тъй като ти следя изявите във форума,ми е интересно да ми посочиш двойката централни защитници,която е най-добрата в Европа.Сериозен съм защото у теб лъха профисионализъм,но това което днес прочетох за Данчо Милиев направо ме втрещи.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Гледам,че много обичаш да критикуваш нашите играчи и ми става ясно какъв фен си,добре допуснал е няколко грешки.. всеки допуска бе човек дори и най-стабилните защити допускат голове пример:Реал М. срещу Барса.Пак ще го кажа.. за мен Милиев е най-добрия защитник в Бг първенството.Thsmith написа:само един момент ще спомена и ще приключа. Срещу пирин някой сеща ли се едно балонно ценриране от лявата зона как този така стабилен защитник тръгна да атакува топката - тя го прескочи и отиде в играч на пирин който си я спря пред малкото наказателно и за щастие изпусна от упор ... Е де да беше само това.
Който и да е от предишните ни титулярни защитници в последните години е в пъти по-добър... Един Томашич сам щеше да е по стабилен и да върши повече работа отколкото милиев и иво заедно... Топчо също (онзи топчо от преди 3-4 години - не устарелия и вечно контузен) за Рабех преди да го хване алкохолизма да не говорим... Един Коловати на времето даже по стабилен щеше да е...
Изобщо как може да говорите за стабилна централна защита и как бил най-добрия ала бала като сме допуснали 15 гола в 15 мача в А група...
Миналата година която пак играха същите невероятни бенз и милиев сме пуснали 26 гола в 29 мача ...
Толкова голове преди няколко години допускахме общо за 3 сезона... Имаше сезони който имахме по 10 мача без гол (преди малката перука да се "прояви") вие ми говорите, че допускаме гол всеки мач и всичко е тип топ...
Незнам от кога гледате Левски ама аз преди 4-5 години много рядко виждах на Герена някой отбор да застраши нашия вратар в А група... не да вкара ами да го застраши. Сега всеки мач треперим... то не са мелета ... направо всяко центриране е потенцялен гол в нашата врата и вие ми говорите, че това е стабилна защита ?![]()
Незнам вие как сте ама аз редовно ходя на Ст. Георги Аспарухов от 15 години... толкова ядове колкото имам последните 2 години благодарение на "стабилната ни защита" не си спомням да съм имал за всичките тия години...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта