Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

podlogite
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот podlogite » 28 дек 2010 15:12

Съставът ще бъде:
1. Митрев,
2. Мюлдер,
3. Милиев,
4. Грийн,
5. Старокин,
6. Димов,
7. Гаджев,
8. Костов,
9. ДЕМБЕЛЕ(ако не остане -> Карвальо),
10. Тасевски,
11. Жоазиньо.
Резерви: Акалски, Илиев, Иванов, Станчев, Щърков, Огнянов, Йовов, Младенов, Александров, Киров, Иса.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 28 дек 2010 15:18

podlogite написа:Съставът ще бъде:
1. Митрев,
2. Мюлдер,
3. Милиев,
4. Грийн,
5. Старокин,
6. Димов,
7. Гаджев,
8. Костов,
10. Тасевски,
11. Жоазиньо.
Резерви: Акалски, Илиев, Иванов, Станчев, Щърков, Огнянов, Йовов, Младенов, Александров, Киров, Иса.

Хайде стига с този Карвальо!!!! трябва ни млад заместник на Гара който да може да се развива и да има мотивация да се докаже като Гара даже и да го надмине за да заиграе като него в чужбина :!:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 дек 2010 15:21

podlogite написа:Съставът ще бъде:
1. Митрев,
2. Мюлдер,
3. Милиев,
4. Грийн,
5. Старокин,
6. Димов,
7. Гаджев,
8. Костов,
10. Тасевски,
11. Жоазиньо.

Костов дясно крило е незабележим на терена.Или нападател или зад нападателя,където е най-добър.Като крило обаче се губи по-терена ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 28 дек 2010 15:27

emilio,
По-скойно момче, не ми се карай така, щото не аз решавам кой да купим :!:
Аз също смятам, че Карвальо не е решението, ако стане продажба на Гарра, но за това орговарят други хора. Аз чакам май месец и очаквам титла, щото втора година капо няма да зарадва никой, да му мислят отговорните фактори. :mrgreen:

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 28 дек 2010 15:30

podlogite написа:emilio,
Аз също смятам, че Карвальо не е решението, ако стане продажба на Гарра, но за това орговарят други хора. Аз чакам май месец и очаквам титла, щото втора година капо няма да зарадва никой, да му мислят отговорните фактори. :mrgreen:

Не го приемай лично, не визирах само теб ;) иначе съм на твоето мнение за останалото :!:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 дек 2010 15:33

На мен тази трансферна активност нещо не ми харесва. Спомнете си как допреди 2-3 години цска и Литекс правеха страшни селекции през зимата (2006-а цска взе 7-8 нови играчи накуп), а резултатите са им плачевни. Взимаме Старокин (ляв бек), при положение, че имаме нужда от централен защитник. Взимаме Димов (дефанзивен халф) при положение, че имаме нужда от офанзивен халф (Йовов вече е дърт, Тасевски един мач игра, четири е контузен). Утре продаваме Гара Дембеле, а нямаме вариант за нов нападател. Вярно, още е рано да се говори, защото трансферният прозорец още не е отворен, но все пак...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 28 дек 2010 15:37

podlogite написа:emilio,

Карвальо има по различни качества живея в Пловдив и съм го гледал според мен е по техничен и гардира по добре от Гарата по комбинативен е докато Гаррата е много по борбен и бърз,но е добър вариянт за централен нападател,а и е на 29 не на 39 ако играе той качествата на Жоазиньо,Дани Младенов,Огнянов,Иса,Киров и евентуално Костов ще се покажат по добре

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 28 дек 2010 15:41

Сигурно си прав за характеристиката на Карвальо, но аз лично се притеснявам, че няма завършващия удар на Гарра и хищническия му инстинкт пред гола да стреля без да мисли.
Dodo,
С привличането на Димов, се рашава въпроса донякъде и с централния защитник, засега Милиев-Иванов може и да продължат да се налагат, но Грийн винаги може да покрие тази зона, като Димов заеме място в халфовата линия. С атакуващите халфове проблема ни е най-малкия, Тасевски, Йовов, Кривия, Костов? Какво повече? А заместникът на Гарра е набелязан, зависи дали ще има продажба. Старокин е заместник на Минев, което е една много добра подмяна на стар и с млад. От играчите, които ще се вземат сега, някои ще са титуляри, но повечето едва ли, но отбора има нужда от конкуренция и по-дълга скамейка.
Последна промяна от podlogite на 28 дек 2010 15:45, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 дек 2010 15:45

То хубаво привличаме играчи, ама това ще се обезмисли, ако си продадем най добрите !
Аз не виждам достойни заместници в България, като класа на Гарра, Дарко и Жо, а вие ? ?

А неможем винаги да уцелваме с чужденците , както със Сержиньо и Мюлдер ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 28 дек 2010 15:47

podlogite написа:Сигурно си прав за характеристиката на Карвальо, но аз лично се притеснявам, че няма завършващия удар на Гарра и хищническия му инстинкт пред гола да стреля без да мисли.

Абсолютно съгласен с теб, трябва ни човек който да реализара положенията ;) миналия сезон създавахме много положения но нямаше кой да ги реализира, трябва ни ГОЛАДЖИЯ (косуматор) :!:

dodo7271 написа:На мен тази трансферна активност нещо не ми харесва. Спомнете си как допреди 2-3 години цска и Литекс правеха страшни селекции през зимата (2006-а цска взе 7-8 нови играчи накуп), а резултатите са им плачевни. Взимаме Старокин (ляв бек), при положение, че имаме нужда от централен защитник. Взимаме Димов (дефанзивен халф) при положение, че имаме нужда от офанзивен халф (Йовов вече е дърт, Тасевски един мач игра, четири е контузен). Утре продаваме Гара Дембеле, а нямаме вариант за нов нападател. Вярно, още е рано да се говори, защото трансферният прозорец още не е отворен, но все пак...

И аз мисля че имаме нужда от още един халф като Дарко, защото когато той не игра, топки трудно стигаха до Гара! затова непремено ни трябва още един подавач :idea:
Последна промяна от emilio на 28 дек 2010 15:52, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

Върни се в “Архив”