Истината за създаването на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

xa4o

Re: Истината за създаването на ЦСКА

Мнениеот xa4o » 29 дек 2010 16:40

Най-сетне стана ясна истинската причина Бойко Борисов да поиска оставката на министър Божидар Димитров, а тя е, че министърът е скрил, че в гробницата където са открити мощите на Св. Йоан Кръстител е имало окачен син плат и издълбан надпис Левски шампион, което доказва че Левски е най-стария футболен клуб по нашите земи.

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 29 дек 2010 16:52

Кашчей написа:Хъмммм.. Не съм убеден, че Априлският пленум е през 1963-а.Времето на Хрушчов е известно като "оттепель", а той е свален през 64-а и започва времето на застоя и частичната реставрация.Всъщност, методите и там и тук не са се променили кой знае колко, но все пак е имало промяна от 56-а до Унгарската революция.

Не, априлският пленум не е през 64та, а през 56та, ала тъй като в БГ сме по-католици от папата, то сме по-сталинисти от съветите. ПС: Унгарската революция е 56та.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 29 дек 2010 16:56

xa4o написа:Най-сетне стана ясна истинската причина Бойко Борисов да поиска оставката на министър Божидар Димитров, а тя е, че министърът е скрил, че в гробницата където са открити мощите на Св. Йоан Кръстител е имало окачен син плат и издълбан надпис Левски шампион, което доказва че Левски е най-стария футболен клуб по нашите земи.

Аман от простотии. Пич, що не се включиш с нек'ва теза в тази дискусия. Освен това гробницата не е на Иоан Предтеча, а на нашия Бог Христос Стоичков - Кюрда.
Дяконе, победихме!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2010 17:03

TheApostleOfFreedom написа:
Кашчей написа:Хъмммм.. Не съм убеден, че Априлският пленум е през 1963-а.Времето на Хрушчов е известно като "оттепель", а той е свален през 64-а и започва времето на застоя и частичната реставрация.Всъщност, методите и там и тук не са се променили кой знае колко, но все пак е имало промяна от 56-а до Унгарската революция.

Не, априлският пленум не е през 64та, а през 56та, ала тъй като в БГ сме по-католици от папата, то сме по-сталинисти от съветите. ПС: Унгарската революция е 56та.

Прав си за революцията-Смятай значи колко е било лекото отпускане-от Април до декември някъде.Вярно е, че сме били яко сталинисти, но повече от тях трудно бихме могли да сме."Курица не птица и Болгария не заграница", но все пак тук беше по-свободно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 29 дек 2010 17:08

Кашчей написа: тук беше по-свободно.

Смятам, че това става в един доста по-късен етап, а именно след пражката пролет.
Дяконе, победихме!

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 29 дек 2010 23:34

Здравейте, фенове на Септември! Реших да ви напиша тва-онова за първата ви и единствена титла.
И така, нека да започна с шампионския ви състав:
Безспорен лидер е Димитър Миланов, които вкарва осем гола в турнира за титлата, два от които на Левски във втория мач завършил 3:1 за Септември. Димитър Миланов е юноша на Ботев (София) и играч на Септември. Друг безспорен лидер е Нако Чокмаков, също юноша на Ботев и играч на Септември. На финала срещу Левски той вкарва третият гол в деведесетата минута (това му е единствения гол в турнира) и прави Септември шампион. Продължаваме със Стефан Божков (6 гола в турнира) - юноша на Спортист (и вероятно най-добрия играч на Спортист), след него е - Кирил Богданов (5 гола в турнира), които вкарва за 1:0 в първия мач срещу Левски; Кирил е футболист на АС, един от малкото играчи на офицерския клуб, пожалени от диктатурата на пролетариата. Стойне Минев - вкарва два гола за Септември; също юноша на Устрем, както и Никола Божилов (също с два гола). Други от играчите на Септеври донесли тази първа и последна титла: Димитър Цветков, Манол Манолов, Христофор Прокопиев, Михаил Михаилов, Асен Рангелов. Други, които допълват шампионите са: Борислав Футенов, Тодор Тодоров, Никола Божилов, Никола Алексиев, за които не знам къде са играли преди да станат шампиони. Отбора се допълва от: Стефан Герански от Победа (София) и от Панко Георгиев от АС-23, който е единствения човек на Земята, които твърди, че АС е пряк отец на Червения левиатан.
Дяконе, победихме!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 дек 2010 09:05

TheApostleOfFreedom написа:Здравейте, фенове на Септември! Реших да ви напиша тва-онова за първата ви и единствена титла.
И така, нека да започна с шампионския ви състав:
Безспорен лидер е Димитър Миланов, които вкарва осем гола в турнира за титлата, два от които на Левски във втория мач завършил 3:1 за Септември. Димитър Миланов е юноша на Ботев (София) и играч на Септември. Друг безспорен лидер е Нако Чокмаков, също юноша на Ботев и играч на Септември. На финала срещу Левски той вкарва третият гол в деведесетата минута (това му е единствения гол в турнира) и прави Септември шампион. Продължаваме със Стефан Божков (6 гола в турнира) - юноша на Спортист (и вероятно най-добрия играч на Спортист), след него е - Кирил Богданов (5 гола в турнира), които вкарва за 1:0 в първия мач срещу Левски; Кирил е футболист на АС, един от малкото играчи на офицерския клуб, пожалени от диктатурата на пролетариата. Стойне Минев - вкарва два гола за Септември; също юноша на Устрем, както и Никола Божилов (също с два гола). Други от играчите на Септеври донесли тази първа и последна титла: Димитър Цветков, Манол Манолов, Христофор Прокопиев, Михаил Михаилов, Асен Рангелов. Други, които допълват шампионите са: Борислав Футенов, Тодор Тодоров, Никола Божилов, Никола Алексиев, за които не знам къде са играли преди да станат шампиони. Отбора се допълва от: Стефан Герански от Победа (София) и от Панко Георгиев от АС-23, който е единствения човек на Земята, които твърди, че АС е пряк отец на Червения левиатан.

Хайде сега със същата логика ни кажи през периода 1969-1985г. имало ли е Левски(повтарям - Левски), колко шампионски титли има и по каква причина те трябва да бъдат приписвани на този отбор, а не например на Спартак.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 дек 2010 10:43

Абе как винаги така става, че когато се говори за ЦСКА с факти, развитието на темата протича в три етапа.

1) Непълнолетни левскари и слависти нападат ярностно отбора кърлеж, създаден от комунистите.
2) Тук някъде почват да се избистрят малоумните коментари по адрес на ЦСКА, и се образуват интересни спорове, и по-малко ругатни.
3) В темата се включва Кашчей, при което всички спират да пишат, защото той е по-стар от азбуката, и по-мъдар от времето. Произволни обективни фенове на Левски дават съвети...

ВСЕКИ ПЪТ!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 дек 2010 13:05

crap написа:Абе как винаги така става, че когато се говори за ЦСКА с факти, развитието на темата протича в три етапа.

1) Непълнолетни левскари и слависти нападат ярностно отбора кърлеж, създаден от комунистите.
2) Тук някъде почват да се избистрят малоумните коментари по адрес на ЦСКА, и се образуват интересни спорове, и по-малко ругатни.
3) В темата се включва Кашчей, при което всички спират да пишат, защото той е по-стар от азбуката, и по-мъдар от времето. Произволни обективни фенове на Левски дават съвети...

ВСЕКИ ПЪТ!

[offtopic]
crap написа:Мили колеги левскари, и някой други слависти, незнам кой е бил най-комунистическият отбор(както вие се изразявате), незнам кой бил съсздаден с указ. Обаче знам какво се случи през последните 20 години. По начина на писане на много от колегите, смело мога да твърдя, че те нямат и 16 години, за това няма как да помнят това което имам в предвид. Знаеме, че тяхното поколение е неграмотно, затова няма и от къде да знаят за това коеот имам в предвид. Молете се да не спохожда клубчетата ви.

Едно изключително интелигентно мнение по темата, на което -знаеш какво имам предвид.Същото така не мога да не подчертая-знаеш какво имам предвид.

Когато пишеш по този начин, по-добре не се занимавай с другите, а гледай само себе си![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 30 дек 2010 13:16

vaskonti написа:Хайде сега със същата логика ни кажи през периода 1969-1985г. имало ли е Левски(повтарям - Левски), колко шампионски титли има и по каква причина те трябва да бъдат приписвани на този отбор, а не например на Спартак.

Ще ти отговоря. Логиката не е същата. По-горе говоря за първата титла на ЦСКА. За създаването на ЦСКА. Както виждаш не успях да открия от кои отбори са "привлечени" всички от играчите на "Септември при ДНВ", ала повечето (повече от шестима всъщност) са именно от Септември. Инак, за Левски-Спартак, ЦСКА Септемврийско знаме, ЖСК-Славия, Тракия и т.н. - това са некви чудовища създадени от "оная" власт, нещо, което не се е харесало нито на левскарите, нито, на слависти, нито на септемвристи, нито на локомотивци, нито на спартаклии от София и Пловдив... Аз не знам какъв е критерия за "преписването" на общите успехи на един тийм, а за обричането на "несъщесвуване" на други.
Дяконе, победихме!

Върни се в “ЦСКА”