Челси-Болтън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Re: Челси-Болтън

Мнениеот c0mba » 28 дек 2010 15:04

Rofles написа:
Аз също съм заклет фен на Манчестър Юнайтед,но според мен трудните моменти на Челси тепърва предстоят ;) 1-1 ;)

НЕВЕРОЯТНО много се надявам да си прав - за това - трудните моменти на Челси тепърва предстоят ;)

Аве ей злобари дребни я марш от синия форум ! Идете си коментирайте неска хикса с Бирмингам! :arrow:
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 28 дек 2010 15:04

Какво лошо правя просто добре виждам каква е формата на Челси и като съм фен на Манчестър Юнайтед искам сините да загубят.А и в първия си коментар казах, че по-добре е да се гледа реално на нещата и според мен Челси ще победят.Не гледам на НИКОГО нещастието дори искам всички хора по света да са щастливи, ако мога така да се изразя.Но ето виждата миналия сезон Челси победа,победа.. и сега имат спад във формата си.Пак казвам НЕ ГЛЕДАМ НА НИКОГО НЕЩАСТИЕТО дори напротив.Но Ballancee явно ти си озлобен и при всяка моя дума ме нападаш, както и другия колега, който каза "хейтарите вън от форума" доколкото съм прочел правилно.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 дек 2010 15:06

Айде стига глупости,моля ви се.Точно днеска не.Празници си,заебете малко тая комплексарщина(отнася се за всички).Нека да спрем дотук,не искам темата да се превърне в парцал,както темите за Българския футбол.

Офтопик-Рофлес,да знаеш,че клиповете в подписа са забранени.Бяха ме баннали за това,даже :)
Последна промяна от Frankie Lampard на 28 дек 2010 15:08, променено общо 2 пъти.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 дек 2010 15:07

Rofles написа:Какво лошо правя просто добре виждам каква е формата на Челси и като съм фен на Манчестър Юнайтед искам сините да загубят.А и в първия си коментар казах, че по-добре е да се гледа реално на нещата и според мен Челси ще победят.Не гледам на НИКОГО нещастието дори искам всички хора по света да са щастливи, ако мога така да се изразя.Но ето виждата миналия сезон Челси победа,победа.. и сега имат спад във формата си.Пак казвам НЕ ГЛЕДАМ НА НИКОГО НЕЩАСТИЕТО дори напротив.Но Ballancee явно ти си озлобен и при всяка моя дума ме нападаш, както и другия колега, който каза "хейтарите вън от форума" доколкото съм прочел правилно.

О , да определено аз съм озлобен :lol:

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 28 дек 2010 15:09

Frankie Lampard написа:Айде стига глупости,моля ви се.Точно днеса не.Празници си,заебете малко тая комплексарщина(отнася се за всички).Нека да спрем дотук,не искам темата да се превърне в парцал,както темите за Българския футбол.

Офтопик-Ролфес,да знаеш,че клиповете в подписа са забранени,бяха ме баннали за това,даже :)

Какъв парцал та гони тебе :?: :?: :?: Тука някакви дрисльов** са седнали да дават компететно мнение за чуждите отбори вместо да гледат техния !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 дек 2010 15:11

c0mba написа:
Frankie Lampard написа:Айде стига глупости,моля ви се.Точно днеса не.Празници си,заебете малко тая комплексарщина(отнася се за всички).Нека да спрем дотук,не искам темата да се превърне в парцал,както темите за Българския футбол.

Офтопик-Ролфес,да знаеш,че клиповете в подписа са забранени,бяха ме баннали за това,даже :)

Какъв парцал та гони тебе :?: :?: :?: Тука някакви дрисльов** са седнали да дават компететно мнение за чуждите отбори вместо да гледат техния !

А не са ли парцали.Я виж преди да минат админите с голямата тесла,какво е.Пълна анархия и комплексарщина с ключови думи ''говеда'',''прасета''.''орки'',''селяни'',''комунисти''и всякви такива простотии.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 28 дек 2010 15:17

Frankie Lampard написа:
c0mba написа:

А не са ли парцали.Я виж преди да минат админите с голямата тесла,какво е.Пълна анархия и комплексарщина с ключови думи ''говеда'',''прасета''.''орки'',''селяни'',''комунисти''и всякви такива простотии.

КОМБА успокой се малко веднага злобееш и убиждаш вижда се колко си "възпитан" айде аз спирам със спора доттук, че ми омръзна някой хора да правят от мухата слон за малки неща.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 дек 2010 15:20

4:0, стига ви толкова.

pmgeorgiev
Контакти:

Мнениеот pmgeorgiev » 28 дек 2010 15:30

3 - 0

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 дек 2010 15:33

Най-голямата заплаха ще са Елмандер и Дейвис. Но пък кой знае с подобно представяне в предни позиций като нищо да има проблеми и със защитата на ''тротърс''.

Върни се в “Челси”