Рантосметка на полусезон 2010/2011
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Рантосметка на полусезон 2010/2011
Аз бих проветствал неговото налагане,както и на всеки друг наш кадър.Просто не съм забелязъл да е толкова добър.Дано да си прав и да играе така както казваш.Детинсктие грешки лесно се отстраняват,ако е здрав физически,бори се,нахъсан е,взема първите топки и подава горе долу смислено - това ни трябва за старт,това беше Дидо в началото си,после дойде всичко останало.Но ти го каза,Димов израстна покрай класните играчи,най-вече Борносузов.Трифонов няма ли го себе си Наката ще си е ренде като Гравесена и нищо повече и трудно ще израстне.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Отбора който си дал Стрелец е супер.Само плюсове - хем няма да дават пари за заплатите, хем всички ше им се радват, хем ше се обиграват.Просто да спрат да лъжат и да не ми обявават Планове 2013 и т.н.
ShooterMan написа:Аз бих проветствал неговото налагане,както и на всеки друг наш кадър.Просто не съм забелязъл да е толкова добър.Дано да си прав и да играе така както казваш.Детинсктие грешки лесно се отстраняват,ако е здрав физически,бори се,нахъсан е,взема първите топки и подава горе долу смислено - това ни трябва за старт,това беше Дидо в началото си,после дойде всичко останало.Но ти го каза,Димов израстна покрай класните играчи,най-вече Борносузов.Трифонов няма ли го себе си Наката ще си е ренде като Гравесена и нищо повече и трудно ще израстне.

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Такъв отбор ще харесаме всички.И ще има подкрепата на всички.Добре продадаха Димов...но поне моля:
-разкарайте безкадърните мишки от отбора,които не са от Варна,не са от Черно Море и просто ВБЕСЯВАТ хората с присъствието си тук.Или могат да върнат медалите във Варна-или аут!Или Дани Г ще играе като Кривия-или шута в гъ*а.
-не вземайте 2-мата предложени от Левски покрай Димов.Не ни трябват некъдърниците им.150 000,нека да са 150 000,само моля,не ни водете закърмени подуенци,които да ме вбесяват още повече!
-разкарайте безкадърните мишки от отбора,които не са от Варна,не са от Черно Море и просто ВБЕСЯВАТ хората с присъствието си тук.Или могат да върнат медалите във Варна-или аут!Или Дани Г ще играе като Кривия-или шута в гъ*а.
-не вземайте 2-мата предложени от Левски покрай Димов.Не ни трябват некъдърниците им.150 000,нека да са 150 000,само моля,не ни водете закърмени подуенци,които да ме вбесяват още повече!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
ShooterMan написа:Такъв отбор ще харесаме всички.И ще има подкрепата на всички.Добре продадаха Димов...но поне моля:
Пиргов и Денчев-вън.Сашко в Берое.Сашко-варненското бургазлийче от Шумен-вън.Дяков в Берое,Бачев-из македония.Борносузов хич да не идва-пловдивчанин.Д.Петков-вън.Дончо,Дани Г.-вън.Шабленския го продават на левски,отърваме се от още един неварненец.Божилов в цска,редовно дупчи вечния враг.Будинов,този пък от къде е?вън.Маркес,Тиаго,Адемар-да ходят при Жардел да берат кафе-вън.Ами този Ратников по известен като брата на Евгени играл в Берое да го родила майка му във Варна-вън.Ст.Стоянов,вълчидолския-вън.Давай Жоре ти ни остана.Да е жива и здрава майка ти,че те е родила във Варна. Стрелец предполагам си доволен.Тези небивалици може да ги бръщолевиш там на бараката при Владо,там знаят,че не си добре,но тук ставаш смешен а някога и жалък.
-
- Контакти:
Някак обичаш да изваждаш думи от контекста.Изречението запова с безкадърни мишки,понятие в което Сашо шуменския НИКОГА не е влизал,напротив,апелирал съм да му се връчи дори капитанската лента на отбора и винаги съм заявявал,че го приемам като наш кадър,доказал лоялност към клуба.Нито Наката,Ратников(който сега му се показаха очичките),Станислав(жива легенда) не попадат тук.
Аз съм казал и повтарям имената на:Дани Г,Адемар,Тиаго,Маркес,Кончо.Защо?Първо са некъдърници,второ мишкуват.Но трето?Третото е,че всеки един от тях запушва пътя на най-талантливите ни кадри - Румбата,Тошко и Илиян.Дори и на Андреев и Мурадов.Така ли е?Божилов нещо повече от тях ли е?Или Гравесена?Не,но на настоящия етап не запушват някой талант и затова се НАЛАГА да ги прескочим поне засега.И преди да избързваш нека детайлизираме всеки от изброените:
1.Даниел Г - 29 годишен,пълен мишок,спорни игрри на приливи и отливи,неспособност да поема отговорност,да гони високи цели,да бъде лидер на отбора.И за какво ни е?Да яде мястото на Илиян,Тошко и Румбата по крилата.
2.Адемар - 30 годишен - същото като Даниел,нека не забравяме кой се скри за дузпата в Стара Загора.На всичкото отгоре,ако няма места по крилата този го преквалифицирват в халф,в бек,-само и само да играе пенсионера некъдърен бразилски.
3.Тиаго - 27 годишен - още един от перспективните в кавички.
4.Маркес - 29 г. - добре е,че не е любимец на Стефан Генов,тука можем да уцелим дори джакпота-да го изгонят още сега.
5.Кончо-28 г. - този приятел показа класа за Б група.Но яде мястото на Тошко.Какво направи цяла есен?Нищо.Айде,нека Тошето да играе цял полусезон и тогава да сравняваме.С какво Кончо заслужи извънземния кредит на доверие?С гол във вратата на Поморие?Дойде някакво си парашутистче от друг град и го налагат за сметка на момче от школата,което е в отбора от няколко години и чака своя шанс!Идва оня и му го взема.Айде стига толкоз селски футболисти в Черно Море.
Аз съм казал и повтарям имената на:Дани Г,Адемар,Тиаго,Маркес,Кончо.Защо?Първо са некъдърници,второ мишкуват.Но трето?Третото е,че всеки един от тях запушва пътя на най-талантливите ни кадри - Румбата,Тошко и Илиян.Дори и на Андреев и Мурадов.Така ли е?Божилов нещо повече от тях ли е?Или Гравесена?Не,но на настоящия етап не запушват някой талант и затова се НАЛАГА да ги прескочим поне засега.И преди да избързваш нека детайлизираме всеки от изброените:
1.Даниел Г - 29 годишен,пълен мишок,спорни игрри на приливи и отливи,неспособност да поема отговорност,да гони високи цели,да бъде лидер на отбора.И за какво ни е?Да яде мястото на Илиян,Тошко и Румбата по крилата.
2.Адемар - 30 годишен - същото като Даниел,нека не забравяме кой се скри за дузпата в Стара Загора.На всичкото отгоре,ако няма места по крилата този го преквалифицирват в халф,в бек,-само и само да играе пенсионера некъдърен бразилски.
4.Маркес - 29 г. - добре е,че не е любимец на Стефан Генов,тука можем да уцелим дори джакпота-да го изгонят още сега.
5.Кончо-28 г. - този приятел показа класа за Б група.Но яде мястото на Тошко.Какво направи цяла есен?Нищо.Айде,нека Тошето да играе цял полусезон и тогава да сравняваме.С какво Кончо заслужи извънземния кредит на доверие?С гол във вратата на Поморие?Дойде някакво си парашутистче от друг град и го налагат за сметка на момче от школата,което е в отбора от няколко години и чака своя шанс!Идва оня и му го взема.Айде стига толкоз селски футболисти в Черно Море.
-
- Контакти:
ShooterMan написа:Някак обичаш да изваждаш думи от контекста.Изречението запова с безкадърни мишки,понятие в което Сашо шуменския НИКОГА не е влизал,напротив,апелирал съм да му се връчи дори капитанската лента на отбора и винаги съм заявявал,че го приемам като наш кадър,доказал лоялност към клуба.Нито Наката,Ратников(който сега му се показаха очичките),Станислав(жива легенда) не попадат тук.
ДокладвайОтговори с цитат Re: Черно Море - Пирин
от Sagittarius на 31 Юли 2010 19:37
Честита първа победа!Много добре играха моряците с изключение на последните минути,когато навирихме носовете все едно сме Барселона,Дяков почна да прави точки и така....заслужено ни резнаха крилата.Пирин не знам колко е корав,за мене бяха супер смотаняци и от разгром ги спаси тотално неадекватната съдийска тройка начело с Пастата,които спряха с измислени засади 3-4 голови атаки на моряците,а върхът беше,когато Дани Георгиев излизаше сам срещу вратаря и на границата на пенала бе дърпан яко за фанелката,която се опъна поне метър назад....но вместо ЧК и пряк-свободен...последва мълчание на Пастьо.Извади супер смешни ЖК на Марадончо и Сашо.Впрочем - най-добри на терена бяха Марадончо,Тиаго и Адемар.Адемар беше просто виртуоз в ролята на плеймейкър - техничен,повратлив,отлични пасове,имаше малшанс когато от 10 метра не можа да вкара гол с десния крак който му е като патерица .Отличен Тиаго,не само заради гола,адски стабилен,много як физически,с огромна крачка...изобщо не може да бъде задминат,отличен шпагат и пласиране.Марадончо беше фурия,Тошето не го виждам как ще се бори за титулярно място.Отлично се включи ДИмитър Петков.Корава резачка,много борбен,много голям биткаджия,но и техничен с много добър пас...навсякъде по терена е.Твърдо Петков трябваше да почне вместо Станислав,с Адемар щяха много добре да движат играта.Димов не остави никакви шансове на халфовете на Пирин и затова говорят головите им положения.Юрука му е трудно като център нападател,Божилов трябва да играе там,Юрука е мног ослабо ефективен на такава позиция,игра с гръб към вратата,не може да си ползва коравия ляв крак и просто е сянка.Всички други на ниво,като за първи мач-отлично.Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius
Лично съобщение Това ти,ли си или греша? Фурнаджийска лопата

-
- Контакти:
thebully написа:карате ме искрено да се смея вече![]()
![]()
Мъра,мога да ги разсмея повечето тук,но целта е да покажа,какво представляват голяма част от "феновете" под козирката. Как си сменят позицията.Не са един и два случайте да си тръгват футболисти и треньори заради тях.Та те не простиха на Т.Великов,Б.Колев и дори на Т.Марев в краткият му период на кормилото.Сега някой от тях като каже,че няма да стъпи на Тича е добре за отбора.
14 Ноември 2008 написа:thebully написа:карате ме искрено да се смея вече![]()
![]()
Мъра,мога да ги разсмея повечето тук,но целта е да покажа,какво представляват голяма част от "феновете" под козирката. Как си сменят позицията.Не са един и два случайте да си тръгват футболисти и треньори заради тях.Та те не простиха на Т.Великов,Б.Колев и дори на Т.Марев в краткият му период на кормилото.Сега някой от тях като каже,че няма да стъпи на Тича е добре за отбора.
не е хубаво да започваш така своето изречение за делене на козирки и така нататъка,добри или лоши всички сме моряци,няма такова определение като един по-голям моряк а друг по-малък,всеки си има възгледи и идеали за живота и в частност Черно Море,аз от същия този прословут мач с Пирин(колегата къде я е видял тази игра от наще не го знам,всеки си има право на мнение) си направих изводите от подготовката на пловдивския бек-Прическата че сезона ще отиде на майната си,те въздух нямат да бягат ние тука локуми си разтягаме,не знам луда работа,следя и си обичам отбора но ми дойде в повече тоя изминал есенен полу-сезон още преди да е започнал и за това не ходя по ред обективни и субективни причини,каквато държавата-такъв е и футбола ни ще кажат някой,лошото е че на нас само това ни остана като някакъв отдушник в сивия ни и еднообразен живот,а и тука не виждам светлина в тунела,дали съм се предал като не ходя на мачове-ами не знам,по-скоро крачка назад за две напред след време,но като гледам тука какво става из коментарите не съм оптимист,живота ще покаже какво ще става,няма какво да я мислим,живи и здрави да сме

HASTA DE LA VICTORIA