mike28 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:mike28 Преди много месеци сме водили подобни спорове по тези въпроси/теми.Аз все още не мога да резбера каква позиция заемаш,кава ти е тезата?
Ами изписах доста постове в тази тема. Ако все още см неясен- съжалявам. Не искам да ви налагам моето мнение, това в крайна сметка си е ваш , чисто вътрешен проблем. Аз не се меся, само си казвам мнението, няма нужда да се съобразявате с него. Единствено ви моля, да се съобразявате, че има и други градове и други отбори, в многократно по-тежко положение от вашето и да не ги наричате селяни.
Mайк,както казах има една ВЪЛШЕБНА думичка МАНТАЛИТЕТ.Вярвам и съм убеден ,че си много интелигентен човек.Да ,има отбори и градове в много по лошо полужение от нас ,но (прочети първото изречение от поста)те трябва да разберат ,че трябва да се борят за уважението и респекта!Ние майните сме доказали не веднъж ,че притежаваме характера.В Русе(един прекрасен Български град)всички са от левски .......еми майна ,,.......извинявай.