Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот thebully » 27 дек 2010 23:28

[offtopic]пуснете си диемата и си сипете по едно,много я мислите в момента :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 27 дек 2010 23:30

то остана сега и арсенал да не бият...

и аз не знам що толкова ги мислим, след като тях не ги е.е ...

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 дек 2010 23:32

varnafen написа:то остана сега и арсенал да не бият...

и аз не знам що толкова ги мислим, след като тях не ги е.е ...

+1 много правилно заключение колега,5-ти месец вече не съм ходил на мач,няма и да отида
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 27 дек 2010 23:34

ходиш - неходиш все тая.

щом си висиш във форума, правиш трафик на спортните сайтове и си губиш време и нерви за тях - значи не си се "откъснал"

Пък и то е по-голямо от нас, така че няма как да стане

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 дек 2010 23:54

Mussolini написа: ами вече не съмнявам а съм сигурен че е било случайност, и то не случайност а плод на един човек - този който играеше с номера на ДИмов в момента
.

Кривия ли е играл с номера на димов или друг имаш предвид?

ShooterMan написа:
ПС:Ако Димов беше казал няма да ходя -ставаше легенда!И то подчертавам-на стадиона името му щеше да се споменава преди Жоровото,щеше да е идол.

Били ми казал само това дали ще стане легенда за което говорите доста хора или това, че стадиона щял да скандира името му щеше ли да го нахрани - него и семейството му?
Най-нормалното нещо е ако пилето кацне на рамото му да се възползва. Ако има качества както твърдите ще получи място в националния отбор ще изкара прилични пари ... ще си оправи живота.
В момента няма какво да се самозалъгвате - вие сте 9 ти без големи шансове за каквито и да е успеху в скоро време... без голяма възможност да го изтреляте към националния или към външен отбор... Защото знаете, че в А група няма кой да дойде да гледа играч... Играчите се забелязват в националния или в Ект...

---
Последна промяна от Thsmith на 28 дек 2010 00:11, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 дек 2010 00:07

Mussolini написа:
"Димов идва в сряда на "Герена" да подпише договора си. Това е, друго повече не мога да ви кажа. Продължаваме да работим по селекцията си", заяви Иванов след турнир на малки вратички в родния му Пловдив

Има още един ден да размисли....

След интервюто му, което чух по НОВА по-добре да се маха
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 28 дек 2010 00:14

Незнам раздвоен съм..
От една страна това е много долно..човек трябва да има принципи тука половината хора от форума направо ни заби нож в гърба..кво стана с групите в фейсбук с черноморската кръв..явно всичко е ала бала такива най-не ги харесвам.ПО добре кажи директно искам в Левски и това е точка..
От друга страна което мене повече ме притеснява(Димов нито е Зидан на млади години нито Черно море свършва с него) е че за първи път ТИМ продават водещ играч на Левски и изобщо конкурент..това е притеснителното..
Незнам преди имаше информаций че ТИМ ще вземат Левски,сега има информация че нов спонсор ще налива пари пак там..защо ли си мисля че това са те или просто вече са собственици в сянка?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 дек 2010 00:18

Димов макар и юноша на клуба никога не е бил чак такъв любимец на хората.Не знам защо.Имената на Румен Николов,на Тошко Колев са се скандирали,а това на Димов-не.Явно са усещали хората,по-добре от мене са го преценили...Чета и ми е леко неприятно,че играч в който хората вярваха се поддаде така лесно за шепа жълти стотинки след като много добре знае какво мислим за онзи отбор.Жалко,изложи се,не постъпи мъжки.Помните ли какво написаха феновете на Евертън на Уейн Рууни?"Можеше да бъдеш Господ,а избра да бъдеш Юда".Димов беше достатъчно актуален за чужбина,сам и той го знаеше.Но едно НЕ сега към Левски,демонстративно НЕ,дори с преиграване да е...влизаше в митологията,ставаше легенда,символ.Пропиля си шанса това момче :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 дек 2010 00:21

СТАТЕВ, ЕРЖДАН И МАРИНОВ ВЪН ОТ ЧЕРНО МОРЕ, тия ''ръководители'' до къде ни докараха, мислех че назначаването на пловдивски некадърници и анонмници е просто от малоумие, а те явно са и идиоти :evil:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 дек 2010 00:22

Надали.Всички говорим,че ТИМ се стискат за пари тука,там биха ръсили тройно,че и четворно повече,как я виждаш тази работа?Гриша Ганчев преди време продаде Тиаго Силва и Хидиуед на ЦСКА,но да не би да бил спонсор,собственик и не знам си какво в сянка?Не забравяй,че когато не продавахме играчи имахме цели,борихме се за медали,а сега?Борим ли се?Целим ли се в нещо?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”