УЕФА продължава да разследва Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Re: УЕФА продължава да разследва Черно море

Мнениеот botzy » 27 мар 2009 00:21

Много е тъпо преди мач на националите да се разисква нещо което се случило(или по скоро не се е случило)на клубно ниво преди няколко години.Много е тъпо преди мач между Левски и Черно море(както и да завърши)да си мерим пишките за глупости.Много е тъпо някой псевдо журналист и драскач да взима кинти за такива статии,от които тръгват само сплетни и интриги.Много е тъпо да говориш за евромачове на друг отбор в които той е победил с насмешка,подигравка и ирония,когато любимия ти отбор е станал за смях в няколко поредни години от еврограндове като Бате,Жилина,Тампере.Много е тъпо да се изложиш пред цяла Европа с такива резултати,като по този начин излагаш и България,а в същото време да търсиш под вола теле в Македония....но за някой това е нормално!
GO HARD OR GO HOME!

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 27 мар 2009 07:28

MORSKI написа:
blue lagoon написа:Абе вие изтрещяхте ли? Какъв кървав мач бе ? Това да не е война? Какво ще стане,ще се стрелят ли какво? Най-много Левски да падне или да завърши наравно! И какво от това? Та това е един мач бе! Стига сте се навивали за простотий! Няма ли нещо по-важно в живота ви? Ебати и излагацийте! Обиди,закани,простотия до шия!!! Едните били шопи,другите Хюмнета и Гагаузи! Абе "умници", всички сме Българи, а футбола е просто една игра!

Много точно го каза,виждаш ли,че и ти можеш без обиди,явно бана ти се е отразил добре и поучително ;)
Каква поука бе morski? На този Ник не си ме банвал ти! Тук ме банна Литекс и за разлика от дребното заяждане за което ме банна ти,тук си го търсех и заслужавах! Чудесно знаеш обаче че по никакъв начин не ми е пречило! Аз обаче забелязвам промяна у теб към по-добро. Явно са ти се отразили добре някои неща!!! :oops: Както и да е ,да си жив и здрав! :lol:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 мар 2009 09:31

Луда работа.... дано да пишете само да си чешете езиците и да минава времето, че иначе..... :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 мар 2009 09:45

blue lagoon написа: Каква поука бе morski? На този Ник не си ме банвал ти! Тук ме банна Литекс и за разлика от дребното заяждане за което ме банна ти,тук си го търсех и заслужавах! Чудесно знаеш обаче че по никакъв начин не ми е пречило! Аз обаче забелязвам промяна у теб към по-добро. Явно са ти се отразили добре някои неща!!! :oops: Както и да е ,да си жив и здрав! :lol:

Хахаха кои неща бе мен???Щом казваш,че имало промяна в мен ок :lol: Ама на мен никакви неща не са ми се отразили нещо си сбъркал аз съм си същият.Ти обаче си променен не се прикривай . И,ако твоите постоянни заяждания бяха" дребно заяждане" прости,ама да ти кажа по-скоро си просеше бана от доста време и накрая го получи и да не знам дали колегата от Литекс те е баннал също,явно си търсена личност за бан :lol: Но аз със сигорност тис ложих бан и на двата никнейма за по-сигорно!!!!!!Така че не позна ;) Да те питам как са Мицова и Томиславчо :lol: Оплака ли им се :roll: :mrgreen: Голям шегаджия си ти :lol: Сега поне си принза нещо коеот отричаше безсмислено като магаре на мост,че имаш 2 ника.Полека-лека всичко ще си признаеш ти :lol:

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 27 мар 2009 10:42

Любопитна фигура си morski! По някаква си твоя причина смяташ,че можеш да си победител! Няма как приятелю! Какво да признавам,че пиша с няколко ника? Е и какъв е смисъла? Ще пиша както си искам! Нищо не си променил,ако едно О или долна черта или каквото и да е те прави щастлив,добре , радвам се за теб! Ако не си разбрал аз съм човек с достойнство! Не става въпрос за криене или променени никове,не го искам! Става въпрос за морал и чест! Банна някои имена и какво от това? Спря ме да пиша ли,радиото ли ви стана по-слушано,Плажа ли се напълни или пък Жозефина ти клъвна? Отказа ти поканата на имейла си,обясни ти че няма интерес нито към радиото ви,нито към форума ви нито към теб! Не ми пиши на имейла,смешно е! А знам защо те дразня: Защото усещаш разликата! Затова ти предлагам втори път: Не се занимавай с мен! Аз си спазвам правилата,ще се правя че не те забелязвам прави го и ти! Няма нужда да слагам тирета,черти или да променям букви! Уважавам служебното положение модератор, теб няма за какво като човек! Ти постъпи некоректно! Банна някой на лична основа,просто защото беше на друго мнение! Такъв човек аз не уважавам! Когато PFC LITEX ме банна,ме предупреди 3 пъти,банна ме за ден и седмица,а сега пиша! Ти го направи завинаги и безпричинно! По тази причина не мога да изпитвам уважение към теб! От различни планети сме! Това е! Повече няма да те забелязвам! ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 мар 2009 18:28

blue lagoon написа:Любопитна фигура си morski! По някаква си твоя причина смяташ,че можеш да си победител! Няма как приятелю! Какво да признавам,че пиша с няколко ника? Е и какъв е смисъла? Ще пиша както си искам! Нищо не си променил,ако едно О или долна черта или каквото и да е те прави щастлив,добре , радвам се за теб! Ако не си разбрал аз съм човек с достойнство! Не става въпрос за криене или променени никове,не го искам! Става въпрос за морал и чест! Банна някои имена и какво от това? Спря ме да пиша ли,радиото ли ви стана по-слушано,Плажа ли се напълни или пък Жозефина ти клъвна? Отказа ти поканата на имейла си,обясни ти че няма интерес нито към радиото ви,нито към форума ви нито към теб! Не ми пиши на имейла,смешно е! А знам защо те дразня: Защото усещаш разликата! Затова ти предлагам втори път: Не се занимавай с мен! Аз си спазвам правилата,ще се правя че не те забелязвам прави го и ти! Няма нужда да слагам тирета,черти или да променям букви! Уважавам служебното положение модератор, теб няма за какво като човек! Ти постъпи некоректно! Банна някой на лична основа,просто защото беше на друго мнение! Такъв човек аз не уважавам! Когато PFC LITEX ме банна,ме предупреди 3 пъти,банна ме за ден и седмица,а сега пиша! Ти го направи завинаги и безпричинно! По тази причина не мога да изпитвам уважение към теб! От различни планети сме! Това е! Повече няма да те забелязвам! ;)

Ххахах ти си още по-интересна фигура...Първо не съм те баннал на лична основа,а те предупреих няколко пъти не на лчиен,а направо във форума в темите където се изяви-не се прави на ущипана девойка!!Не ти приляга,ти не си взе поука като прекали.Какво искаш да те оставя да си развяваш коня ли??? Не си познал....
Второ мен ми е все тази с колко ник нейма пишеш и с 44 пиши,ако сикаш,но ти твърдеше,че не си бил един и същи човек незнам от страх ли от какво??????Е сега сам доказа,че си лъгал.Не изопачавай думите ми,капиш????Аз не съм те баннал затова,че си с различно мнение,ако беше така досега да съм баннал почти всички в този форум тъй като са на различно мнение от мен... Усети ли се каква глупост изръси?????Ако ти си човек с достойнство-браво,но аз също съм такъв и моето не е по-малко.Ти обаче обичаш явно да преиначаваш ОЧЕВДИНИТЕ ФАКТИ И ДА ГИ ПРЕЧУПАВАШ ПРЕЗ ТВОЯТА ПРИЗМА.Много жалко за теб....Мен ми е все тази дали ще ме забелязваш или не,това да ти е ясно не съм ти рода,че да ми пука особенно,но,ако ще СПАЗВАШ ПРАВИЛАТА(ДА ТИ НАПОМНЯМ ЛИ КОЛКО ПЪТИ ГИ НАРУШИ),ОК ДОБРЕ ДОШЪЛ СИ,НО,ако ще ми се заяждаш и после да се правиш на недоразбрал и ядосан си объркал мястото....
За Жозефина не се излагай тя сигорно е поне с 10 години по-възрастна :lol: Виж ти ,ако имаш някакви чувства си е твой проблем и да поканих я,както имам право да поканя всеки когото посикам......
Смятам,че се изяснихме аз против теб нямам нищо,но, ако ще нарушаваш правилата си сбъркал мястото ;) Аз нямам намерение да те банвам ей така за спорта не ме познаваш за да знаеш,че точно аз най-малко ще го направя това.....Всеки баннат е недоволен от бана си,защо ли :lol:

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 28 мар 2009 13:15

Някъде да съм писал,че ме е страх от банване? Ти не ме познаваш! Само че както ти казах с теб не ми се занимава! Само не знам откъде у едно 18 годишно мамче толкова злоба! Ама не ми пука! Проблема с давенето си е на давещия се! И не сваляй Jozefina, аз съм!!!

josefina
Контакти:

Мнениеот josefina » 28 мар 2009 19:24

искам да се извиня на всички,на модераторите,за това че позволих на друг да пише от мое име!и да ме светнете как да се отпиша :oops: а иначе сте готини,но не искам да чета и да се ужасявам от неща,които не съм писала аз!аз съм си аз :) Жозефина,жена на средна възраст!е,успех на форума и радиото Ви!
СиАнА

josefina
Контакти:

Мнениеот josefina » 28 мар 2009 19:39

а ти blue lagoon си пии хапчетата!!И не пиши от мое име!форума не е за комплексари!! Жозефина!истинската!
СиАнА

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 28 мар 2009 19:42

тука каква сапунка стана малеееее :D :D :D :D :D забранена любов
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Върни се в “Черно море”