Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

podlogite
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот podlogite » 27 дек 2010 12:25

Поставям под въпрос важна информация на Гонг за Левски след Казанската афера и онзеденшните "трансфери" на Дяков и Иванов при червените, но ако приемем, че това наистина е факт, привличането на Старокин и Слави Костов и оставането на Гарра Дембеле ще бъде изключителен силна заявка за титла и купа на пролет. Продажба на Дембеле означава "Довиждане" на титлата и купата.
Засега Гонзо се е ориентирал много добре в кадровите решения за селекцията относно привличането, дано да направи същото и по отношение на продажбите, ако трябва и да се противопостави на Ганя за Дембеле, защото от това ще зависи сериозно и бъдещето на Левски и неговото. Втора година "капо" няма да е сладка за никой.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 дек 2010 12:30

A това момче дето се контузи май беше Асен Георгиев :? но не съм напълно сигурен може и да греша!

точно така се казваше и според мен има потенциал да се докаже.Затова си мисля че е по-добре двама халфа да вземем ,а Грийн-той си знае мястото.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 27 дек 2010 13:05

Дано е вярно за Димов, най - после ще имаме добре играещ халф с глава след Боримиров. Отлични данни за деф. халф, а и годините му са предпоставка за голямо бъдеще.
А за Орлин съм малко резервиран по отношение качествата му, но да видим.
Трябва ни задължително центр. защитник и крило. А въпроса за Дембеле е малко спорен. Всички ние искаме той да остане, но да не повтори Рабех. И дали самия той има желание да остане при всичкия този интерес. Ако се стигне до продажба, то варианта Карвальо не ми изглежда добър, все пак е на 29/30г. и трудно ще се продаде след това и по важно не мисля че ще компенсира липсата на Гара , по скоро мисля че ще се окаже следващия Еньо, Христов,Антонов.
Бангура от АИК ми изглежда добър вариант, друг е въпроса доколко трансфера е реален, но определено в чужбина има доста стойностни нападатели, които ще вършат работа и биха дошли срещу 1/2 от парите за Гара - милион ,милион и половина евро. Така мисля аз незнам.

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 27 дек 2010 13:11

Е то ако вземат от Дембеле 3 млн, една част отиват в Локо Пд, ако трябва да платят 1, 1,5 млн за заместник мероприятието става безсмислено, даже е почти сигурно, че ще е с много лош край за Левски, защото който и да вземат, почти никога не може да пасне както Гарра. Единственият смисъл от трансфера на Дембеле ще бъде при продажба за над 4 млн Е(колкото струва според, защото той е равен на 1/2 участие в ШЛ) и се намери някой евтин заместик, който ще направи, да кажем 1/2 от това, което стори Дембеле. Но това само предположения и догадки разбира се, ще видим какво ще стане.
А онзи Бангура от АИК със сигурност не струва по-малко от 2-3 млн Е, така че е невъзможно от Швеция да дойде тук.
Старокин съм го наблюдавал доста и смятам, че е най-доброто за поста си от България. Занев и Венков са по-слаби от него. Дано стане.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 27 дек 2010 13:16

south_division написа:Дано е вярно за Димов, най - после ще имаме добре играещ халф с глава след Боримиров. Отлични данни за деф. халф, а и годините му са предпоставка за голямо бъдеще.
А за Орлин съм малко резервиран по отношение качествата му, но да видим.
Трябва ни задължително центр. защитник и крило. А въпроса за Дембеле е малко спорен. Всички ние искаме той да остане, но да не повтори Рабех. И дали самия той има желание да остане при всичкия този интерес. Ако се стигне до продажба, то варианта Карвальо не ми изглежда добър, все пак е на 29/30г. и трудно ще се продаде след това и по важно не мисля че ще компенсира липсата на Гара , по скоро мисля че ще се окаже следващия Еньо, Христов,Антонов.
Бангура от АИК ми изглежда добър вариант, друг е въпроса доколко трансфера е реален, но определено в чужбина има доста стойностни нападатели, които ще вършат работа и биха дошли срещу 1/2 от парите за Гара - милион ,милион и половина евро. Така мисля аз незнам.

Не съм съгласен с няколко неща. Първо Гара 100% си заминава просто след толкова приказки за трансфери няма да има никакъв стимул да остане. Какъв е проблема с годините на Карвальо, като на нас ни трябва нападател да вкарва сега, а не да чакаме някой млад тепърва да се учи. Няма вариант 18 годишен да вкара 20 гола за втория полусезон и това и на малките деца им е ясно. Или налагаме млади и сме с мъка в тройката или залагаме на доказали се футболисти и се борим за купа и титла.
А тая история в която "мустака" вади 1 милион евро за трансфер ме разсмя истински :).
Изображение

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 27 дек 2010 13:39

Не съм съгласен с няколко неща. Първо Гара 100% си заминава просто след толкова приказки за трансфери няма да има никакъв стимул да остане. Какъв е проблема с годините на Карвальо, като на нас ни трябва нападател да вкарва сега, а не да чакаме някой млад тепърва да се учи. Няма вариант 18 годишен да вкара 20 гола за втория полусезон и това и на малките деца им е ясно. Или налагаме млади и сме с мъка в тройката или залагаме на доказали се футболисти и се борим за купа и титла.
А тая история в която "мустака" вади 1 милион евро за трансфер ме разсмя истински :).[/quote]
Недей така за милионите. Спомни си за колко дойдоха Жеан Карлос, Рабех, Бензукан. Тасевски също не дойде за малко пари. Младите футболисти винаги имат висока цена.

golasimo
Контакти:

Мнениеот golasimo » 27 дек 2010 14:22

Е това е ясно че Димов ще отрича , че е подписал договор . И няма ка да е , след като наистина не го е подписал . Кой ти подписва каквото и да е био на Коледа . Просто двата отбора са се договорили и момчето ще подпише в началото на идната година . И само Левски обичаме те !!!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 27 дек 2010 14:23

^
Тасевски май дойде като свобеоден, ако помня правилно. Щото беше едно голяяяяяямо чакане...

Иначе сега излиза инфо, че Димов е отрекал за трансфера. Много почвам да се дразня така - трансфер тук, трансфер там - няма трансфер...
Едно, че това го правят медиите, като бързат да напишат нещо, второ, че самите клубове така си мълчат и овъртат: "има набелязани имена, ще ги видите".
Единствено Балъков си казваше кого иска и кого следи... Все едно Сливен или Пирин ще искат 700 хил.лв., вместо 200 хил., като разберат, че Левски иска техен играч. (Като че ли пък Левски ще има дадат 700хил.)

Вече имам чувствтото, че за да съм сигурен в някой трансфер, трябва да видя играча в официален мач и тогава да повярвам....
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 27 дек 2010 15:25

Начало » Новини » БГ Футбол26 декември 2010 20:15
Ексклузивно за Novsport.com

Орлин Старокин пред Novsport: Не съм се разбирал нищо с Гонзо, нито пък съм говорил с някой от Левски

Голямата звезда на бургаския Черноморец Орлин Старокин остана доста учуден от информациите, че вече се е разбрал със спортния директор на Левски Георги Иванов и ще премине на "Герена", когато "сините" продадат Веселин Минев.

Двамата играят на една позиция, а днес в медиите се твърдеше, че столичани са уредили юношата на ЦСКА за заместник на бившия ас на Ботев (Пловдив).

Въпреки спекулациите, Орлин отрече да се е разбирал с някой от Левски за трансфер в "синия" клуб.

"Не съм говорил с Георги Иванов и с никой от Левски, нямам представа от къде се появяват тези информации. Ако имаше нещо, щях да кажа, но в случая няма", лаконичен бе Старокин, който отрече пред Novsport.com твърденията в някои медии.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 дек 2010 15:53

fred написа:Начало » Новини » БГ Футбол26 декември 2010 20:15
Ексклузивно за Novsport.com

Орлин Старокин пред Novsport: Не съм се разбирал нищо с Гонзо, нито пък съм говорил с някой от Левски

Голямата звезда на бургаския Черноморец Орлин Старокин остана доста учуден от информациите, че вече се е разбрал със спортния директор на Левски Георги Иванов и ще премине на "Герена", когато "сините" продадат Веселин Минев.

Двамата играят на една позиция, а днес в медиите се твърдеше, че столичани са уредили юношата на ЦСКА за заместник на бившия ас на Ботев (Пловдив).

Въпреки спекулациите, Орлин отрече да се е разбирал с някой от Левски за трансфер в "синия" клуб.

"Не съм говорил с Георги Иванов и с никой от Левски, нямам представа от къде се появяват тези информации. Ако имаше нещо, щях да кажа, но в случая няма", лаконичен бе Старокин, който отрече пред Novsport.com твърденията в някои медии.

И кво си ми я копирал тая новина тук??Продадем ли Минев тоя Старокин е при нас независимо кво пише в новспорт проспорт и разни други медии....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”