whitesnake написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Има една вълшебна думичка и тя е МАНТАЛИТЕТ...
Ами майна представи си,че Левски и ЦСКА са като нас - на 10-то и 15-то място.Колко човека ще им отидат на мачовете?
НУЛА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
whitesnake написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Има една вълшебна думичка и тя е МАНТАЛИТЕТ...
Ами майна представи си,че Левски и ЦСКА са като нас - на 10-то и 15-то място.Колко човека ще им отидат на мачовете?
mike28 написа:Има и една друга- нарцисизъм. Пич, в Русе бяхме смазани, буквално като град. Лично мен с вашето държание , просто няма как да ме привлечете за вашата кауза, та вие дори собствените си клубни легенди не можете да накарате да застанат на ваша страна.
Ще ви разкажа нещо. Преди 2 или 3 години, в шоуто на Слави, гост беше Горан Брегович, както знаете сърбина живее от години в Париж. На въпроса на Слави, какъв ни е проблема на всички народи на Блаканите, Брегович отговори така- проблема е, че не можем да спрем поне за миг , да не бъдем толкова екзотични. Вечно се лашкаме от едната крайност в другата.
Знам за прословутия ви пловдивски шовинизъм. Евала ви правя, че въпреки всичко силно си обичате и подкрепяте отборите. Но проблема при вас идва от омразата. Кога тя е водила до нещо градивно?
mike28 написа:Не говоря да обичате Христолов, дори не говоря за отношението ви към него. В крайна сметка не ви съдя, разбирам ви и уважавам мнението ви. Просто вие самите не се съобразявате, че има и други отбори и други градове, а искате да се съобразяват с вас- така не става.
Няма какво да се лъжем, при сега съществуващата центализирана система- всичко в София, пък от там каквото остане за другите- няма как скоро някой отбор да измести трайно Левски и ЦСКА. И вие го знаете отлично. Просто който и да се опита да надигне глава- ще бъде смазан. Неприятно, но доказан факт.
itsoVIII написа:...........
И спрете с Левски и ЦСКА, само тези два клуба са в устите ви - СРАМОТА!![]()
![]()
Толкова от мен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта