Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Батков, нещастник тъп мустакат. Кой ще вкарва головете сега, аа ? ТЪП МУСТАК!
Само Левски!
siniq_fen написа:Батков, нещастник тъп мустакат. Кой ще вкарва головете сега, аа ? ТЪП МУСТАК!
По - спокойно

ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:siniq_fen написа:Батков, нещастник тъп мустакат. Кой ще вкарва головете сега, аа ? ТЪП МУСТАК!
По - спокойноМисля, че странсферите до сега Гонзо и Ясен показаха, че мислят за слабите места. Едва ли ще остане без равностоен заместник Гарата
Аз не се съмнявам, че ще намерят заместник, но от класата на Гарата .. шанса е 1:100000
Само Левски!
Пак казвам ,Батков няма никакво право да спира Дембеле при положение ,че плащат 3-3.5млн и Вие да сте на мястото на Дембеле ще искате трансфер в по-голям клуб . Сега да се надяваме ,че ще се намери класен замесник на Дембеле който да го замести поне на половина толкова добре колкото се представи Гарра.

siniq_fen написа:koi4i написа:siniq_fen написа:Батков, нещастник тъп мустакат. Кой ще вкарва головете сега, аа ? ТЪП МУСТАК!
По - спокойноМисля, че странсферите до сега Гонзо и Ясен показаха, че мислят за слабите места. Едва ли ще остане без равностоен заместник Гарата
Аз не се съмнявам, че ще намерят заместник, но от класата на Гарата .. шанса е 1:100000
Мисля, че де Карвальо е удачен вариант. Все пак имам вяра, че ще доведат точния човек.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
siniq_fen написа:koi4i написа:siniq_fen написа:Батков, нещастник тъп мустакат. Кой ще вкарва головете сега, аа ? ТЪП МУСТАК!
Чак пък толкова, айде сега... Дембеле не е Меси, не е Торес, Тевес и пр.
За мен най-голямото качество, заради което вкарва толкова много, е пресата и атакуването на топката (или празните коридири без топка). Хищнически инстинк към гола има.
От друга страна - целия отбор играе за него. До кога ще е така? Виждате, че един по-грамотен тактически отбор успява да опази Дембеле. А когато това стане - Левски е много слаб.
Все пак ми се искаше Дембеле да остане, дори да играем с 2 нападателя, но ... Дано поне се вземе добър заместник, който едно 12-15 гола да вкара.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Blue Mind написа:Пак казвам ,Батков няма никакво право да спира Дембеле при положение ,че плащат 3-3.5млн и Вие да сте на мястото на Дембеле ще искате трансфер в по-голям клуб . Сега да се надяваме ,че ще се намери класен замесник на Дембеле който да го замести поне на половина толкова добре колкото се представи Гарра.
А смяташ ли, че ако за Божинов Бешикташ дават 6 млн евро, то Галатасарай трябва да дава 2 млн (както пишеше), че дори и 3.5 за Гарата?
Само Левски!
Blue Mind написа:Пак казвам ,Батков няма никакво право да спира Дембеле при положение ,че плащат 3-3.5млн и Вие да сте на мястото на Дембеле ще искате трансфер в по-голям клуб . Сега да се надяваме ,че ще се намери класен замесник на Дембеле който да го замести поне на половина толкова добре колкото се представи Гарра.
Така е ако някой по голям клуб поиска Гара,Левски няма право да го спира.Но тука идва моментът какви амбиции имат господата Батков и Иванов.Дали на момента ще привлекат Генков(за мене единствения вариант) или пък някои друг които те смятат за нужен,или ще си оставят вратичка за оправдание след края на сезона и ще разчитат на "млади играчи".
siniq_fen написа:Blue Mind написа:Пак казвам ,Батков няма никакво право да спира Дембеле при положение ,че плащат 3-3.5млн и Вие да сте на мястото на Дембеле ще искате трансфер в по-голям клуб . Сега да се надяваме ,че ще се намери класен замесник на Дембеле който да го замести поне на половина толкова добре колкото се представи Гарра.
А смяташ ли, че ако за Божинов Бешикташ дават 6 млн евро, то Галатасарай трябва да дава 2 млн (както пишеше), че дори и 3.5 за Гарата?
Ами все пак Гарата е вкарвал голове на Видима , Калиакра , Миньор и т.н. въпреки това наистина не е честно ,но за фубтолист от България никой няма да даде над тази цена поне за момента..

buffon написа:Blue Mind написа:Пак казвам ,Батков няма никакво право да спира Дембеле при положение ,че плащат 3-3.5млн и Вие да сте на мястото на Дембеле ще искате трансфер в по-голям клуб . Сега да се надяваме ,че ще се намери класен замесник на Дембеле който да го замести поне на половина толкова добре колкото се представи Гарра.
Така е ако някой по голям клуб поиска Гара,Левски няма право да го спира.Но тука идва моментът какви амбиции имат господата Батков и Иванов.Дали на момента ще привлекат Генков(за мене единствения вариант) или пък някои друг които те смятат за нужен,или ще си оставят вратичка за оправдание след края на сезона и ще разчитат на "млади играчи".
Гигов ще иска 700хил - 1 млн за Генков ,ако Левски го искат,а дори дадойде на ''Герена'' ще се има за ''голямата звезда'' .
Последна промяна от Blue Mind на 29 дек 2010 18:06, променено общо 1 път.