Топчооо написа:идат пак във б или в група стават веднага от Левски или от ЦСКА такива фенове ми са ясни
Аха,разбирам те,че ти е мъчно за твоя аматьорски отбор.Нищо,сега си "голям" фен на Левски.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Топчооо написа:идат пак във б или в група стават веднага от Левски или от ЦСКА такива фенове ми са ясни
Reckless написа:Е, щото вие в Европа смаяхте гарван на крушаИ всяка година мачкате там
Ние не сме горди с изявите си в Европа и не го и изтъкваме. Смешно ни е, как се радвате, като малки деца на последното място в групата![]()
И вие нищо не направихте, но сте горди с това, явно. Хахахаха, горките !
Masaba написа:Топчооо написа:идат пак във б или в група стават веднага от Левски или от ЦСКА такива фенове ми са ясни
Аха,разбирам те,че ти е мъчно за твоя аматьорски отбор.Нищо,сега си "голям" фен на Левски.
Santiago Munezz написа:Абе пак 7 точки в група на евротурнирите си е рекорд за България...
Reckless написа:Santiago Munezz написа:Абе пак 7 точки в група на евротурнирите си е рекорд за България...
Рекорд за къде, за България![]()
За близо 100 години отборчето ви се домогна до 7 точки и последно място в групата ! Голям кеф а !
Reckless написа:Да, нашият стадион има кой да го оправя и поддържа, защото е градски стадион![]()
От абонати, мнения не искаме !
Reckless написа:Santiago Munezz написа:Абе пак 7 точки в група на евротурнирите си е рекорд за България...
Рекорд за къде, за България![]()
За близо 100 години отборчето ви се домогна до 7 точки и последно място в групата ! Голям кеф а !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта