостите. Ясно е, че Гаррата нямаше да играе 3 години, но преспокойно до лятото можеше да се задържи.....да видим кой ще е заместника много ми е интересно
Баце,аз не мисля,че има футболист който идва от европейския съюз и да няма клауза за предсрочно освобождаване това май го има във всеки стандартен договор иначе защо Реал и Барса примерно ще слагат цени от по 100 150 мил за свойте футболисти ако могат въобще да не включват такава клауза в договора.Аз просто цитирах неща който бях запомнил от интервюта но никой не споменаваше.
-
- Контакти:
dido91 написа:http://levski.bg/Levski/info/news/showNewsById.do?news_id=171874
Вече официално да ни е честито новото попълнение!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Santiago Munezz написа:koi4i написа:В крайна сметка можем винаги да си върнем Миро Антонов от Монтана
Хахаха шегаджия
Той сигурно е помислил, че днес е първи април.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Avenger написа:scooool написа:Гарра Дембеле има клауза която влиза лятото във сила същото е при холандците тогава могат да напуснат срещу суми който са отбелязани в договорите им преди те да заиграят в отбора и само някой екстрасенс можеше да предвиди как ще играят и колко ще си вдигнат цената.Простете ама едва ли цената за разтрогване минава 1млн евро за Гарра специално.Сега е момента да му вземат пари и те го знаят това гъделичка мустака и си умира от страх ако го остави и някой отбор депозира кинтите в БФС и му вземат играча за 4-5 по малка сума,защото Динев има 20% толкова се полагат на играча 20% махнете данъците и като теглим чертата Левски ще вземат най-много 400-500 ХИЛ.ЛЕВА за ГАРРА ДЕМБЕЛЕ КАК ВИ СЕ СТРУВА НАЙ-ПРОСТАТА МАТЕМАТИКА????
+1
Аз съм напълно съгласен с това Дембеле да бъде продаден при тези условия, които ни се съобщават. Обаче искам господин Тодор Батков да извади черно на бяло тази клауза в договора, както извади някакви хвръчащи листове за това, кога е основан Левски. Според мен клауза няма, но може и да греша, все пак " Проверката е висша форма на доверие " и не е лошо да видим тая клауза, защото от устата на изпечен агент на ДС и лъжец трубно бих повярвал на каквото и да е.
За това, че Левски ще играе по-силно през пролетта доста трудно бих повярвал след като досега цялата ни игра се крепеше и въртеше около Дембеле, а след като го няма, трудно ще предвидим как ще играем, защото можем да играем и по слабо. Все едно Байерн да се раздели с Швайнщайгер и Робен и да заявят, че ще играят по силно. Няма да забравя, Гонзо как след всеки кошмарен мач на Достанич - човека , който едва не погуби Левски, обясняваше как в следващият мач ще видим истинското лице на отбора и новият Левски идва.
И на мен ми е интерестно кой ще е новият нападател и така наречен заместник на Дембеле. Чужденец бил

„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
дано Гонзо успее да уреди всички необходими играчи до 10, че да си изкарат цялата подготовка...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]