Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот Mourinio » 28 дек 2010 01:37

Даниел Димов: Ще съжалявам, ако не скоча в дълбокото

Даниел Димов вече се брои за второто зимно попълнение на Левски. Младият халф обаче още не гледа към Герена, макар трансферът му да е въпрос на дни. Димов е един от най-прогресиращите млади футболисти в първенството. Само за няколко месеца се наложи в първия отбор на Черно море, стигна и до националния отбор. Димов се съгласи да говори пред "7 дни спорт".

- Даниеле, в края сме на 2010 г. Каква година изпращате в професионален план?
- Случи ми се всичко най-хубаво за момента. Успях да се наложа в първия отбор на Черно море. Освен това получих първата си повиквателна в националния тим. Общо взето, това е най-успешната ми година по отношение на моето развитие като футболист.
- Деветото място не отива много на Черно море предвид амбициите на тима. Какво не беше наред на "Тича" тази есен?
- Да си призная честно, нямам обяснение за този спад. Имаме добър отбор, тренираме здраво, но просто не ни се получиха нещата. Като че ли никой в клуба не може да си го обясни. Нещо се случва с отбора, когато гостуваме. В мачовете навън губим твърде много точки, а без тях няма как да сме в челото.
- В момента в отбора се налагат доста юноши - визирам вас, Тодор Колев, Румен Николов. Как се отразява това подмладяване на тима?
- Налагането на собствени юноши е най-хубавото нещо за един клуб. Аз естествено съм радостен, че съм един от тях. На всички обаче е ясно, че само с юноши отбор не може да се направи. Ръководството е поставило цели, за които са необходими и добри футболисти с повече опит. Така че най-добре е, когато се намери точният баланс.
- Вероятно малко хора знаят, че в юношеските отбори на Черно море винаги сте играли в по-висока възрастова група. И въпреки това вашият тим пак е биел наред батковците...
- (Смее се) Да, бяхме наистина силно поколение. В един от сезоните дори поставихме уникален рекорд - без загуба и с едва два-три допуснати гола. На местно ниво нямахме конкуренция, въпреки че бяхме с един набор по-малки. На републиканското обаче беше далеч по-трудно и там нямахме този успех. Съжалявам само, че от това поколение не успяха да се наложат още момчета при мъжете. Все пак важното е, че има такива.
- Пробихте в първия отбор под ръководството на Велизар Попов. Защо обаче той не успя в Черно море?
- Не знам, връщаме се на приказките по-рано. Не виждам конкретна причина, още по-малко във Велизар Попов. Просто така се стекоха обстоятелствата. Честно казано, аз не си спомням друг треньор в Черно море с такава амбиция и желание за работа. Освен това обръщаше голямо внимание на младите. Подаде ми ръка, нещо, което едва ли друг треньор щеше да направи. Като цяло не мисля, че има някаква вина за колебливото представяне на отбора в последно време. Общественото мнение обаче се настрои срещу него, а да се работи под такова напрежение е непоносимо.
- Голямата атракция във Варна тази есен бе Марио Жардел. Какво ще кажете за неговата авантюра с българския футбол?
- Всички гледаха с насмешка на неговия престой тук. Колкото и да е натежал, на колкото и години да е, никой не може да му вземе това, което е постигнал. Голямо име във футбола. Дори отначало като дойде в отбора, го гледахме малко като извънземен. А всъщност се оказа доста земен дори. Нямаше никакви проблеми, бързо се приобщи в отбора. Разведряваше обстановката с бъзици и закачки. Жалко че толкова бързо си тръгна от тук.
- Очаквахте ли повиквателната в националния отбор?
- Останах доста изненадан, все пак още се налагах в Черно море. Жалко че не успях да запиша първи минути с националната фланелка. Най-хубавото обаче е, че трудът ми е бил забелязан. Надявам се това да се случи отново и скоро да дебютирам.
- Как се чувствахте на първия лагер в Правец с националния отбор?
- Напрегнат, все пак там са събрани най-добрите български футболисти. А и като прибавим, че и Лотар Матеус е селекционер. За него мисля, че е излишно да говоря. Всички вече се убедихте в неговата професионална работа и високи изисквания.
- А какво ви каза Матеус лично на вас?
- Най-нормалното, искаше да ме насърчи. Сподели ми, че има добро бъдеще пред мен и трябва да работя, за да го постигна. Аз и това правя в момента.
- Нещо, което не остава незабелязано и за Левски. Без да говорим за трансфери, договори и т.н., готов ли сте да скочите толкова на дълбоко?
- Трябва да скоча, иначе никога няма да разбера. Аз имам голямо желание
, но не ме пращайте предварително в Левски. Вероятно скоро ще се разбере как ще се развият нещата.
Последна промяна от Mourinio на 28 дек 2010 01:39, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 28 дек 2010 01:39

В край на сметка..
Вия Валенсия-Барса
Рууни Евертън-МУ
Лампард Уест Хям-Челси
НО докато тези наистина отиват в най-големите отбори в света,Димов ако няма късмет го виждам в Кипър,Турция след време..
Всеки гледа интереса,в случая може би е надделял Левски са най-тиражирания отбор навсякаде направо ни заливат с инфо кактво правил Балтанов вчера,как Дембеле целел гредички на тренировка и такива простотий всичко е една голяма помия един голям балон логично е на хората им промиват мозъците от малки..

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 дек 2010 01:42

Какалов напусна Ботев

Георги Какалов напуска Ботев (Пд). 26-годишният нападател е уведомил треньора и председател на УС на клуба Марин Бакалов, че си тръгва от стадион "Христо Ботев". Той се върна при Канарчетата няколко кръга след началото на първенството в Югоизточната "В" група, след като разтрогна договора си с румънския Астра (Плоещ) по взаимно съгласие. Какалов няма подписан професионален договор, тъй като при аматьорите не е нужен. Той напуска Пловдив като свободен агент и отново ще потегли към чужбина.
"Обичам Ботев, но на първо място за мен е семейството ми. Трябва да осигуря бъдещето на сина си. Имам две-три предложения, ще избирам между тях", заяви пред "7 дни спорт" Какалов.

аз викам да си върнем Какала 8-)

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 28 дек 2010 01:44

Mourinio написа:
Какалов напусна Ботев

Георги Какалов напуска Ботев (Пд). 26-годишният нападател е уведомил треньора и председател на УС на клуба Марин Бакалов, че си тръгва от стадион "Христо Ботев". Той се върна при Канарчетата няколко кръга след началото на първенството в Югоизточната "В" група, след като разтрогна договора си с румънския Астра (Плоещ) по взаимно съгласие. Какалов няма подписан професионален договор, тъй като при аматьорите не е нужен. Той напуска Пловдив като свободен агент и отново ще потегли към чужбина.
"Обичам Ботев, но на първо място за мен е семейството ми. Трябва да осигуря бъдещето на сина си. Имам две-три предложения, ще избирам между тях", заяви пред "7 дни спорт" Какалов.

Той иска в чужбина не в Варна..забрави

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 дек 2010 01:45

Да се надяваме в туй дълбокото да не се удави Дидо.Имам предвид,че досега е бил съвестен,упорит,отдаден на футбола,а там обикновено младите се пропиват и стават откровени проидохи.Карат пияни,блъскат се,просто никакъв коментар.Ще бъде жалко ако хлътне в такава насока.В контекста на това - дума да не става ние да прибираме който и да било проидоха в Черно Море,камо ли завършените такива Балтанов,Огнянов,Иса и т.н.Да си ги държат,аре нема нужда :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 дек 2010 01:45

chelseabg написа:
Mourinio написа:
Какалов напусна Ботев

Той иска в чужбина не в Варна..забрави

Не искаше заради Велизар, каза когато си тръгнаше, че с радост би се върнал един ден на Тича ако е друг треньорът, а и мисля, че беше прав той го закопа и като цяло не му се даде шанс, но е играч с качества, просто не попадна при нормални треньори при нас, а и каква радост ни донесе срещу плебеите и Сливен :mrgreen: предпочитам той да играе отколкото Божилов и Жардел отслабнал с 50 кг

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 дек 2010 03:05

Mourinio написа:Ивелин Попов при всеки интерес от страна на Левски или Цска заявяваше, че от знак на уважение към отбора, който го е направил футболист няма да играе за друг отбор от България освен Литекс, ето на това викам чест!

че то отбора който го направи футболист тва леке е Левски... и нямаше 18 като поставяше условия да играе постоянно... за това и избяга в холандия с желязков. После като се върна беше пред подсписване с берое след като Наско отказа да го прибере в Левски... и тогава отиде в ловеч...

---

така и не ми отговорихте кой е играл с номера на димов когато сте станали 3?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 дек 2010 03:11

Thsmith написа:
Mourinio написа:Ивелин Попов при всеки интерес от страна на Левски или Цска заявяваше, че от знак на уважение към отбора, който го е направил футболист няма да играе за друг отбор от България освен Литекс, ето на това викам чест!

че то отбора който го направи футболист тва леке е Левски... и нямаше 18 като поставяше условия да играе постоянно... за това и избяга в холандия с желязков. После като се върна беше пред подсписване с берое след като Наско отказа да го прибере в Левски... и тогава отиде в ловеч...

---

Кривия игра с номер 10 докато Димов беше с 27, иначе от твоя гледна точка може според теб вие да сте направили Ивелин Попов футболист, но според много други точно вие за малко не сте го приключили за футбола

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 дек 2010 03:16

Mourinio написа:Кривия игра с номер 10 докато Димов беше с 27, иначе от твоя гледна точка може според теб вие да сте направили Ивелин Попов футболист, но според много други точно вие за малко не сте го приключили за футбола

Ясно мерси... Така си и мислех, че него имате предвид ама исках да съм сигурен...
Иначе съгласи се, че най наглото и неблагодарно нещо е като юноша някой да те е тренирал , създал и ти да кажеш или играя всеки мач или напускам... не да пойска трансфер ами да си замине без да каже даже...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 дек 2010 03:17

Thsmith написа:

---

кривия, какво значение има?

Върни се в “Черно море”