Пловдив поиска Национален стадион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Re: Пловдив поиска Национален стадион

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 24 дек 2010 01:30

Pride написа:Ако се направят стадионите в Ловеч, Бургас, Пловдив, Варна, София, че и Разград националният е най-добре да играе на всички в една квалификация.

Това не е добра идея. Защо ли? Ами защото самите ни национали едва ли са играли на всички тези стадиони и техните терени. Те, футболистите ни, ще се чувстват както и нашите гости - като за първи път стъпващи на това игрище. Може да се измисли вариант да се играе на повече от един стадион, ала трябва да ги ограничим до 2 максимум 3 на кампания. Инак, аз самият много бих се радвал националния да посещава различни градове, та повече хора да им се радват, т.н. да започнем да им се радваме, а и те да опитат да ни зарадват.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
F*CKING CUNT
Контакти:

Мнениеот F*CKING CUNT » 24 дек 2010 09:00

Аз бях на България - Словакия през 1999 в Стара Загора и на стадиона имаше 30 000 зрители :mrgreen: Дори по вестниците пишеше , че са 33 000 доколкото помня. Тогава нямаше седалки както сега , а пейки. На тях се сяда гъз до гъз и може да се съберат доста повече хора , отколкото е капацитета на стадиона.

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 24 дек 2010 15:52

Lyubaka01 написа:
Lyubaka01 написа:
veseo написа:
Lyubaka01 написа:
Колкото до това, на кой отбор откъде са му играчите-точно пък на моя отбор най-известните играчи са от собствената школа.

Кви известни играчи, че на вас в последните бая години единствените ви свестни играчи са Генков и Камбуров и в момента Асамоа - баш "от вашата школа" са... Или визираш "известни играчи" като вечната надежда Димо Атанасов?
А вашите кои са, че нещо не се сещам хич...
Приятел, моя отбор има и история и играчи, за които вие само можете да мечтаете...
Е тоя път се посмях от сърце.Евала пич

Я сравни успехите ви за близо 100г с тези на Локомотив за 80. Излиза ли ти математиката?

ае стига се мери па ти уе... успехите в България се купуват, и все пак не можете да ни стъпите на малкия пръст за публика. 20 дядовци с шалчета. гледай си нещастието и си мечтай някога да си видиш стадиона пълен.

По темата- един финансиран от държавата голям проект няма в Пловдив, отделно са спрени милиони полагащи ни се пари. Всичко говори в полза на това следващия стадион да е в Пловдив-

публика
инфраструктура
по-малко разходи
централното разположение

Не може всичко да е за вас, стройте си молчета, ама футбола да е в Пловдив!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 24 дек 2010 20:47

Уникални снимки. :)Всеки може да направи изводите за себе си. ;)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 25 дек 2010 09:50

В Пловдив задължително трябва да има поне един голям съвременен стадион! Дано се случи.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 дек 2010 10:10

Този стадион в Пловдив наистина е много хубав и заслужава да се реставрира като хората. А защо не и националите да играят там, при положение че в София хората са пренаситени и не искат да ходят...?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 26 дек 2010 12:02

Pride написа:Ако се направят стадионите в Ловеч, Бургас, Пловдив, Варна, София, че и Разград националният е най-добре да играе на всички в една квалификация.

Каменица порасни и тогава пиши. Измислени класации за публика няма какво да се коментират.

Гордост ,сигурно мога да съм ти баща.Научи се да четеш между редовете ;)

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 26 дек 2010 21:18

Този стадион, макар и огромен на нищо не прилича. Вероятно за 70те щеше да е най-хубавия стадион на Балканите, ала сега е демоде. От горната снимка добре си личи, че горните трибуни не покриват долните, което наистина е голям проблем при строенето на козирка. Тя трябва да е огромна за да покрие и долните трибуни. Трябва ни човек, който разбира от архитектура и по-специално да е запознат със спортните съоръжения и да каже дали привеждане към експлоатация на този стадион е рентабилно и въобще възможно. ПС: мнението ми е заяждане. Стадиона е прекрасен, ала дали е по силите на някой да се възползва от това своеобразно богатство.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 дек 2010 21:33

TheApostleOfFreedom написа:Този стадион, макар и огромен на нищо не прилича. Вероятно за 70те щеше да е най-хубавия стадион на Балканите, ала сега е демоде. От горната снимка добре си личи, че горните трибуни не покриват долните, което наистина е голям проблем при строенето на козирка. Тя трябва да е огромна за да покрие и долните трибуни. Трябва ни човек, който разбира от архитектура и по-специално да е запознат със спортните съоръжения и да каже дали привеждане към експлоатация на този стадион е рентабилно и въобще възможно. ПС: мнението ми е заяждане. Стадиона е прекрасен, ала дали е по силите на някой да се възползва от това своеобразно богатство.

Последно бях на този стадион на представянето на нашия отбор тази година.Обиколих го целия и направо ми се доплака,като видях как е занемарен.А помня какво беше едно време,в началото на 70-те.Въпреки това,смея да твърдя,че един сериозен ремонт /не козметичен/ ще излезе няколко пъти по-евтино от построяването на нов Национален стадион.Да не говорим,че ако националите играят тук,стадиона ще е фрашкан,щото на нас тук ,в Пловдив,не ни пука кой е треньор,кой е национал /щото нито Локо ПД,Ботев,Спартак или Марица имат национали ;) /,пък и на заралии/които също са футболни хора/ ще им е по-близо,а за тези няколко хиляди ,които идват от София ,няма да е особен проблем. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Футбол - България”