Бижутера написа:На мен Кристиано Роналдо ми харесва повече. Меси е циркаджия и головете му извън наказателното поле са малко...докато Роналдо има един камион голове от Халите
Гола откъдето и да го вкараш си е гол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:На мен Кристиано Роналдо ми харесва повече. Меси е циркаджия и головете му извън наказателното поле са малко...докато Роналдо има един камион голове от Халите
Ballancee написа:Меси е като Бербатов , в по-голямата част от големите мачове го няма!
enguerino написа:Ballancee написа:Меси е като Бербатов , в по-голямата част от големите мачове го няма!
Ми той и КР7 е така, а Берба в много от големите мачове даже неиграе за да покаже нещо
sMotLiO написа:enguerino написа:Ballancee написа:Меси е като Бербатов , в по-голямата част от големите мачове го няма!
Ми той и КР7 е така, а Берба в много от големите мачове даже неиграе за да покаже нещо
Меси и Роналдо ги нямало в големите мачове
enguerino написа:За Роналдо съм по-съгласен ,че е блестял във т.н ''големи мачове'' . Изброй ми поне 3,4 ''важни'' мача в който Меси е блестял или е вкарал гол , но не срещу Панатинайкос , Рубин , Малага или Спортинг Хихон.
Дали срещу Интер миналата година в двата мача , дали срещу Челси през 2009 .
Ballancee написа:enguerino написа:За Роналдо съм по-съгласен ,че е блестял във т.н ''големи мачове'' . Изброй ми поне 3,4 ''важни'' мача в който Меси е блестял или е вкарал гол , но не срещу Панатинайкос , Рубин , Малага или Спортинг Хихон.
Дали срещу Интер миналата година в двата мача , дали срещу Челси през 2009 .
Гол на финала за ШЛ срещу Юнайтед, 4 гола срещу Арсенал, тази година 2 асистенции и греда срещу Реал, миналата гол на Бернабеу...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта