Бербатов vs Джеко
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бербатов vs Джеко
90% от левскарите няма да кажат добра дума,ако ще всичко де спечели тая година и вкара 50 гола!Все пак не е ли по-добре да си имаш топ нападатели като гонзо и гарата,които са с няколко класи над лигльото,който впрочем е голмайстор на най-доброто първенство във Вселената!
- Santiago Munezz
- Контакти:
galin56 написа:FAITHFULL написа:Сантяго като си толкова отворен отвори една тема да сравим футболистите на ЦСКА и ЛЕВСКИ направили трансфер чужбина!Или пък предложи вместо слабия според теб Бербатов някоя алтернатива преминала през Левски която да сравним с ДЖЕКО!
Ето това е "най-смисления" коментар. "Точно" по темата е. Каква тема да се сложи някой хора си пишат едно и също явно!!!
Той е малко объркан човека

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
това ако беше влязло щеше да е ебати красивия гол
. Браво на Бербатов 

Досега не съм чувал да сравняват Бербатов с Дзеко....но както и да е
БЕРБО НОМЕР 1

- Тракториста
- Контакти:
GARRA-DEMBELE написа:естествено-Джеко е по-добър.А за балерината бербо сме писали и писали-ЛИГЛЬО
Лигльо си ти,е гледай днес пак прави 2 гола,ебаси пича

Темата е безмислена. Чудя се, защо не гледахте мача, за да си отговорите на въпроса бързо и еднозначно.
Пак ме накефи Бербатов тази вечер, то голове, то петички ...
Да не говорим за физиономията на Съра, като го поздрави, беше ухилен до уши. Колкото и да разбираме, не ми се вярва да е повече от Съра, иначе Джеко щеше да е в Юнайтед.
Пак ме накефи Бербатов тази вечер, то голове, то петички ...
Да не говорим за физиономията на Съра, като го поздрави, беше ухилен до уши. Колкото и да разбираме, не ми се вярва да е повече от Съра, иначе Джеко щеше да е в Юнайтед.
- Тракториста
- Контакти:
xbox2 написа:Барбуков не може да стъпи на малкия пръст на Джеко.
Миналия сезон Джеко вкара общо толкова голове колкото барбуков има от както отиде в англия.
Тоя "барбуков"в кое село играе?
Незнам как правите сравнение междум двама съвсем различни футболисти,тук се вижда колко сте Българи всички.
На нашия Бребатов няма кой да му бие рекордите на голмайстор и след 20 г.
-
- Контакти:
Знаете ли какво ми прави впечетление , говорите най силното първенство , най добрия отбор , май караме фенската , нито първенството в англия е най силното , нито юнайтед са най добрия отбор , и сега по темата журналистите на острова са прави за това че Бербатов не е постоянен , но за момента е по добър от Дзеко , Левскар съм и не искам да правя сравнения от рода Гонзо , Гарата , Бербатов и тримата са различен тип нападатели и да не забравяме , че ръководството на Левски провали Гонзо като го държа толкова години при нас и не го пусна когато трябваше навън
- Blacksea13
- Контакти:
То бива да е слаб Бербатов,ама днес беше направо незабележим.Виж ако беше спирката,пардон Гарата поне 2 гола щеше да вкара.