оградата точно общината я сложи
ремонта точно общината го прави
за рейса и чистенето пак същото . ти си супер заблуден човек
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

AREA BIANCONERA написа:SHYNE написа:тоя кви глупости е писал не е истина . ей злобата няма почивен ден майна![]()
![]()
![]()
Толкова са ви заблудили, че на истината казваш глупости!![]()
Я кажи кое е глупост? Това, че ви сложиха нова ограда, или това, че ви ремонтират централната трибунка, или това че ви подариха общинска косачка, или това, че ви дадоха автобус за ползване, или това, че всяка сутрин Кошински пращаше циганки да ви метат трибуните и да чистят чашата от дървете и клони? Ми засрамете се малко!
veseo написа:Явно тоя красавец не прави разлика между спонсори и община, т.е. ако общината разрешава на спонсори да помагат на един клуб - СРАМ! Имаме проблеми с рейса, даден ни от "Стойчев и син" (не общината), а за тая същата ограда Коев съдеше сельо миналата година... Какво да се чудим, вие не сте по фактите, неслучайно си и вярвате че сте създадени 1926, за разлика от левскарите вас не ви е срам да си пренаписвате историята, само и само да избивате комплекси...
В тоя ред на мисли аз предлагам вие, тъй като сте доказали че милеете за пловдивския футбол, да дадете ПОДАРЕНИЯ ви (от същата "мръсна" община) подлез на централна гара на Марица?
SHYNE написа:ти си луд бе човек .
оградата точно общината я сложи
ремонта точно общината го прави)))))
за рейса и чистенето пак същото . ти си супер заблуден човек![]()
![]()
![]()
интересно как в такава кофти тема като за марица пак съзряхте че жълтите са виновни
cska - maina написа:AREA BIANCONERA написа:Защо на страданието на Маричка, се хващаш за Ботев? При гърневски какво беше или си забравил?
Пловдив1926 написа:Не знам по Богомил да е правен ремонт примерно? Не знам и на парка до Лаута да са подменени всички лампи алеи или пък около стадиона на Марица и Спартак нещо да е направено, да не говорим за ст. Пловдив.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост