Меси или Роналдо-Кой е по-добър ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Меси или Роналдо-Кой е по-добър.

Мнениеот enguerino » 26 дек 2010 10:46

Бижутера написа:На мен Кристиано Роналдо ми харесва повече. Меси е циркаджия и головете му извън наказателното поле са малко...докато Роналдо има един камион голове от Халите :)

Гола откъдето и да го вкараш си е гол ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Ballancee
Контакти:

Re: Меси или Роналдо-Кой е по-добър ?

Мнениеот Ballancee » 26 дек 2010 11:59

Меси е като Бербатов , в по-голямата част от големите мачове го няма!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 дек 2010 12:35

Ballancee написа:Меси е като Бербатов , в по-голямата част от големите мачове го няма!

Ми той и КР7 е така, а Берба в много от големите мачове даже неиграе за да покаже нещо
FIFA 100

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 26 дек 2010 14:07

Той щото като играе показва нещо но това е друга тема всеки си има мнение.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 26 дек 2010 15:01

enguerino написа:
Ballancee написа:Меси е като Бербатов , в по-голямата част от големите мачове го няма!

Ми той и КР7 е така, а Берба в много от големите мачове даже неиграе за да покаже нещо

Меси и Роналдо ги нямало в големите мачове :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 26 дек 2010 16:13

sMotLiO написа:
enguerino написа:

Меси и Роналдо ги нямало в големите мачове :lol:

За Роналдо съм по-съгласен ,че е блестял във т.н ''големи мачове'' . Изброй ми поне 3,4 ''важни'' мача в който Меси е блестял или е вкарал гол , но не срещу Панатинайкос , Рубин , Малага или Спортинг Хихон.
Дали срещу Интер миналата година в двата мача , дали срещу Челси през 2009 .

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 дек 2010 16:43

За Роналдо съм по-съгласен ,че е блестял във т.н ''големи мачове'' . Изброй ми поне 3,4 ''важни'' мача в който Меси е блестял или е вкарал гол , но не срещу Панатинайкос , Рубин , Малага или Спортинг Хихон.
Дали срещу Интер миналата година в двата мача , дали срещу Челси през 2009 .[/quote]

Гол на финала за ШЛ срещу Юнайтед, 4 гола срещу Арсенал, тази година 2 асистенции и греда срещу Реал, миналата гол на Бернабеу...
FIFA 100

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 26 дек 2010 17:08

enguerino написа:За Роналдо съм по-съгласен ,че е блестял във т.н ''големи мачове'' . Изброй ми поне 3,4 ''важни'' мача в който Меси е блестял или е вкарал гол , но не срещу Панатинайкос , Рубин , Малага или Спортинг Хихон.

Гол на финала за ШЛ срещу Юнайтед, 4 гола срещу Арсенал, тази година 2 асистенции и греда срещу Реал, миналата гол на Бернабеу...[/quote]

Съгласен съм само за головете срещу Арсенал който бяха улеснени и от крайно колебливата защитна четворка + вратария на Арсенал. Срещу Юнайтед през 2009г. мога да твърдя почти 100% ,че Меси не е блестял кой знае колко като изключим гола. Греда и аситенция , нека не ги причисляваме към ''силен мач'' той може цял мач нищо да не е играл и във последните минути да е уцелил греда това не е белег за класа във съответния мач.И като контра тук мога да ти дам доста примери в който Меси е бил тотално обезличаван на терена .

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 дек 2010 20:18

Ballancee написа:
enguerino написа:За Роналдо съм по-съгласен ,че е блестял във т.н ''големи мачове'' . Изброй ми поне 3,4 ''важни'' мача в който Меси е блестял или е вкарал гол , но не срещу Панатинайкос , Рубин , Малага или Спортинг Хихон.

Гол на финала за ШЛ срещу Юнайтед, 4 гола срещу Арсенал, тази година 2 асистенции и греда срещу Реал, миналата гол на Бернабеу...

Съгласен съм само за головете срещу Арсенал който бяха улеснени и от крайно колебливата защитна четворка + вратария на Арсенал. Срещу Юнайтед през 2009г. мога да твърдя почти 100% ,че Меси не е блестял кой знае колко като изключим гола. Греда и аситенция , нека не ги причисляваме към ''силен мач'' той може цял мач нищо да не е играл и във последните минути да е уцелил греда това не е белег за класа във съответния мач.И като контра тук мога да ти дам доста примери в който Меси е бил тотално обезличаван на терена .[/quote]
Ти ако така умаловажаваш всичко направено от 1 играч, то тогава няма да има никой който да е блестял в някой мач :?
FIFA 100

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 26 дек 2010 20:30

Страшни разсъждения,страшни логики.

Меси след като не прави по четворка във всеки мач срещу Реал и големите в Европа - значи нищо не играе.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Футбол - Свят”