Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Каде сте бе гонг

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 23:05

mike28 написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:mike28 Преди много месеци сме водили подобни спорове по тези въпроси/теми.Аз все още не мога да резбера каква позиция заемаш,кава ти е тезата?

Ами изписах доста постове в тази тема. Ако все още см неясен- съжалявам. Не искам да ви налагам моето мнение, това в крайна сметка си е ваш , чисто вътрешен проблем. Аз не се меся, само си казвам мнението, няма нужда да се съобразявате с него. Единствено ви моля, да се съобразявате, че има и други градове и други отбори, в многократно по-тежко положение от вашето и да не ги наричате селяни.

Mайк,както казах има една ВЪЛШЕБНА думичка МАНТАЛИТЕТ.Вярвам и съм убеден ,че си много интелигентен човек.Да ,има отбори и градове в много по лошо полужение от нас ,но (прочети първото изречение от поста)те трябва да разберат ,че трябва да се борят за уважението и респекта!Ние майните сме доказали не веднъж ,че притежаваме характера.В Русе(един прекрасен Български град)всички са от левски .......еми майна ,,.......извинявай.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 23:06

itsoVIII написа:По принцип имам идеи и знания да ви кажа какво да правите, ама сте много крайни :lol: :lol: :lol: Чао!

е най после ...

OBICHAM_BOTEV
Контакти:

Мнениеот OBICHAM_BOTEV » 26 мар 2009 23:07

Моля да бъде извинен грешката е моя ...
Хайде лека ви нощ , че се изложих като кифладжия ...
УСПЕХ , канари !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 23:07

OBICHAM_BOTEV написа:Моля да бъде извинен грешката е моя ...
УСПЕХ , канари !

Чакай бе ,що бе майна?

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 26 мар 2009 23:08

PLOVDIV PEE 1912 написа:
itsoVIII написа:По принцип имам идеи и знания да ви кажа какво да правите, ама сте много крайни :lol: :lol: :lol: Чао!

е най после ...

Со кротце, со благо... Има хора, дето отбират, и такива - които не. Преди малко ме обвиниха, че не съм от Ботев, например...

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 26 мар 2009 23:08

4АКАИ МАЛКО, в русе има и фенове на цска,дунав и стяуа букурещ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 23:11

STENLI написа:4АКАИ МАЛКО, в русе има и фенове на цска,дунав и стяуа букурещ :lol: :lol: :lol:

Само не и на Дунав Русе...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 26 мар 2009 23:13

Виж, няма да споря с теб, принципно всичко което каза е вярно.
Я да си пропомним в кой град имаше митинги още по комунизма? При това организирани изцяло от гражданите, без никаква политическа намеса- този въпрос дори сме го дъвкали във форум.
Не знам, дали цяло Русе са от Левски, по скоро ми се струва, че тук на малко хора им пука за нещата ставащи извън границите на града. Добре де, защо сте се нацепили така помежду си? Това не е ли пак манталитет? Аз съм на мнение, че ако един път престанете да се делите, на 100 фракции, на канари и буфери и се обедините (което разбира се никога няма да стане)- ще изнесете и ЦСКА и Левски и Литекс и всички. Имате си всичко, което липсва на двата софийски гранда, обаче защо все така нещо не ви достига, а? Питам не, защото знам отговора, а именно за да чуя вашето мнение.

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 26 мар 2009 23:15

айде стегнете се малко де---дунав ,левски, цска---като почнете да отговаряте на всяка провокация , чак ме дразнете
Пловдив-люлката на българските таланти

OBICHAM_BOTEV
Контакти:

Мнениеот OBICHAM_BOTEV » 26 мар 2009 23:15

PLOVDIV PEE 1912 написа:
OBICHAM_BOTEV написа:Моля да бъде извинен грешката е моя ...
УСПЕХ , канари !

Чакай бе ,що бе майна?

Това че са ми изтрили мненията се извинявам. Изтриха ми едно мнение.А това дали модератора е ботевист или не . Може и да греша ,но за да ми трие мнението предположих че не е. Ако съм сгрешил моля да бъда извинен.В момента като гледам положението ,в което е Ботев и ме боли сърцето. Велик отбор като Ботев , а разни селяни да ни бият ,където ни хванат , ей затова ме боли и като ме подиграват другите от Левски и ЦСКА , защото не могат да разберат какво е да обичаш истински отбора си. Те искат само титли...
Е, аз не искам титли . Искам красив и честен футбол и да видя ,че нашите играят такъв футбол !! Разказвам им какъв отбор е Ботев ,за историята за Чико , Гунди , Тумби и славните моменти в Европа ,но отношението им остава пренебрежително !
А всъщност те са селяните , а аз съм истинския фен.. Каква ирония.
Това ми е болката , но съм убеден в думите си.

Върни се в “Архив”