Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот MORSKI » 27 дек 2010 02:50

Thsmith написа:
Левски ще подпише до Нова година с халфа на Черно море Даниел Димов, стана ясно вчера. Сините вече са се договорили със самия футболист, както и с шефовете на варненския клуб. Цената се пази в тайна, но най-вероятно сумата е около 150 000 евро плюс даване под наем на един или двама футболисти, ако треньорското ръководство на варненския тим пожелае

7 дни спорт

засега са спекулации, но ми изглежда ниска тази сума за него ;) Но както вече споменах може и бартер да са уредили в бъдеще или 25% от бъдещ трансфер както се говореше което не е малко :) Ще видим ...

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 дек 2010 04:37

Абе дали е факт този трансфер или не ще си покаже в близките дни.Но аз няма да се учудя ако гонг утре или другиден например излязат с новината,че трансфера на Димов в Левски пред провал или че трансфера зациклил :lol: .Чак когато и от двете страни подвърдят новината тогава ще вярвам.До тогава за мене ще са спекулации.Иначе предпочитха Съни Дяков от Локо Сф вместо Димов,но Ясен и Гонзо щом така са сметнали....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 дек 2010 05:08

dido91 написа:Изображение ;)

На тая снимка прилича на Жардел :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 дек 2010 08:16

С Дани Димов и Старокин засега селекцията ни е екстра.

Доволно.Ако и Дембеле остане ще се радваме на една синя пролет. ;)

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 27 дек 2010 09:28

Мале, чета и не вервам на ушите си... Огнянов и Балтанов били много добре за А група, при условие, че точно с тях се измъчихме здраво срещу някакви жалки отбори. Бах'ти безидейните и страхливи играчи. Айде стига с тия, а? Най-добрият трансфер на сегашното ни ръководство е ако се отърве от тия двамата и Минев. Е ТОВА СА ИСТИНСКИ ТРАНСФЕРИ. Искам да изкарат по една година в по-слаб отбор и оттам нататък повече да не чуя за тях(което ще стане ако се махнат от нас).Що се отнася до Димов, защо да не струва 250 000 евро и защо в крайна сметка ако струва не ги платим, след като ще продадем Гарра? Идеята е, че ако вземе Борат 3 000 000, да ги даде за трансфери, а не да си ги прибира. Трябват ни спешно нови играчи, с нов стимул, които ще се раздават напълно. Трябват ни характери, а не такива, които си живеят на гърба на отбора и нищо не правят. Пламен Илиев е на 20, Димов на 22, Старокин мисля, че също е млад, така че това е бъдещето. Много ще се радвам ако видя тези трансфери на хартия, това наистина би била крачка напред за отбора. Само за последно да попитам тия, които защитават Огнянчо, Балтанчо и сек'ви такива, момчета, чакам от вас да ми кажете с факти, видео и история, кой по дяволите мач на тия им беше силен за последните 5 години? Казвайте или фанете си трайте. Само не искам да чувам за мача, с единствения гол на циганин в Шампионска Лига. Айде чао..

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 дек 2010 10:33

о тогава за мене ще са спекулации.Иначе предпочитха Съни Дяков от Локо Сф вместо Димов,но Ясен и Гонзо щом така са сметнали....

Сантяго,а какво пречи и той да дойде тогава отпада варианта да се търси центр.защитник.Милиев Иво и Грийн ,а към тях може да прибавим онова младото ни момче от школата дето се контузи в контролата с Черноморец-моля те подсе ти ме.
За Старокин също съм ,,ЗА,,.
Остава сега да ги видя със синя екип и всичко ще е перфектно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 дек 2010 10:36

Много ще се радвам ако видя тези трансфери на хартия, това наистина би била крачка напред за отбора. Само за последно да попитам тия, които защитават Огнянчо, Балтанчо и сек'ви такива, момчета, чакам от вас да ми кажете с факти, видео и история, кой по дяволите мач на тия им беше силен за последните 5 години? Казвайте или фанете си трайте. Само не искам да чувам за мача, с единствения гол на циганин в Шампионска Лига. Айде чао..

не бе човече по този начин-и мен ме дразнят ,но не по-този начин все още синята фланелка носят.Моля те спри се малко.БЛАГОДАРЯ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 дек 2010 10:57

zlatan написа:о тогава за мене ще са спекулации.Иначе предпочитха Съни Дяков от Локо Сф вместо Димов,но Ясен и Гонзо щом така са сметнали....

Сантяго,а какво пречи и той да дойде тогава отпада варианта да се търси центр.защитник.Милиев Иво и Грийн ,а към тях може да прибавим онова младото ни момче от школата дето се контузи в контролата с Черноморец-моля те подсе ти ме.
За Старокин също съм ,,ЗА,,.
Остава сега да ги видя със синя екип и всичко ще е перфектно.

Ами и това е добър вариант и Съни и Димов и Гаджев в средата а Грийн защитник,това не го бях замислил,но определено е вариант ;)
За Старокин съм и аз ЗА.
A това момче дето се контузи май беше Асен Георгиев :? но не съм напълно сигурен може и да греша!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 дек 2010 11:21

Чакайте, чакайте .... май само Димов е сигурен ! ?
За Дяков и Старокин, не е сигурно още ....
Като ги видя да се снимат със синия екип, тогава ще повярвам !

Иначе, добре сме се насочили към млади и переспективни играчи, които вече са показали качества в други отбори.
Това е пътя !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 27 дек 2010 11:31

Аз се надявам на старокин. Тоя Димов е добра резерва, все пак знаем при контузията на Влади какви ядове имахме в центъра. А, че цената му била по-голяма от 200 000 лева ,,, :lol: тя може да му е много висока цената, ама в България футболистите са евтина стока. Ето един Дембеле ще се продаде за 2 милиона Евро, ако играеше в Румъния, щеше да се продаде за 10 милиона.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Архив”