Рантосметка на полусезон 2010/2011

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Рантосметка на полусезон 2010/2011

Мнениеот Кролик » 27 дек 2010 12:34

Да се разделиш с основен и млад играч от състава се иска МНОГО добра оферта. Дано да е така, иначе ще е много жалко.

Въпроса е с кого ще запълнят дупката в титулярния състав - Гравесена, Станислав Стоянов ? Мисля че само тези двамата са дефанзивни полузащитници. Жоро Илиев, Ратников, Адемар или Ели Маркес като че ли не са за тази позиция.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 27 дек 2010 12:45

Единствените нормални футболисти в Черно Море са Георги Илиев, Сашо Шерифа и Миро Манолов. Като гледам политиката и Сашо ще си замине, Миро я се оправи, я не и оставаме с Жоро... И пак ще си правим равносметки- с това безхаберно ръководство и треньор физкултурник- мишка спокойно можете да си копирате тази равносметка и да я пействате години напред. Весела Коледа на всички обичащи ЧЕРНО МОРЕ!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 дек 2010 17:03

Vladislav написа:Единствените нормални футболисти в Черно Море са Георги Илиев, Сашо Шерифа и Миро Манолов. Като гледам политиката и Сашо ще си замине, Миро я се оправи, я не и оставаме с Жоро... И пак ще си правим равносметки- с това безхаберно ръководство и треньор физкултурник- мишка спокойно можете да си копирате тази равносметка и да я пействате години напред. Весела Коледа на всички обичащи ЧЕРНО МОРЕ!

Ти да не мислиш, че и Жоро ще остане в този ИЗТЪРБУШЕН от ръководството и собственика отбор?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 27 дек 2010 18:29

зеления написа:
Vladislav написа:Единствените нормални футболисти в Черно Море са Георги Илиев, Сашо Шерифа и Миро Манолов. Като гледам политиката и Сашо ще си замине, Миро я се оправи, я не и оставаме с Жоро... И пак ще си правим равносметки- с това безхаберно ръководство и треньор физкултурник- мишка спокойно можете да си копирате тази равносметка и да я пействате години напред. Весела Коледа на всички обичащи ЧЕРНО МОРЕ!

Ти да не мислиш, че и Жоро ще остане в този ИЗТЪРБУШЕН от ръководството и собственика отбор?

Днес го караш много писимистично, я пий едно и я карай по-ведро ! По Коледа казват че стават чудеса :!:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 дек 2010 20:24

Кролик написа:
зеления написа:

Днес го караш много писимистично, я пий едно и я карай по-ведро ! По Коледа казват че стават чудеса :!:

никак не е песимистично за съжал;ение, а е реалистично...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 дек 2010 21:44

Камбата Трифонов е човека, който при добро стечение на обстоятелствата (ако успее да се наложи при мъжете и заиграе така както може) ще запълни огромната дупка, която ще се появи в отсъствието на Дани Димов. Незнайно защо всички го тъкмите и слагате централен защитник, а повярвайте неговата сила е в средата на терена, като дефанзивен халф. Гледал съм му доста мачове в дубъла миналата година и тая в юношите до 19, най-стойностните му мачове са като халф. А и не помня откога не е играл като централен?! Може би от средата на миналата година, когато още Марата усети къде е правилното му място и взе да го пуска точно там. Та така, аз мисля, че ако преодолее бариерата "мъже", ще успее до голяма степен да запълни празното място оставено от Димов. Ако му дадът шанс де. Щото като гледам, от доста време ломотят, че ще подмладяват отбора, а нищо такова не се случва. Все обичайните заподозряни излизат титуляри, след като осраха доста мачове предимно навън за сметка на Тошката и Румбата. Камен почти не влиза в групата, Янчо и Капитанов контузени... Само приказки май за подмладяването. А имаше удобни моменти когато и Колев и Николов можеха да излязат отначало и съм сигурен, че щяха да се справят много по-добре от набедените за титуляри страхливци. Но не стана. Иначе приказките големи... Ето сега и Дидо ако продадът, а аз съм сигурен, че това ще стане... смятай! Атанас Зехиров също не изглеждаше зле, но не съм сигурен за него в дефанса ли е по-полезен или в авангарда и дали ще вдигне още нивото след подготовката, както се очаква. Ще видим. Аз така обичам да казвам. :)))))))) Времето е пред нас.
А сега нещо друго. Бях написал още много неща тук, но за общ интерес, за да не скандализирам още повече и без това нажежената обстановка, го изтрих. По-скоро го изтрих оттук, но запаметих другаде и ще го пазя. И когато му дойде времето, ще го покажа, за да видите, че съм бил прав! Кролик, ще се направя, че вярвам в чудесата по Коледа, ама не щото смятам, че Зеления не е прав, ами защото ми се иска наистина да се получат! Докъде я докарахме?! Да чакаме на чудеса... :(((((
Честита Коледа на всички и весели празници! И дано имаме поводи за повече радост напролет, въпреки тягостните новини и факти напоследък! Дано!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 дек 2010 22:17

Камен Трифонов е мнооооого далеч от класата на Даниел Димов.Дори от физиката на Димов е далеч.Ако съдим от това,което играеше,то е дори под нивото и на Гравесена.Да не говорим за Борносузов.Ентусиазиран съм около привличането на Зехиров и Веселин Марчев,но позициите и на двамата мо та мо съвпадат с тези на Жоро Илиев и Ратников,а те и двамата са класни играчи.Освен да се съсредоточим в налагането на Тошко,Румбата и Илиян нищо друго не ни остава.Надявам се да махант бразилските недоразумения и на левия бек да се наложи Мурадов,за който Венци каза,че бил най-напред от юношите.А Янчо Андреев със сигурност не може да е по-слаб от Маркес или Бека Сашо.Дано само,казвам дано бъдат изгонени недоразуменията от Бразилия-и тримата плюс другото недоразумение Будинов както и шупеливите примадони Атанасов Дончото и Дани Г.Всички те спират най-талантливите ни юноши-Тошко,Румен и Капитанов.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 27 дек 2010 22:22

Няма да ги изгонят, бе Стрелец, досега щом не ги махнаха няма да ги изгонят.След като Димов го продадоха, ако ги изгонят и тях кой ще остане??Жоро Илиев, Ратника, Пиргата и останалото юноши.Не ме разбирай погрешно, аз лично също много искам да ги изгонят.И без тва с тях или без тях пак ще се борим да сме в златната среда....

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 дек 2010 22:30

Не,изобщо няма да са юноши.Защитниците,вратаря - всичко си е същото още от времето на спечеления медал.Но нито Маркес,нито Дани Г,нито Кончо Марадончо или Адемар,Тиаго - нито един от тези инвалиди не е фигура в отбора и няма никакъв принос в успехите.Виж,в неуспехите са много дейни,в скатаването също.Отборът го виждам следния:
-----------------Пиргов------------------
Андреев----Сашко---Дяков----Мурадов
---------Наката--------Жоро Илиев-----
-----------------Ратников----------------
Капитанов----------------------Т.Колев
-------------Николов--------------------

Не е лоша такава формация.Жоро,Наката,Дяков,Пиргов и Сашо са опитни и класни играчи,а Ратников,Колев и Николов не са дебютанти,същото важи и за Янчо.Дефакто само Капитанов и Мурадов биха били новобранците....но знаете какво мисля,аз трудно ще мирясам докато мишките Дани Г,Адемар,Маркес,Тиаго,Дончо не изхвърчат от Черно Море.Всеки един от тях спира по един от най-големите ни таланти.Опита с Димов показа,че не почне ли да играе редовно от 18 годишен - няма да стане.Димов почна на 18 и стана човек от него.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 дек 2010 22:40

ShooterMan написа:Камен Трифонов е мнооооого далеч от класата на Даниел Димов.Дори от физиката на Димов е далеч.Ако съдим от това,което играеше,то е дори под нивото и на Гравесена.Да не говорим за Борносузов.Ентусиазиран съм около привличането на Зехиров и Веселин Марчев,но позициите и на двамата мо та мо съвпадат с тези на Жоро Илиев и Ратников,а те и двамата са класни играчи.Освен да се съсредоточим в налагането на Тошко,Румбата и Илиян нищо друго не ни остава.Надявам се да махант бразилските недоразумения и на левия бек да се наложи Мурадов,за който Венци каза,че бил най-напред от юношите.А Янчо Андреев със сигурност не може да е по-слаб от Маркес или Бека Сашо.Дано само,казвам дано бъдат изгонени недоразуменията от Бразилия-и тримата плюс другото недоразумение Будинов както и шупеливите примадони Атанасов Дончото и Дани Г.Всички те спират най-талантливите ни юноши-Тошко,Румен и Капитанов.

Стрелец, явно не познаваш качествата на Трифонов. Той до сега е играл един мач в А група и то на ниво. Ако помниш с Миньор в Кюстендил и то като десен бек! Нито един друг път не му е даван шанс, а той определено има качества. Но дано скоро всички се убедите в тях. Не ме разбирай погрешно, че го слагам като адекватен заместител в момента на Димов. Казах, ако се доразвие и въобще премине прага на мъжете. Щото и Дидо не беше преди 3 години това, което е сега, нали?! Той просто израстна покрай добрите футболисти до него и силните мачове на отбора. Камен е много як и стабилен, влиза здраво в единоборствата, на моменти дори май повече от позволеното. Играе с настроение и желание. Има много стабилни прояви, но на моменти прави детински грешки. Отдавам ги на липсата на опит и самочувствие. Дано му дадът шанс и ще видиш. И дано успее да покаже и доразвие качествата си. А иначе си прав.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”