Бербатов vs Джеко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Бербатов vs Джеко

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 дек 2010 19:50

dim77dim написа:
Captain Stottlemeyer написа:Барби е много добър срещу слаби отбори - петички, чалъми и т.н. :lol: Когато трябва да се бие мъжки, когато насреща няма някой английски слабак, борещ се за място под слънцето, Барби се губи. Същото важи и за мачовете в ШЛ. Няма да забравя в един мач, когато трябваше да замени Рууни 15 минути преди края, Барби почти се беше посрал на скамейката от шубе (личеше му по изражението). :lol: Така че, благодаря Барби, че освободи националния от присъствието си. На отбори - джуджета и баба ми ще вкара!. :mrgreen:

АБЕ ПИЧ, ЩО НЕ ПРОВЕРИШ КОЛКО ГОЛА ИМА БЕРБО СРЕЩУ Челси, Арсенал, Ливърпул, Реал Мадрид? После провери в колко всъщност такива срещи е играл и направи пак един такъв глупав коментар... големи разбирачи сте...

Защо ти не провериш бе, пич?! И какво ми дреме, че балерината вкарва за Ман Ю, а се шубелисва да играе за националния на България? Ай сиктир! :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 26 дек 2010 19:53

Captain Stottlemeyer написа:
Vailo написа:когато играе с хъс и желание Бербатов е като ван Бастен в най-добрите му години..

Да, ама го прави от дъжд на вятър, колега. Пък аз съм на 56 години и съм видял доста във футбола, вЕрвай ми! ;)

доста си видял, а? и за това викаш, че баба ти била добра колкото Бербатов?
къде играе баба ти? в кой отбор? къде играе Бербатов? колко гола има в премиършип откакто играе в Англия? КОЛКО? КОЛКО, НЕ ТЕ ЧУВАМ... сега виж колко има твоя идол за второразредния Рен, после колко за времето в класната Хърватия... после виж колко имат идолите Сираков, Искренов, Боримиров, Ивайло Йорданов за престоите си в чужбина, събери головете и асистенциите им и после ги съпостави САМО С ТЕЗИ ОТ ПРЕСТОЯ НА БЕРБО В АНГЛИЯ. КОЛКО ПО-МАЛКО СА? КОЛКО, НЕ ТЕ ЧУВАМ...

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 26 дек 2010 19:56

dim77dim написа:
Captain Stottlemeyer написа:Барби е много добър срещу слаби отбори - петички, чалъми и т.н. :lol: Когато трябва да се бие мъжки, когато насреща няма някой английски слабак, борещ се за място под слънцето, Барби се губи. Същото важи и за мачовете в ШЛ. Няма да забравя в един мач, когато трябваше да замени Рууни 15 минути преди края, Барби почти се беше посрал на скамейката от шубе (личеше му по изражението). :lol: Така че, благодаря Барби, че освободи националния от присъствието си. На отбори - джуджета и баба ми ще вкара!. :mrgreen:

АБЕ ПИЧ, ЩО НЕ ПРОВЕРИШ КОЛКО ГОЛА ИМА БЕРБО СРЕЩУ Челси, Арсенал, Ливърпул, Реал Мадрид? После провери в колко всъщност такива срещи е играл и направи пак един такъв глупав коментар... големи разбирачи сте...

Защо ти не провериш бе, пич?! И какво ми дреме, че балерината вкарва за Ман Ю, а се шубелисва да играе за националния на България? Ай сиктир! :evil:

ТОВА доказва само, че просто ти не разбираш от футбол - като не ти дреме колко вкарал за Ман Юнайтед или Тотнъм, какво изобщо търсиш в тази тема? да си дадеш досадната хейтърска позиция ли? ДА ТИ ВРЪЩАМ НА СИКТИРА!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 дек 2010 19:58

dim77dim написа:

Ти си поредното доказателство, че никога не е късно човек да стане за смях! ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 дек 2010 20:08

Колко жалко е ди са като Бай Ганьо, всички левскари много добре знаете заради собственика на отбора, на който симпатизирате. Но усетно или неусетно сте си лика прилика с него. Замислете се и моля Ви не се излагайте като него. ТАКА ИЗЛАГАТЕ НАС - ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

koi4i

Мнениеот koi4i » 26 дек 2010 20:12

dim77dim написа:
Vailo написа:когато играе с хъс и желание Бербатов е като ван Бастен в най-добрите му години..

Да, ама го прави от дъжд на вятър, колега. Пък аз съм на 56 години и съм видял доста във футбола, вЕрвай ми! ;)

доста си видял, а? и за това викаш, че баба ти била добра колкото Бербатов?
къде играе баба ти? в кой отбор? къде играе Бербатов? колко гола има в премиършип откакто играе в Англия? КОЛКО? КОЛКО, НЕ ТЕ ЧУВАМ... сега виж колко има твоя идол за второразредния Рен, после колко за времето в класната Хърватия... после виж колко имат идолите Сираков, Искренов, Боримиров, Ивайло Йорданов за престоите си в чужбина, събери головете и асистенциите им и после ги съпостави САМО С ТЕЗИ ОТ ПРЕСТОЯ НА БЕРБО В АНГЛИЯ. КОЛКО ПО-МАЛКО СА? КОЛКО, НЕ ТЕ ЧУВАМ...

Незнам колко гола имат гореизброените, но мога да ти кажа, че Димитър Иванков има доста повече голове от Бербатов.
[offtopic]Това в рамките на шегата :lol: :lol:[/offtopic]
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 26 дек 2010 20:32

dim77dim написа:

Май за 56 години нищо не си научил,колега?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 26 дек 2010 20:35

Ей, много завист, много нещо. Много добре направи, че се махна от така нареченият национален отбор, който всъщност не е национален отбор на България, а нещо като частен клуб за шуробадженаци от БФС(Перуки , Лечковци и т.н.), на чиито играчи Бербатов, трябваше да помага да израстват и бъдат продавани в елитни европейски клубове, като ги влачи на гърба си. А тези които го наричат Балерината, наистина разбират от футбол - това е признание, класиака, изкуство, което ние българите не ценим!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
sparow
Контакти:

Мнениеот sparow » 26 дек 2010 20:49

Абе, хора, вие добре ли сте?! Забеляза ли някой, когато Бербатов излизаше по време на смяната, колко хора станаха и му РЪКОПЛЯСКАХА??!! Лично аз се почувствах, все едно мен аплодират. Честно, не ви разбирам... Сигурно аз съм нещо...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 26 дек 2010 20:52

GARRA-DEMBELE написа:естествено-Джеко е по-добър.А за балерината бербо сме писали и писали-ЛИГЛЬО

Мълчи бе поклонник на св. Джука!

Модератори събудете се! Няма ли наказание, че аватара му е обиден и нарича най-добрия ни футболист балерина?

СИНИЯ ГОНГ ОТНОВО СИ ЗАТВОРИ ОЧИТЕ!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”