(Уили, Здравко Дузпата, Владо симулацията и още много други знайни и незнайни театрали)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
emkata написа:вижте момчета аз съм левскар до дъното на душата си,но специално за станислав тодоров не сте прави и веднага ви казвам защо? на левски това му е второ гостуване първото знаете как завърши,да припомня с червен картон.първо фаловете са много спорни на милиев,но забележете с какво самочуствие го изгони и тук отварям скоба да нека гонят футболисти на двата гранда няма нищо нелогично,но нека ми кажат тези от форума помните ли господа кога за последно изгониха ваш футболист? ами руи мигел помните ли го срещу сп вн. НЕ СЕ заяждам с вас но не беше ли за гонене .тук не става въпрос за поръчка но това е много важен мач за шампионата слагаш първи съдия в ранглистата на съдиите и спекулациите свършват,МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ КОГА ЗА ПОСЛЕДНО Е ИЗГОНЕН ФУТБОЛИСТ НА цска за първенство.
вижте момчета аз съм левскар до дъното на душата си,но специално за станислав тодоров не сте прави и веднага ви казвам защо? на левски това му е второ гостуване първото знаете как завърши,да припомня с червен картон.първо фаловете са много спорни на милиев,но забележете с какво самочуствие го изгони и тук отварям скоба да нека гонят футболисти на двата гранда няма нищо нелогично,но нека ми кажат тези от форума помните ли господа кога за последно изгониха ваш футболист? ами руи мигел помните ли го срещу сп вн. НЕ СЕ заяждам с вас но не беше ли за гонене .тук не става въпрос за поръчка но това е много важен мач за шампионата слагаш първи съдия в ранглистата на съдиите и спекулациите свършват,МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ КОГА ЗА ПОСЛЕДНО Е ИЗГОНЕН ФУТБОЛИСТ НА цска за първенство.
"Великите"от Левски да не се уплашиха нещо от един "ПРОВИНЦИАЛЕН "отбор ,че много рано взеха да бучат за съдията .Моряци нека подкрепим любимия си отбор срещу великите БГ "ГРАНДОВЕ"а пък Кольо да измисли точния състав че след мача да си пийнем от радост а не от мъка .
а ти нали знаеш името на наказания ваш играч тогава много много твърда резерва ами ако беше примерно тошко янчев как си мислиш щеха ли да го накажат,нищо против момчето но без него нали знаеш в центъра кво става. но нека не спорим двамата истината е една : на левски и цска а защо не и литекс червен картон се дава един път на две години.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта