Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какалов си тръгва !
Какалов по-скоро пречеше на отбора с излишното задържане на топката и търкалянето му по терена.
Месершмит написа:Пичове, ако е вярно това, не съжелявайте!
Такива като него не ни трябват. Доказа го в най-важния ни мач, срещу Нафтекс, където игра като п...а.
Пич, отборът ни се казва Нефтохимик.
НЕФТОХИМИК БУРГАС
Това си е проблем на Какалов. Аз лично, не виждам къде ще играе продължително време, за да издържа семейството си. Защото дори и да играе за повече пари, след година пак ще остане без отбор и после?! Не му го пожелавам, но виждам, че досегашната му кариера е такава.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
nik_bg1 написа:bnborisov написа:Колко ли пари е искал тоя пич?
30000 лева...За "В" група да иска такива пари...
За мене е смешна история, специално на него никога не бих ги дал (лично мнение).
това неможе да е вярно
- PLOVDIV PEE 1912
Това момче винаги е действало импулсивно.Според мен прави голяма грешка .
Той е на 26 години и наистина сега трябва да печели пари. Ботев сега играе в "В"група и няма смисъл да се дават големи пари, а след две години я камилата я камиларя , а това Какала го знае много добре. Според мен постъпва съвсем правилно за себе си. Мисля нормално беше и Курдов да се махне.
Хубава новина ! Ще се даде шанс за игра на някое по-младо момче от колкото на това лике. И без това вече сме в Б група.
est. 1912
Месершмит написа:Пичове, ако е вярно това, не съжелявайте!
Такива като него не ни трябват. Доказа го в най-важния ни мач, срещу Нафтекс, където игра като п...а.
Аз съм го гледал само тогава (с уточнението на Alvarez по-горе

Последна промяна от pas на 30 дек 2010 00:33, променено общо 1 път.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
На приливи и отливи му беше играта, също и много пропуски правеше в мачовете, в които игра. Каквито и да са причините за подобно решение, ако го е взел твърдо, най-малкото трябва да останат между него и ръководството, а не самия той да пише наляво-надясно. Времената на словоблудства минаха, условията са ясни в клуба в момента, така че като веднъж си поел ангажимент, мъжко е да го изпълниш.
Явно това, че клубът се развива положително във финансов аспект дава "криле" на някои да почнат със звездните си претенции. Не вярвам сумата, спомената по-горе, да е истина, но в бюджета за годината са предвидени заплати, премии и начини на плащане за играчите. След като Какалов веднъж се е съгласил на тези условия, не виждам логична причина да се прави на ощипана мома на тема пари. А ако целта му е с някакъв псевдомедиен натиск да извива ръце - прав му път тогава!
Все пак, нека изчакаме някакво официално изявление от клуба на тази тема, преди смело да коментираме
Явно това, че клубът се развива положително във финансов аспект дава "криле" на някои да почнат със звездните си претенции. Не вярвам сумата, спомената по-горе, да е истина, но в бюджета за годината са предвидени заплати, премии и начини на плащане за играчите. След като Какалов веднъж се е съгласил на тези условия, не виждам логична причина да се прави на ощипана мома на тема пари. А ако целта му е с някакъв псевдомедиен натиск да извива ръце - прав му път тогава!
Все пак, нека изчакаме някакво официално изявление от клуба на тази тема, преди смело да коментираме

Не натискайте ТУК!
- PLOVDIV PEE 1912
До колкото разбирам това е поредната постъпка в стил "Какалов".