Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

neoje
Контакти:

Re: Каде сте бе гонг

Мнениеот neoje » 26 мар 2009 21:15

Като чета тези коментари ми идва наум да вярно е че малко хора ходят по мачовете на ЦСКА и Левски но извинявайте но как да отидат на мач като играем с отбори като Ботев?Защо Армията се напълни с тулуза,блекбърн,ливерпул,байер......левски бяха с огромна публика с/у 3те отбора в ШЛ както и в УЕФА?По същата причина всички българи пълним националния само като играем с Италия или Холандия.....не знам за какво спорим ЦСКА и Левски имат най-много фенове и точка на въпроса.....Вярно признавам че феновете на Ботев и Локо са феноменални но слезте малко на земята моля ви се!!!
YNWA!

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 26 мар 2009 21:16

kiki написа:Най-хубавото нещо на този шампионат е, че БОТЕВ ще ИЗПАДНЕ. Но нищо има и Б група,там ви е мястото.

Мачовете от "Б" групата също са включени в залозите на букмейкърските къщи. Ае малко инфо, макар че няма как да се провери за достоверност, а това не ми е в стила.
http://forum.radiogong.net/viewtopic.ph ... 4&start=30
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 26 мар 2009 21:17

Не мога да се начудя откъде толкова злоба по посока Ботев. Уж не им пука за нас, уж сме хипер слаби, обаче при всеки повод се появява някой "софианец" и ни обяснява как сме за "Б" група.

Другари, да не би да се страхувате от нас, дори и паднали?

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 26 мар 2009 21:17

Fallen_Angel написа:Не мога да се начудя откъде толкова злоба по посока Ботев. Уж не им пука за нас, уж сме хипер слаби, обаче при всеки повод се появява някой "софианец" и ни обяснява как сме за "Б" група.

тея дето ви искат в Б група са само комлексирани фенове на Локо ;)
YNWA!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 26 мар 2009 21:19

neoje написа:
Fallen_Angel написа:Не мога да се начудя откъде толкова злоба по посока Ботев. Уж не им пука за нас, уж сме хипер слаби, обаче при всеки повод се появява някой "софианец" и ни обяснява как сме за "Б" група.

тея дето ви искат в Б група са само комлексирани фенове на Локо ;)

Този "кики" е с най-много мнения в ЦСКА.

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 26 мар 2009 21:19

ай стига бе
Пловдив-люлката на българските таланти

WIND

Мнениеот WIND » 26 мар 2009 21:21

аааааа,сега вече някои от провинция шопия прекаляват! може да е всичко но за футбол, най-напред може да се говори първо в пловдив,после в стара-загора,после в търново после.......и някъде накрая софия! тука съм абсолютно съгласен със бултраса! може да мразя жълтите но когато става въпрос за футбол публика и дерби,тогава съм на страната на жълтите,спартак и марица! прочетете пак написаното от бултраса за да не се повтаряме и разберете че това е истината за двата"гранда"! колкото и да се мразим,грандовете у нас винаги са били във пловдив и поради тази причина е това умишленно мачкане на футбола в най-древния и славен град в бг. а именно пловдив! само да ни дадат един ден базите,да направим стадионите и тогава и господ неможе да ни спре! локото и ботеф и дай боже марица,ще са като ман.юнайтед и ливърпул в българия! само да сме живи и здрави! тук в пловдив футбола извира а в софия си го купуват!

kiki
Контакти:

Мнениеот kiki » 26 мар 2009 21:23

Пич от Левски съм и съм на почти всеки мач,даже бях замерян с камъни в Пловдив. И заради тези постъпки мисля така.

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 26 мар 2009 21:29

Че кой ви спира? Базите и сега могат да ги вземат на концесия за 35 години. Защо не ги вземат???? Големи наивници сте ИзображениеИзображениеИзображение Няма далавера да ги взимат, тези не са във футбола, за да дават, а да взимат. Така чисто и просто не става.
Последна промяна от itsoVIII на 26 мар 2009 21:30, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 21:29

neoje написа:Като чета тези коментари ми идва наум да вярно е че малко хора ходят по мачовете на ЦСКА и Левски но извинявайте но как да отидат на мач като играем с отбори като Ботев?Защо Армията се напълни с тулуза,блекбърн,ливерпул,байер......левски бяха с огромна публика с/у 3те отбора в ШЛ както и в УЕФА?По същата причина всички българи пълним националния само като играем с Италия или Холандия.....не знам за какво спорим ЦСКА и Левски имат най-много фенове и точка на въпроса.....Вярно признавам че феновете на Ботев и Локо са феноменални но слезте малко на земята моля ви се!!!

ало Калеко най-Посещавания мач в България е в Пловдив срещу Барселона,на Ботев :!:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Върни се в “Архив”