Здравейте, в навечерието на новата 2011 година всеки прави равносметки за изминалата 2010 и планове и цели за идната '11. Всеки червен фен си дава сметка, че отборът не върви и нещата куцат на много нива от управлението на отбора .. .. .. Какво ли не сме изписали - плюхме Титаните, играчите, треньорите, школата, както се изписаха и мили думи за някои от изброените - НОРМАЛНО !! ТОВА Е ЦСКА!
Та предлагам ви тема, в която всеки може да изложи мнение какво ще се случи с ЦСКА през идната година. Моето мнение е точно, кратко и ясно - смятам че ЦСКА ще се оправи и ще тръгне нагоре ! Не ме интересува дали ще е нов собственик или каквото и да е, важното е ЦСКА да върви нагоре !!
Сега да чуя вашите !!
ПП: Ясно е че ще е пълно с "неутрални" фенчета, които ще искат да се правят на интересни, но моля ви не прекалявайте !
ЦСКА и 2011
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА и 2011
Здравейте
Не знам доколко е истина,но напоследък се говори едно нещо...При положение,че ЦСКА бъде изваден за неизплатени суми от А група и Лудогорец(Разград) влезе последните ще подарят/продадат лиценза си на ЦСКА и така Лудогорец(Под името Разград 2000 ) ще се върнат във В група,а ЦСКА ще се върне в А група с президент Кирил Домусчиев...

- Neron
- Контакти:
dunavrs написа:ЗдравейтеНе знам доколко е истина,но напоследък се говори едно нещо...При положение,че ЦСКА бъде изваден за неизплатени суми от А група и Лудогорец(Разград) влезе последните ще подарят/продадат лиценза си на ЦСКА и така Лудогорец(Под името Разград 2000 ) ще се върнат във В група,а ЦСКА ще се върне в А група с президент Кирил Домусчиев...
И Разград ще го линчуват.Не вярвам да си дадът ей така лиценза на Цска.Ще се класират за първи път в А група и ще си го зарежат заради Цска.Не става.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Ама пак гледате от фантастичната страна на нещата.Вероятността ЦСКА да бъде изваден клони към 0.Според мен ще запазите посредственото си ниво и през пролетта, точно както ние го направихме тази пролет.Докато не си оправите организацията, никакви успехи няма да постигнете.Иначе успех 

Ако продължаваме с тоя самотек няма да е добре 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
- Контакти:
Проблема на ЦСКА е ясен казва се ТИТАН и тоталната им липса на каквито и да е управленски качества, а и липса на желание според мен нещата да се оправят,даже мисля че клуба се води умишлено към фалит, защото така няма да се плащата никъкви пари на никой.Просто ЦСКА и ние феновете на отбора е жертва на ТИТАНИЕВАТА глупост.Аз лично не помня кога за последно не сме взимали никъкъв футболист през трансферния прозорец то не че лятото като взеха сега се чудим какво да ги правим, това разликата между ЦСКА и Левски а тя е Тодор Батков много Левскари го плюят, но той е наистина голям играч и направи много за Левски ние в ЦСКА от 20 години нямаме такъв човек и само се краде от клуба това е истината за съжеление.
-
zavinagicska написа:Проблема на ЦСКА е ясен казва се ТИТАН и тоталната им липса на каквито и да е управленски качества, а и липса на желание според мен нещата да се оправят,даже мисля че клуба се води умишлено към фалит, защото така няма да се плащата никъкви пари на никой.Просто ЦСКА и ние феновете на отбора е жертва на ТИТАНИЕВАТА глупост.Аз лично не помня кога за последно не сме взимали никъкъв футболист през трансферния прозорец то не че лятото като взеха сега се чудим какво да ги правим, това разликата между ЦСКА и Левски а тя е Тодор Батков много Левскари го плюят, но той е наистина голям играч и направи много за Левски ние в ЦСКА от 20 години нямаме такъв човек и само се краде от клуба това е истината за съжеление.
+1
Ако има справедливост, през 2011 не трябва да има ЦСКА. Поне не в А група.
P.S. Не съм неутрален. Левскар съм. Но не и античорбар.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
-
- Контакти:
YoTheReal написа:Ако има справедливост, през 2011 не трябва да има ЦСКА. Поне не в А група.
И според теб това ще направили Левски по голям отбор то като играхте на нашето място в кфалификациите за шампионска лига имаше справедливост даже тя и име си имаше БАТЕ Борисов.
dunavrs написа:ЗдравейтеНе знам доколко е истина,но напоследък се говори едно нещо...При положение,че ЦСКА бъде изваден за неизплатени суми от А група и Лудогорец(Разград) влезе последните ще подарят/продадат лиценза си на ЦСКА и така Лудогорец(Под името Разград 2000 ) ще се върнат във В група,а ЦСКА ще се върне в А група с президент Кирил Домусчиев...
Глупости на търкалета.... ама на огромни търкалета!!!
Вземи и прочети малко Правилника на БФС за Лицензиране на отборите и след това пиши такива въпиющи простотии!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?