ТОМОВ: ОТ ЦСКА СЪМ САМО НА ЗАГУБА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: ТОМОВ: ОТ ЦСКА СЪМ САМО НА ЗАГУБА

Мнениеот bekono » 26 мар 2009 15:50

Аз мисля че не Томов трябва да плати неустойка на ЦСКА и на феновете,заради това че почти затри отбора,а не ЦСКА на него :!: :?: :!:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 26 мар 2009 16:33

Ако изхода на делото за отнемането на лиценза е положителен, може да се окаже че този нещастник все пак е направил нещо за клуба след като преди това го разсипа... :evil:

Иначе аз също много се радвам, че този гнусен, лъжлив политик вече няма да стъпи на "Армията"...

На сините ни приятели - не мечтайте излишно, "Титан"-ите са сериозни бизнесмени и ако не те - все ще намерят кой да управлява този велик клуб добре.

Когато има финансова стабилност - другото е лесно с отбор като ЦСКА.

За голямо синьо щастие тази година няма да има служебни участници в квалификациите за ШЛ....а е щастие тъй като няма да имате възможност да се изложите на най-високо ниво в мачове с грандове като "БАТЭ", "Жилина", "Тампере", "Беверен", "Андверпен", "Аалст", "Олимпия"... :D

Вместо да гледате в нашия двор - гледайте вашия, че след паузата шоуто започва от Варна.... :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 мар 2009 20:42

Томов разбираше нещо от футбол, за разлика от повечето български футболни босове, жалко, че беше такова леке. Сега ме е страх да не се върне времето отпреди него, когато имаше пари, но се правеха глупост след глупост.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 26 мар 2009 20:45

[offtopic]
Когато има финансова стабилност - другото е лесно с отбор като ЦСКА.

Извини ме, ако греша, ама от 95-та година , отбора ви винаги се е управлявал от най- богатите хора в страната, налети са поне 2 пъти повече милиони, отколкото в Левски, резултати никакви. Просто от любопитство- на базата на какво твърдиш , че на ЦСКА му е лесно ,когато е финансово обезпечен? Имате 2 титли подред, или сте били 2 пъти подред Левски? Или имате участие в Ш.Л. или пък 1/4 финал за купата на Уефа?

Не мога да разбере Олд_дет и армеец 31- каква е тази злоба във вас, постовете ви са малко от рода на "негонен , гузен бяга" - още никой от левскарите не ви е казал и копче и вие почнахте да се нахвърляте. А иначе, особено първия, вечно има претенции, че червената част от форума са невинни като агънца, само сините фенове абсолютно непредизвикано се дразнят с тях- как не ги е срам тези левскари !!! Заслепени сте момчета много здраво, убеден съм , че няма доказателства на тоя свят , които да ви убедят, че Левски няма пръст в цялата каша с отнемането на лиценза, ако ще и Господ да слезне да ви го каже- вие пак ще си пеете вашата. Не, че ви обвнинявам, сте точно като онези привърженици на ЦСКА, дето се събираха лятото на митинга, няма да се очудя и вие да сте били там- тоест повече мразите Левски, отколкото да обичате ЦСКА.
Това е което мисля, по въпроса, нито се заяждам, нито ви се сърдя, просто си казвам личното мнение, дори не държа да съм прав. Живи и здрави.[/offtopic]

Наглостта на този нещастник просто няма граници. Той дори не осъзнава какво причини на всички хора,свързани по някакъв начин с името ЦСКА, а да не забравяме и как досъсипа Кремиковци. И няма да се учудя, ако намери начин да остане под някаква форма в клуба. Което ще бъде просто черешката на тортата. Няма нещо с което да се е захванал Лупи и да не се е провалил тотално. Никой футболист, треньор или просто фен не заслужава , след такова смазващо превъзходство цял сезон на съперниците, да трепери след това, дали изобщо отбора ще играе в А група, да не говорим за пропуснатия шанс за влизане в групите на Ш.Л. Шапка свалям на всички в ЦСКА, които останаха и въпреки това нищожество , ЦСКА не само, че оцеля, ами дори се бори за титлата. Въпросът е, защо Томов все още е в отбора и защо не си е понесъл наказанието. Пукната пара не струва всичкия труд, дето го е положил за отбора, той иска " малка сума" за възнаграждение ?!?

Честито на всички фенове на ЦСКА, за зелената светлина, дадена за продажбата на клуба. Пожелавам ви най- бързо да забравите за миналия сезон и благодарение на новия собственик да имате отбор, който да бъде във всички аспекти на поне средно европейско равнище- като почнете от ДЮШ, минете през базите и стигнете до състава и облика на игра.
Последна промяна от mike28 на 27 мар 2009 06:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 26 мар 2009 22:19

Yasso написа:Вместо да гледате в нашия двор - гледайте вашия, че след паузата шоуто започва от Варна.... :lol:

Мда парав си. Ще покажем на Черно Море как се играе футбол :lol:

Дано сте прави за Титан. Наистина дано не се изненадате след някои друг месец. И честито за Лупи!
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 26 мар 2009 23:00

Ей чак да се разплачеш, горкият човечец. Иска само малка сума от няколко милиона. Вярно е в загуба, защото не е успял да гушне поне 100 милиона, гушнал е около 30 мл.,ееее как няма да е в загуба. Вервайте ми само червените боклуци могат да родят такъв......... /нямам подходяща дума/ човек.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 27 мар 2009 01:35

mike28 написа: Извини ме, ако греша, ама от 95-та година , отбора ви винаги се е управлявал от най- богатите хора в страната, налети са поне 2 пъти повече милиони, отколкото в Левски, резултати никакви. Просто от любопитство- на базата на какво твърдиш , че на ЦСКА му е лесно ,когато е финансово обезпечен? Имате 2 титли подред, или сте били 2 пъти подред Левски? Или имате участие в Ш.Л. или пък 1/4 финал за купата на Уефа?

О-о-о, не Майк - повече налети милиони от ерата "Чорни" в Левски няма как да има, повярвай ми :roll:
Но не ми е затова думата...

Ти ме върна чак в ерата на "Мултигруп" бре... :D

Там основния проблем бе, че треньорите се сменяха безобразно често ( сещаш се вероятно, че през 1994г. имахме един македонец Гьоко Хаджиевски, после Цецо Йончев за малко, Пламен Марков точно през 1995г. после ми се губи хронологията..., после Гочето през 1997г., после Пената през 1998г. и така нататък...) - една практика, която с малки изключения продължава да е валидна за нашия отбор, от което лично на мен ми е адски неприятно... :evil:
Имаше и други проблеми, като вечния такъв с базите, но да не навлизам в подробности.

Знам, че в средата на 90-те бяхте силни, ама примерите че е лесно ако отбора ни е финансово обезпечен са по-пресни - от миналата година да речем...

Нашият отбор след като назначиха Стойчо бе направен практически наново - знаеш колко нови играчи се взеха и колко струваха, аз не знам точно колко - но не бяха за малко пари....

Издръжката на този отбор също бе космическа, но за мен оправдана защото резултатите накрая на сезона се видяха от всички.

Голям отбор не се прави с малко пари и това е всеизвестно!

Ако имаше финансова стабилност :

1. Нямаше да ни вземат лиценза :!:
2. Отбора нямаше да бъде почти разпродаден а щеше да се запази, че даже и да се допълни с 1-2 качествени попълнения :!:
3. Ако не в ШЛ, то поне в групите на УЕФА щяхме да влезем ( където щяхме да бъдем отново след 2005г. още миналата кампания, но само наивната грешка на Данчо и отбора като цяло в 96-тата мин. ни попречи ) с този обигран отбор, станал шампион без загубен мач и с 16 точки пред втория в класирането!

Затова казвам, че с добър финансов гръб - в отбора с шампионски манталитет ЦСКА е лесно!
Пък и има една поговорка - дето е текло....

Ако в ЦСКА спрат да правят тази перманентна грешка да сменят на всяко полугодие треньора ( няма да забравя как изритаха Паро и Краси Безински на един полусезон, въпреки че бяхме есенен първенец или пък Пената след доброто представяне в Европа през 1998г. а и сега за трети път също) и имат дългосрочна финансова стабилност - съм убеден, че до 2-3 години ще направим отново пробив в Европа и то запомнящ се, каквито са били и предните ни до един :!:

P.S.: "очудвам" се пише с у, не си разваляй правописа на стари години ;)
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 27 мар 2009 06:44

Абе аз съм с неграмотен. Онзи ден , четох за себе си, че съм изгонил ss_Lazio за писане на латиница или нещо подобно, а пък аз лично от 5 написани изречения - 5 са ми били нечетливи. :lol: Принципно , винаги си проверявам написаното, това "У" явно съм го изтървал- здраве да е! :mrgreen:

Нашият отбор след като назначиха Стойчо бе направен практически наново - знаеш колко нови играчи се взеха и колко струваха, аз не знам точно колко - но не бяха за малко пари....

Издръжката на този отбор също бе космическа, но за мен оправдана защото резултатите накрая на сезона се видяха от всички.

Голям отбор не се прави с малко пари и това е всеизвестно!

Ако имаше финансова стабилност :

1. Нямаше да ни вземат лиценза :!:

Нали се сещаш, че тука сам си противоречиш. Хем има финансова стабилност и купувате изцяло нов отбор, хем няма и ви отнемат лиценза. Дооста преди да дойде оня мръсен евреин- Чорни, с още по-мръсните си парички, Павлов наля над 500 милиона лева, Божков и той наля не знам си колко стотин милиона- така, че мисля, че по отношение на потрошените милиони- вашия клуб води убедително. Може и да греша рабира се, ако е така- поправете ме. Ами ти сам, без да се усетиш напипа разковничето- никога не сте имали добро управление- а при липсата на такова, има ли значение финансовата стабилност? Факт е, че винаги сте и продължавате да сменяте треньорите като носни кърпички, независимо дали сте първи,шампиони или назад в класирането. Същия период,който спомена, когато Цецо Йончев ви бе треньор, имаш ли спомени на кое място завършихте и на колко точки зад Левски? Защото аз си спомням, и не помня, някой левскарин да е натяквал непрекъснато на другия сезон огромната разлика в предното класиране, както виждам вие да го правите цяло лято, есен , че и до сега. Кофтито е, че така и не можахте да проумеете, че след 90-та по-добрия отбор в бг. е Левски, доказват го резултатите, класиранията, дори точките в ранглистата на Уефа ако щете. Това обаче няма връзка с темата, така че можете спокойно да игнорирате последните ми изречения. ;)
Въпроса е, че никъде няма индикации, че Томов се маха от ЦСКА. Другия ви основен пропуск е, че упорито избягвате споменаването на думичката "Кремиковци". Мисля, че клуба ви беше взет заради комбината , а не обратното. Факта, че този завод бе умишлено досъсипан и, че десетки хиляди хора - продължава да ви убягва. Като се вторачите в ЦСКА забравяте всичко останало.

Относно Левски- далеко съм от мислъта, че отбора е бил класи над останалите през последните 20 години, общо взето е на същото ниво , като другите отбори. Често обаче с по-слаби играчи сме успявали да постигнем по-добри резултати. Нямам спомени ЦСКА да са играли важен мач , да са изоставали в резултата и да са го обръщали. Едно изключение- ЦСКА - Блекбърн, когато от 0-3 успяхте да изравните.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 мар 2009 09:41

Не мога да разбере Олд_дет и армеец 31- каква е тази злоба във вас, постовете ви са малко от рода на "негонен , гузен бяга" - още никой от левскарите не ви е казал и копче и вие почнахте да се нахвърляте. А иначе, особено първия, вечно има претенции, че червената част от форума са невинни като агънца, само сините фенове абсолютно непредизвикано се дразнят с тях- как не ги е срам тези левскари !!!

Майки,ще отговоря само на тая част от тирадата ти,която се отнася до мене ;)

Върни се назад и прочети внимателни поустовете ми.Ако погледнеш малко безпристрастно,ще видиш че изказванията ми са умерени и винаги съм повишавал тон в отговор на безмислиците и явните провокации на една групичка от сини фенове!!!Така че не може и да става въпрос за проявена злоба от моя страна.Злобата е приоритет на съвсем други хора.Не леж зад идеята,че никой левскар не е казал копче.Не ги изкарвай ангели и мъченици,защото започвам да се просълзявам :lol: Никога не съм казвал,че 100% от червените фенове се държат нормално,но на фона на синята злоба и безочие те са просто цвете за мирисане.Не ние отваряме непрекъсното поровокативни и злобни теми в чужд форум.За разлика от тебе аз не говоря наизуст и ако проявиш желание,мога да докажа твърденията си с факти ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 27 мар 2009 13:13

Old_death написа:
Не мога да разбере Олд_дет и армеец 31- каква е тази злоба във вас

Майки,ще отговоря само на тая част от тирадата ти,която се отнася до мене ;)

Върни се назад и прочети внимателни поустовете ми.Ако погледнеш малко безпристрастно,ще видиш че изказванията ми са умерени и винаги съм повишавал тон в отговор на безмислиците и явните провокации на една групичка от сини фенове!!!Така че не може и да става въпрос за проявена злоба от моя страна.Злобата е приоритет на съвсем други хора.Не леж зад идеята,че никой левскар не е казал копче.Не ги изкарвай ангели и мъченици,защото започвам да се просълзявам :lol: Никога не съм казвал,че 100% от червените фенове се държат нормално,но на фона на синята злоба и безочие те са просто цвете за мирисане.Не ние отваряме непрекъсното поровокативни и злобни теми в чужд форум.За разлика от тебе аз не говоря наизуст и ако проявиш желание,мога да докажа твърденията си с факти ;)

Вие,нямате право на мнение.

Върни се в “ЦСКА”