Разцепление!?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Разцепление!?!

Мнениеот child in time » 26 мар 2009 17:54

Честно да си кажа не виждам 11 достойни БГ футболисти които да ни представят! Виждам само едни чичко паричковци които си мърдат задника само ако на стадиона има скаути на чужди клубове! Мизерията е пълна , но на хората май вече им претръпна да чакат нещо по добро! Всички са на ясно .че '94 ще си остане спомен недостижим поне за следващите 50 години! Тъжна картинка при която Българи юнаци е просто клише ампутирано от смисъл, ехо останало от миналия век! Срам , срам, срам,срааааам!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 мар 2009 17:55

child in time написа:Честно да си кажа не виждам 11 достойни БГ футболисти които да ни представят! Виждам само едни чичко паричковци които си мърдат задника само ако на стадиона има скаути на чужди клубове! Мизерията е пълна , но на хората май вече им претръпна да чакат нещо по добро! Всички са на ясно .че '94 ще си остане спомен недостижим поне за следващите 50 години! Тъжна картинка при която Българи юнаци е просто клише ампутирано от смисъл, ехо останало от миналия век! Срам , срам, срам,срааааам!

Чакай да се изиграе мача поне. После викай срам.... :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 мар 2009 18:02

Благодаря, вече гледах Сърбия - България , няма да чакам стомната да се счупи за да набия хлапето! Мъри надскочи себе си викни Камбура! Срам срам срааам!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 26 мар 2009 18:12

Ммдааа, простотията ходи не само по хората, а и по сайтовете!...
Става дума за националния отбор бе, льольовци! Какво значение има дали някой идва от ЦСКА или от "Акула" (Цацаровци)?! Единствено важното е да опасем "детелините", независимо дали сме "говеда" или "прасета"!!!
Аре вземете се в ръце!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
F.R.A.N.K.Y
Контакти:

Мнениеот F.R.A.N.K.Y » 26 мар 2009 18:16

Нас ни е срам, но тях не.
Ако не играят в събота със сърце и не ги смачкат тея Ейре, предлагам всички на мача с Кипър да ги освиркваме и псуваме цял мач.
НЕКА ИМ Е ТЪПО!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 мар 2009 18:20

Ако не играят в събота със сърце и не ги смачкат тея Ейре, предлагам всички на мача с Кипър да ги освиркваме и псуваме цял мач.
НЕКА ИМ Е ТЪПО!!!

Ще го преместят от единия крачол в другия ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
F.R.A.N.K.Y
Контакти:

Мнениеот F.R.A.N.K.Y » 26 мар 2009 18:21

Old_death написа:
НЕКА ИМ Е ТЪПО!!!

Ще го преместят от единия крачол в другия ;)

Прав си, ама кво друго ни остава

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 мар 2009 18:23

Deliba6 написа:Ммдааа, простотията ходи не само по хората, а и по сайтовете!...
Става дума за националния отбор бе, льольовци! Какво значение има дали някой идва от ЦСКА или от "Акула" (Цацаровци)?! Единствено важното е да опасем "детелините", независимо дали сме "говеда" или "прасета"!!!
Аре вземете се в ръце!

Силно се надявам кабелната да ми изключи в Събота и да си спестя поне този срам! Кой от където иска да идва но да си остави сърцето на терена а като гледам из извиканите няма такива! Някой да им пусне слух че ще има скаути от Юнаитед току виж някои се разтичал!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 мар 2009 18:23

При добра игра и резултат в събота, искам всички разбирачи, критици и футболни гении (критикували Мъри) да отворят една тема и да се извинят публично!!! Човека го разпнахте преди да е минал 1 официален мач!!! Направо вече започвате да ми лазите по нервите... Търпяхте Камата два цикъла, търпяхте Тройчо, търпяхте оня безличния (Марков), а сега никакъв кредит на довери... Това си го обяснявам с пристрастността и омразата, която сте натрупали докато гледате как Левски играеше в Европа 16 мача, стигна 1/4 финал и Мъри се превърна в най-обичаният син треньор за всички времена...Ако греша опровергайте ме!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 мар 2009 18:28

bigbonusprize написа:При добра игра и резултат в събота, искам всички разбирачи, критици и футболни гении (критикували Мъри) да отворят една тема и да се извинят публично!!! Човека го разпнахте преди да е минал 1 официален мач!!! Направо вече започвате да ми лазите по нервите... Търпяхте Камата два цикъла, търпяхте Тройчо, търпяхте оня безличния (Марков), а сега никакъв кредит на довери... Това си го обяснявам с пристрастността и омразата, която сте натрупали докато гледате как Левски играеше в Европа 16 мача, стигна 1/4 финал и Мъри се превърна в най-обичаният син треньор за всички времена...Ако греша опровергайте ме!

Не се притеснявай ако стане чудото и вземем равен от Еире аз лично ще отворя тема и ще напиша 10 пъти Мъри прости ми! Но малко ме съмнява дори и без Шеи Гивън те са достатъчно силни за да ни победят!

Върни се в “Национален отбор”