Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот ShooterMan » 27 дек 2010 11:23

Младият халф на Черно море Даниел Димов заяви пред кореспондента на Novsport.com във Варна, че все още не е ясно къде ще продължи футболната си кариера, ако все пак се стигне до раздяла с настоящия му клуб.

Димов отрече тиражираната в медийното пространство информация, че е подписал договор с Левски или е стигнал до споразумение със „сините”. Желанието на национала е да се подвизава в чужбина, ако се стигне до раздяла с любимия за него в тим в България - Черно море.

Все пак, талантливият халф не изключи възможността да премине на "Герена", но уточни , че все още подписан договор няма, а има само интерес от страна на столичани.

Даниел Димов пожела весела Коледа и щастлива Нова година на всички читатели на Novsport.com.

"Левски е голям отбор, но все още не се е стигнало до нищо черно на бяло", сподели полузащитникът. "За момента съм футболист на отбора на сърцето ми в България, а именно Черно море.

Интерес отстрана на Левски към мен има и това не е тайна, но никакъв договор не съм подписал все още. Разбрах, че и два отбора от чужбина ме желаят и искам да изчакам, за да видим какво ще се получи.

Естествено, лично аз бих желал да играя зад граница, но не искам и да избързвам, защото в Черно море се чувствам добре. Левски е голям отбор и интереса им към мен ме ласкае.

Съвсем скоро ще стане ясно моето бъдеще като футболист, а сега мога да пожелая Весела Коледа и щастлива Нова година на всички читатели на Novsport.com", заяви Димов пред кореспондента ни
-------------------------------------------------------------------------------
За Бога,оставете Димов в отбора!Колко са играчите обичащи Черно Море и имащи зелено-бели сърца и колко са гастербайтерите?Защо не разкарате Адемар,Дани Г,Маркес ,Мадончо и останалите иностранци?
ПС:Предпочитам Димов да е шампион пред Литекс.Никога и никъде не съм казал,че ще искам да ни бият!Не удурдисвай думите ми!С тях мачовете винаги ще са война :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 27 дек 2010 12:11

О Боже, тея от ръководството са тотално изтрещяли, бе.Какъв план 2013 с Дани Г?И без Димов?Ако продадат Димов на Левски просто не знам...няма такива олигофрени.Не знам защо такива бездарници са ни ръководители, но нищо добро не ни чака.Това че ТИМ ни спасиха преди 6-7 години не им дава индулгенция да за*бат отбора на самотек.Не стига че почти нищо не се знае за обстановката в клуба(като например защо ги изгонига в крайна сметка онея тримата.Уж ще налагат млади а продават Димов), ами и най-перспективните играчи си продававаме.Какви купи какви шампиони ше ставаме като си продаваме най-добрите?Дано да не е вярна тая новина че не знам.Ако ще ставаме обтор от ранга на Марек да не ми обявават Планове 2013, място в тройката, Европа и т.н.Последно време всичко случващо се в любимия ми клуб е изключително отблъскващо...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 дек 2010 12:30

Ако, продадат Димов на бай Ганьо. Това ще е най-глупавият и унизителен трансфер на Ч.море за всички времена.Това ще е подигравка с традициите на най-стария футболен клуб в България :evil:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 27 дек 2010 12:54

Да вземат да подарят Сашо Шерифа на ЦСКА ( те пари да го купят нямат) и да дават Жорката на Локо Пд. И да се свършва. Не съм разочарован, бесен съм. Това е безхаберие и трябва да свърши час по скоро. Търпяхме година и нещо Косата, сега търпим другия пловдивски идиот, търпим мизерията и мръсотията на стадиона, търпим продажните неудачници... и планове правим за след 2 години. С Адемар и Станислав представете си. Стънката е легенда, но ще бъде на 37, а другия хубостник не искам въобще да го коментирам. Това е гавра. Ако пък дойде говедо на Тича в замяна на Димов (особено ако е от малцинствата) няма да стъпя на стадиона. Толкова търпене стига!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 дек 2010 13:06

To поне да извадят 1 път сериозни пари да купят качествен играч, тръгнали да продават на отбор от А група наш футболист и то юноша, без коментар наистина
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 27 дек 2010 14:01

Аз пък съм за момчето да се развива.Това,че отива в Левски изобщо не е крачка в погрешна посока.При нас виждате,че не се получава всяка година игра в Европа,докато там играят всяка година.Не мисля,че Димов е незаменим.Ще се намери кой да дойде на негово място,а и видяхме какво блъскане е в средата на терена.Зашо не Борносузов+разиграващ халф?Нито започва,нито свършва "Тича" с Д.Димов.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 дек 2010 14:12

Аз за пореден път казвам,че Димов не е само футболни качества!ДИМОВ Е ФИГУРА!Димов е характер,хъс,спортна злоба в едно!Чухте какво каза и Ясен Петров - Димов е работлив,много усърден,той не е лекенце.Всичко това прави от Димов не просто играч,който лесно може да бъде заменен.Кой има неговия хъс и характер?Кой ще се раздава така за Черно Море?Кой ще обича така клуба?Дано думите на Даниел са верни и няма подобен трансфер и то точно в Левски.Да ходи в Русия бе,да го дават за 100 000,дори и Спартак Москва ще го искат,Зенит и т.н.,но не и в Левски,не и в ЦСКА.От малък е възпитаван да ги мачка,та той,както и всеки излизащ от зелено-белия люпилник ненавижда Левски и ЦСКА,не е ли малко предателство сега да го натискат да ходи там?По интервютата на Димов не си личи да се е засилил натам,напротив,малко изглежда,че го натискат да ходи насила :idea: .Шубата и Ерджан пак са напът да блеснат,нарочно оставиха послушния Генов за треньор,да няма кой да възроптае....Марин Митев я чул,я не чул....Повече ми е смешен планът,супер план,прилича на онзи на Нефтохимик,2006 плана,дето вместо шампиони изпаднаха,това ни чака през 2013 ако основни фигури са пенсионерите тогава Жоро Илиев,Борносузов и куците пенсии Адемар и Дани Г.Димов трябва да е новия лидер,новия капитан,моторът на отбора целещ титлата,не защото е незаменим като футболни качества,а защото е лидер,роден водач,железен характер,сериозност,себераздаване,хъс,всичко накуп превръща Димов не просто в добър играч,а във ФИГУРА,в ЛИЧНОСТ за Черно Море,дори бих казал харизматична личност.Има таланти в школата,но никой от тях няма тези черти на характера като Димов.Може да са по-талантливи футболно,то и Тошко Колев е по-талантлив,но такова перде,такъв капитан като Димов там няма.Такъв се ражда 1 път на 20 години.Иначе ако отиде...всичко най-добро,успехи,национален отбор,трансфер в Реал М(любимия му отбор от Европа при любимия му играч-Зидан :mrgreen: )
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 дек 2010 14:46

Абе не ме интересува колко голям футболист бил Димов, искам собствениците на Черно море да развиват отбора, да го правят по-силен, а не да го отслабват или в най-добрия случей да лъкатуши, трябва да отпуснат средстава за качествени попълния, да назначат най-накрая доказан треньор, щели план 2013 да праят със Сашо-бека, Танко Дяков и Даниел Георгиев, те достатъчно ни показаха сериозните си намерения с назначаването на пловдивски недоразумения за треньори на Черно море, ще чакаме пак без пари за селекция да стане нещо...конкуренцията в А група се увеличи отбори като Локо Пд и Славия вече не спят
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 27 дек 2010 15:05

Mourinio написа:
blue,lagoon написа:Честита Коледа Пичове! Няма какво толкова да го мислите този трансфер. Явно Батков пак е набарал отнякъде мангизи. Ако знаете какви още трансфери е наредил.....! Не е хубаво обаче да не познават историята някои от Вас. Левски никога не е бил комунистически отбор! Когато е създаден Левски,комунисти не е имало. Когато са ги обединили със Спартак е били насила. А това че е имало фенове на Левски от властта тогава е неизбежно. Във Варна също е имало комунисти от Морето. Пък и като са били военен/на флота/ отбор някой наричал ли Ви е подлоги на Чорбата? Стига с тази злоба. Сега като шефове са Ви мутри,какво ? Да Ви наричаме мутрагенски отбор ли? Весели празници! ;)

Милиционерски клуб същата работа, подлога на комунисти, благодарение на които сте печелили титли и купи, ние преди комунизма сме имали далеч повече постижение от вас, да не говорим за Цска, които ги е нямало

Милиционерски е бил отбора на Спартак Сф с който насилствено Левски е бил обединен. Ама щом ти харесва да си баеш това,давай!

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 27 дек 2010 19:56

Просто не исках да повярвам на ушите си на това което чух преди малко по Нова ТВ, интервю по тел с Дани Димов ".... Радвам се че ще се развивам с отбора на Левски......"

Върни се в “Черно море”