Ливърпул хвърли око на Давиде Сантон?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Ливерпул хвърли око на Давиде Сантон?

Мнениеот styopa » 26 дек 2010 12:42

Ballancee написа:Моята теза е ,че Ходжсън първоначално се опита да продаде Инсуа за да вземе допълнителни средства за трансфери , но след като не си успял да го продадеж какъв е смисъла да го отдаваш под наем при положение ,че ти беше титуляр предния сезон (макар и отбора да беше воден от Бенитес) и беше на ниво във 50,60 % от мачовете през сезона.Пък и нямаш качествен заместник на тази позиция. А забравих Кончески но той не е за отбор като Ливърпул според мен.

Ами няма смисъл ама дето викат старите хора акъл море глава шамандура.Още повече на първата прес конференция излезе и заяви че няма да купува футболисти от Фулъм.Кончески вярно не е от най-изпадналите бекове(като Джими Траоре например),но със сигурност не е по-стабилен от Инсуа.
Горе долу същата работа е и с Акуилани.Просто го прати ей така в Юве.Нито взимаме пари да намери някакъв заместник,нито състава ни е достатъчно широк да си позволяваме такива глупости.
То лошото е така както е тръгнало Ходжсън ще си изкара сезона.Едно не класиране в ЛЕ общо взето ни връща в първи клас.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Re: Ливърпул хвърли око на Давиде Сантон?

Мнениеот liverpool-4ever » 26 дек 2010 12:59

Styopa не знам как ти виждаш Инсуа в сравнение с Кончески, но аз мисля, че Кончески е по стабилен ЛЯВ БЕК, докато Инсуа се включваше в атаки, беше бърз и страхотен, но за стабилност за мен Кончески е по-добър, но така губим % за вкарване на гол, а и класата на двамата футболисти е коренно различна.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 дек 2010 13:16

Ами виж то свят шарен.Има си хора и Лукас им харесва.
Според мен Инсуа докато имаше сили(началото на сезона) си показваше много хубави игри.Към края на сезона като привърши физически го разминаваха като малка гара.За това може би е оставил впечатление на "подводница".

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 26 дек 2010 15:47

Много добър млад защитник, има много хляб в него. Според мен трябва да се разкара от Интер колкото може по - бързо, тъй като там няма бъдеще.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Liverpool-Angel
Контакти:

Мнениеот Liverpool-Angel » 26 дек 2010 18:01

Не само че сме хвърлили око на Сантон / според заглавието на темата/ ,не само го заглеждаме и му намигаме,така да се каже, но и почваме да наддаваме за него. Като начало поставяме на масата за наддаванато Каут и Бабел..........

Ливърпул премина към наддаване за мултифункционалния краен бранител Давиде Сантон от Интер. 19-годишният младок може да играе без проблем и на двата фланга на отбраната, както и като дефанзивен халф.

До днес офертата на Ливърпул бе 10 милиона евро, но вече е актуализирана. Към парите мърсисайдци добавят Райн Бабел и Дирк Каут.

През този сезон младокът вече игра в 9 мача, 4 като титуляр. Изяви се в Шампионската лига срещу тимове, като Вердер и тотнъм, стана световен клубен шампион. Има вече и 6 мача за националния отбор на Италия. От 2008 година насам има вече 37 мача за бианконерите.

Освен Ливърпул око на талантливия играч са хвърлили лондонските Тотнъм, Арсенал и Челси.

Сантон е висок цели 187 см и е много бърз за впечатляващия си ръст, нехарактерен за поста на крайния бранител.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 26 дек 2010 19:09

Liverpool-Angel написа:Не само че сме хвърлили око на Сантон / според заглавието на темата/ ,не само го заглеждаме и му намигаме,така да се каже, но и почваме да наддаваме за него. Като начало поставяме на масата за наддаванато Каут и Бабел..........

Ливърпул премина към наддаване за мултифункционалния краен бранител Давиде Сантон от Интер. 19-годишният младок може да играе без проблем и на двата фланга на отбраната, както и като дефанзивен халф.

До днес офертата на Ливърпул бе 10 милиона евро, но вече е актуализирана. Към парите мърсисайдци добавят Райн Бабел и Дирк Каут.

През този сезон младокът вече игра в 9 мача, 4 като титуляр. Изяви се в Шампионската лига срещу тимове, като Вердер и тотнъм, стана световен клубен шампион. Има вече и 6 мача за националния отбор на Италия. От 2008 година насам има вече 37 мача за бианконерите.

Освен Ливърпул око на талантливия играч са хвърлили лондонските Тотнъм, Арсенал и Челси.

Сантон е висок цели 187 см и е много бърз за впечатляващия си ръст, нехарактерен за поста на крайния бранител.

От "четворката" винаги като се каже, че някой от техните членове "разглежда" някой футболист, винаги се казва, че всички членове на "четворката" са заинтересовани от услугите на играча. ;) ;)

Върни се в “Ливърпул”