УЕФА продължава да разследва Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: УЕФА продължава да разследва Черно море

Мнениеот Sole » 26 мар 2009 20:33

Само ,че от УЕФА днес съобщиха за срещата Победа Македония и Пюник Еревен.А Левски ги разследват за далавери с Тракторния завод от Беларус :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 мар 2009 20:36

hlucho написа:Статията е копирана от Топ спорт, а преди това го чух в спортните новини на Нова тв!

Достоверен източник няма що :lol: Миналата година всички журналя се изредиха да ни наказват,а накрая подвиха опашки..От толквоа злоба ще се задавите и инфаркт ще получите бе......
Соле аз ти лказвам сега,ако с екласираме за Уефа ще се покрият и догодина при ново разлседване пак нас ще търсят :lol: Подогодина пак и така порочният кръг на бг журналистиката,чак ме е срам,че искам да стана журналист.....

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 26 мар 2009 20:37

Естествено шопска долна атака!Жалки помияри,направо ще се изгаврим с Лефски на 4-ти!Ще се гаврим с тях за всичките им клевети,рева за съдии,да играем мача извън Варна,да подковават съдията в Подуяне да свири 2 дузпи+ЧК ....всичко ще им го върнем тъпкано.Ще смачкаме онези нещастници Хичо,мичо,Гонзю,едната тумба мангали Жо,мо,Зе,Рашид,Лусио,ЮСУФ и т.н.....всички ще ядат дървото на 4-ти,отсега сме подготвили голямата гьостерица!ЦЯЛА ГОДИНА ЧАКАМ ТОЗИ МАЧ-ОТМЪЩЕНИЕ.Идеалния,перфектен момент за нашата мъст,както са първи да ги хлъзнем надолу,да им сринем всякакви илюзии,че жалкото им тимче от негри става за нещо.Нашият час за мъст удари,да зашием няколко парцала на мръсниците :!:

ПС:Новината от УЕФА тогава беше,че се разследва отбора на Македония ГП за симулативна игра срещу ЧЕРНО МОРЕ.Но шопските боклуци преиначиха истината,че разследвали нас.Нас за какво?За това,че сме играли с пълни сили и сме смазали македонсктие селяндури?Но нищо...пишете пишете долни боклуци от Дон Курвалон и всички медии на отборчито Леффффски,ние ще пишем след 4-ти!ЧЕСТНО ВИ КАЗВАМ,СЛЕД ТАЗИ ПОМИЯ криви ще ви направим във Варна.КЗЛ ще се пее 90 минути непрестанно :!:

ПС:ЗАЩО СЕ ПРЕМЪЛЧАВА ИСТИНАТА,ЧЕ ОТБОРА НА ЛЕФСКИ Е РАЗСЛЕДВАН ОТ УЕФА ЗА ПОЛЯГАНЕ И ГЪЗЕНЕ СРЕЩУ ОТРБОРА НА БАТЕ БОРИСОВ?ЗАЩО НЕ СЕ ДАВА ГЛАСНОСТ НА ПОРЕДНОТО СРАМНО ПЕТНО ЛЕПНАТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ СИНЯТА УТАЙКА?ЗАЩО СЕ ЗАМАЗВА ПОДУЯНСКАТА ВОНЯ С ПРЕИНАЧАВАНЕ НА ИСТИНАТА,ЧЕ РАЗСЛЕДВАНИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР Е ЧЕРНО МОРЕ,А НЕ ЛЕФСКИ?ЩЕ ИМА МЪСТ НА 4-ТИ,ВЕЧНО ЩЕ СА ВТОРИ ТЕЗИ ДОЛНИ КЛЕВЕТНИЦИ,ПИШАТ ДОНОСИ,КЛЕВЕТИ,ТОВА Е ЛЕФСКАРСКИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ.

Успокой малко отпката има и други начини да им се изсмееш на лгупавите провокации и атаки не ме карай д ате наказвам...Гупаво е при положение,че има и друг начин да им се изсмеем-изпозлвай сарказъм
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 мар 2009 20:43

Въпростната статия в сайта на УЕФА:

http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 13841.html

Защо ли в нея отбори като ЧЕРНО МОРЕ и МАКЕДОНИЯ не фигурират :D ???
СИНИТЕ ПОДЛОГИ ПАК СЕ НААКАХА :mrgreen: .

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 26 мар 2009 20:49

За последен път повтарям:актуалното разследване на УЕФА е за мачовете БАТЕ-Лефски,като обвинението е срещу Лефски за симулативна игра.От УЕФА написали,че е обвинен БГ участник и,за да не избухме скандал срещу сините утайки тука техните медийни подлоги използват това,че новината е за "БГ участник" и раздухват старата история от Македония!Това е цялата работа.ТЕЛЕТАТА ТРЕПЕРЯТ УЕФА ДА НИ ГИ НАКАЖЕ ЗА 5 ГОДИНИ ЗА УГОВОРЕН МАЧ!!!В нашата история усложливо премълчават,че всъщност разследването БЕШЕ срещу отбора на Македония,а не срещу ЧЕРНО МОРЕ и,че македонците ги БЯХА обвинили в симулативна игра срещу нас.Нищо повече.Нека обаче,сега ми е кеф,че ги разследват....ДАНО ДОКАЖАТ МРЪСОТИИТЕ НА БОРАТ И ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ УЕФА ДОЛНИТЕ КЛЕВЕТНИЦИ
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 26 мар 2009 20:54

Тук ме има и мен. :D Я познайте кой съм аз... :lol:

Изображение
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 26 мар 2009 20:54

GreenMile написа:За последен път повтарям:актуалното разследване на УЕФА е за мачовете БАТЕ-Лефски,като обвинението е срещу Лефски за симулативна игра.От УЕФА написали,че е обвинен БГ участник и,за да не избухме скандал срещу сините утайки тука техните медийни подлоги използват това,че новината е за "БГ участник" и раздухват старата история от Македония!Това е цялата работа.ТЕЛЕТАТА ТРЕПЕРЯТ УЕФА ДА НИ ГИ НАКАЖЕ ЗА 5 ГОДИНИ ЗА УГОВОРЕН МАЧ!!!В нашата история усложливо премълчават,че всъщност разследването БЕШЕ срещу отбора на Македония,а не срещу ЧЕРНО МОРЕ и,че македонците ги БЯХА обвинили в симулативна игра срещу нас.Нищо повече.Нека обаче,сега ми е кеф,че ги разследват....ДАНО ДОКАЖАТ МРЪСОТИИТЕ НА БОРАТ И ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ УЕФА ДОЛНИТЕ КЛЕВЕТНИЦИ

Толкова глупаво разсъждение рядко се среща.Замъгленото ти съзнание те прояжда отвътре.Кой разследва ЛеВски ,бе?Напиши-исками се да е така,защото мога само да мразя и да се заблуждавам!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 26 мар 2009 21:01

Какъв страх само ви тресе в Подуяне преди мача във Варна....Никак не ми е глупаво разсъждението и не е разсъждение,а ФАКТ,който се премълчава и преиначава,за да се спести некомфорта на синтие мижитурчици.Борат е в ужас от разследването на УЕФА,да не задълбаят да го хванат как продаде мача на онез трактористи!ШОК В СИНЬО,УЖАС СРЕ БИВШИТЕ ДОНОСНИЦИ НА ДС НАЧЕЛО С АГЕНТА НИКОЛАЙ.Какви фекалии ще изплуват ако УЕФА разрови....ще лъсне и как свиха лиценза на цесека и далаверите на перуките....ох,че ми е кеф.Хак да ви е,нека сте на пангара сега,доносници,клеветници,майкопродавци.Само сините медии обвиняват ЧЕРНО МОРЕ и се оптиват да ни топят пред Европа.Защо?Навик,природа,прредатели и продажници.Жалко,че не се доказа как се продадахте на Галатасарай...отново.Жалки клоуни сте,но накрая всичко ще лъсне
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 26 мар 2009 21:06

GreenMile написа:Какъв страх само ви тресе в Подуяне преди мача във Варна....Никак не ми е глупаво разсъждението и не е разсъждение,а ФАКТ,който се премълчава и преиначава,за да се спести некомфорта на синтие мижитурчици.Борат е в ужас от разследването на УЕФА,да не задълбаят да го хванат как продаде мача на онез трактористи!ШОК В СИНЬО,УЖАС СРЕ БИВШИТЕ ДОНОСНИЦИ НА ДС НАЧЕЛО С АГЕНТА НИКОЛАЙ.Какви фекалии ще изплуват ако УЕФА разрови....ще лъсне и как свиха лиценза на цесека и далаверите на перуките....ох,че ми е кеф.Хак да ви е,нека сте на пангара сега,доносници,клеветници,майкопродавци.Само сините медии обвиняват ЧЕРНО МОРЕ и се оптиват да ни топят пред Европа.Защо?Навик,природа,прредатели и продажници.Жалко,че не се доказа как се продадахте на Галатасарай...отново.Жалки клоуни сте,но накрая всичко ще лъсне

Ама това само в статиите на комуниста-драскач на Работническо дело и подвизаващ се сега в Спорт1 нали... :lol: И мен ми хареса последната му усрана статия с 17 точки, за агенти, за чудеса... ама ти поне си заучил фразите на другаря. Само едно голямо БРАВО на такива върли фенове и последователи на Внука... :lol:

ПП Няма предположения за снимката...
Последна промяна от sedem_!_dva на 26 мар 2009 21:07, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 26 мар 2009 21:07

Какъв страх може да има Левсли от един мач с посредствен отбор като Ч.море,който никой не ги брои за фаворити.И в УЕФА няма да се класирате-помни ми думата.Пак ще говорим......
Изображение Изображение

Върни се в “Черно море”