Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Tommi » 29 дек 2010 18:25

В България има двама нападатели, които имат шанс да се представят добре в Левски - Карвальо за титуляр и Луис Едуардо за резерва на титулярния нападател. Само че не знам как стои въпросът с квотите за чужденци :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 29 дек 2010 18:47

scooool написа:Гарра Дембеле има клауза която влиза лятото във сила същото е при холандците тогава могат да напуснат срещу суми който са отбелязани в договорите им преди те да заиграят в отбора и само някой екстрасенс можеше да предвиди как ще играят и колко ще си вдигнат цената.Простете ама едва ли цената за разтрогване минава 1млн евро за Гарра специално.Сега е момента да му вземат пари и те го знаят това гъделичка мустака и си умира от страх ако го остави и някой отбор депозира кинтите в БФС и му вземат играча за 4-5 по малка сума,защото Динев има 20% толкова се полагат на играча 20% махнете данъците и като теглим чертата Левски ще вземат най-много 400-500 ХИЛ.ЛЕВА за ГАРРА ДЕМБЕЛЕ КАК ВИ СЕ СТРУВА НАЙ-ПРОСТАТА МАТЕМАТИКА????

И с голями и малки букви да пишеш няма никаква математика тук.... просто дебелака пак си подготви от рано почвата и няма никакви клаузи....то е ясно, защо не казаха още в началото, че има клауза, а чак сега.....Когато го питаха още след първите мачове казваше има си клауза и нямаше да се пише всеки мач едно и също. И какво от непродаваем както казваше, до клауза в договора и после впоследствие клауза, която чак лятото важала....хахаххаха пълни глупости. И да видим ся какво ще говорят пак градим отбор и тези думи пролетта ще сме по-силни на какво се крепят. Съмняваме и само с Гарра да се разделим, няма да се изненадам и някой друг от Жо и Тасевски да продадат, пък нека си говорят после ШЛ и градене на отбор. Наслушали сме се още от преди трябва подмладяване на отбора и мага всички след 3 месеца връща всички и средна възраст 30 години да си лъже колкото иска, не съм от хората, който му вярват на глупостите. Ясно е, че Гаррата нямаше да играе 3 години, но преспокойно до лятото можеше да се задържи.....да видим кой ще е заместника много ми е интересно
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 дек 2010 18:50

Прав си напълно колега. Никога няма да имаме стойностен отбор с тия приказки "пролетта ще сме по-силни", а в същото време само да се сменят играчите...
Само Левски!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 29 дек 2010 19:10

Значи всички искаме Гара да не си тръгва и да вкара още 26 гола през пролетта, ама няма как силен футболист да играе в слабо първенство със безумно слаби и бедни отбори. Та Гара в Турция ще взима 4-5 пъти повече, разбирам да е с някви 2-3 до 5 хил. евро , ама тя разликата е в пъти.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 29 дек 2010 19:10

Аз предлагам на недоволните да извадят по 5 млн. и да направят Левски отбор за шампионска лига. И аз искам Дембеле да играе в Левски, но реалността е друга. Ако сме шампиони на Испания, Италия, Германия и имаме същите условия, Гарра може да си играе до трансфер за десетки млиони. Отбори като Левски, ЦСКА и Литекс се използват за трамплин, заради участието в Лига Европа. Кой от вас дава 100% гаранция, че Дембеле ще продължи да бележи, няма да се контузи и всичко да отиде м...... си, няма да се изцепи пак и иска да остане. Неговата цел е да играе в силен отбор и отказ за трансфер би подействал демотивиращо. Стига с този Карвальо, а за Генков да не говорим. От думите на Гонзо се разбира, че набелязаният нападател не играе в България и това е добре. Наистина ли вярвате, че всички талантливи нападатели са изкупени или им се искат милиони евро : 8-) Който търси намира. Иска ми се Бардон и Вагнер да помагат за намиране на играчи, защото са интелигентни футболисти. Трябват и 2-3 класни футболисти, а не само резерви, най-вероятно готвени за догодина.
Преминаването от система с 1 нападетел в система с 2 не е толкова лесно колкото изглежда. ;)

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 29 дек 2010 19:50

Avenger написа:
scooool написа:Гарра Дембеле има клауза която влиза лятото във сила същото е при холандците тогава могат да напуснат срещу суми който са отбелязани в договорите им преди те да заиграят в отбора и само някой екстрасенс можеше да предвиди как ще играят и колко ще си вдигнат цената.Простете ама едва ли цената за разтрогване минава 1млн евро за Гарра специално.Сега е момента да му вземат пари и те го знаят това гъделичка мустака и си умира от страх ако го остави и някой отбор депозира кинтите в БФС и му вземат играча за 4-5 по малка сума,защото Динев има 20% толкова се полагат на играча 20% махнете данъците и като теглим чертата Левски ще вземат най-много 400-500 ХИЛ.ЛЕВА за ГАРРА ДЕМБЕЛЕ КАК ВИ СЕ СТРУВА НАЙ-ПРОСТАТА МАТЕМАТИКА????

И с голями и малки букви да пишеш няма никаква математика тук.... просто дебелака пак си подготви от рано почвата и няма никакви клаузи....то е ясно, защо не казаха още в началото, че има клауза, а чак сега.....Когато го питаха още след първите мачове казваше има си клауза и нямаше да се пише всеки мач едно и също. И какво от непродаваем както казваше, до клауза в договора и после впоследствие клауза, която чак лятото важала....хахаххаха пълни глупости. И да видим ся какво ще говорят пак градим отбор и тези думи пролетта ще сме по-силни на какво се крепят. Съмняваме и само с Гарра да се разделим, няма да се изненадам и някой друг от Жо и Тасевски да продадат, пък нека си говорят после ШЛ и градене на отбор. Наслушали сме се още от преди трябва подмладяване на отбора и мага всички след 3 месеца връща всички и средна възраст 30 години да си лъже колкото иска, не съм от хората, който му вярват на глупостите. Ясно е, че Гаррата нямаше да играе 3 години, но преспокойно до лятото можеше да се задържи.....да видим кой ще е заместника много ми е интересно

Баце,аз не мисля,че има футболист който идва от европейския съюз и да няма клауза за предсрочно освобождаване това май го има във всеки стандартен договор иначе защо Реал и Барса примерно ще слагат цени от по 100 150 мил за свойте футболисти ако могат въобще да не включват такава клауза в договора.Аз просто цитирах неща който бях запомнил от интервюта но никой не споменаваше.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 29 дек 2010 19:51

dido91 написа:http://levski.bg/Levski/info/news/showNewsById.do?news_id=171874

Вече официално да ни е честито новото попълнение!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 29 дек 2010 19:57

Santiago Munezz написа:
koi4i написа:В крайна сметка можем винаги да си върнем Миро Антонов от Монтана 8-)

Хахаха шегаджия :mrgreen:

Той сигурно е помислил, че днес е първи април.
:lol: :mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 29 дек 2010 20:05

Avenger написа:

+1
Аз съм напълно съгласен с това Дембеле да бъде продаден при тези условия, които ни се съобщават. Обаче искам господин Тодор Батков да извади черно на бяло тази клауза в договора, както извади някакви хвръчащи листове за това, кога е основан Левски. Според мен клауза няма, но може и да греша, все пак " Проверката е висша форма на доверие " и не е лошо да видим тая клауза, защото от устата на изпечен агент на ДС и лъжец трубно бих повярвал на каквото и да е.
За това, че Левски ще играе по-силно през пролетта доста трудно бих повярвал след като досега цялата ни игра се крепеше и въртеше около Дембеле, а след като го няма, трудно ще предвидим как ще играем, защото можем да играем и по слабо. Все едно Байерн да се раздели с Швайнщайгер и Робен и да заявят, че ще играят по силно. Няма да забравя, Гонзо как след всеки кошмарен мач на Достанич - човека , който едва не погуби Левски, обясняваше как в следващият мач ще видим истинското лице на отбора и новият Левски идва.
И на мен ми е интерестно кой ще е новият нападател и така наречен заместник на Дембеле. Чужденец бил :roll: , еми той и Демба Нирен беше чужденец, а за колосалния некадърник, нападателя Жеан Карлош се твърди, че сме платили 1 млн Евро.За свободни агенти "супер звезди" , бивши национали на Холандия не искам и да говоря. Отностно до мотивацията на Дембеле, еми направи му заплатата 50 евро и ще видиш тогава мотивация, а на 99.9 % процента титла и голям шанс за ШЛ. Сега взема 14 евро, а при 50 хил. евро вместо да вземе 70 евро до края на сезона ще вземе 250-300 евро с премии и всичко, 180 евро разлика. Направете си сметка за 200 евро ще се намери ли втори такъв нападател, та да го изпуснем. Еми няма да стане.Поживьом, Увидим.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 дек 2010 20:48

дано Гонзо успее да уреди всички необходими играчи до 10, че да си изкарат цялата подготовка...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”