Ми анджик де!
Нали и аз това искам да кажа бе приятелю, правоверен.
Амин
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бойкот и треньорски оставки в Ботев
Ще има още мъки приятели.Селскиа кърлеж няма да се пусне лесно.Всички срещу селската твар 

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
Още днес едва ли,но дано да е скоро.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Re: СЛУХ ЗА НОВА ОФЕРТА КЪМ ХРИСТОЛОВ РАЗБУНИ ПЛОВДИВ
buyhuy написа:Ми анджик де!
Нали и аз това искам да кажа бе приятелю, правоверен.
Амин

В Ботев отказват да тренират
Кризата в Ботев съвсем се задълбочи, след като футболистите открито бойкотираха вчерашната тренировка. Заниманието по програма трябваше да се проведе от 16 ч., но нито един от играчите не се съблече по екип. От ръководството се опитаха да потушат скандала, отричайки категорично да има бойкот. Официалната версия гласи, че тренировка не е имало, защото треньорът Костадин Ангелов е решил да прави разбор на загубата от Локо (Сф). Според наши източници обаче футболистите едва издържат и са готови дори на по-крайни действия. Играчите са потиснати и от факта, че голяма част от феновете също недоволстват срещу тях заради това, че стоят на страната на Христолов.
Междувременно стана ясно, че клубният бос е започнал нови преговори с Ирена Кръстева за продажба на акциите. Ценните книжа са запорирани заради финансов иск именно от страна на Кръстева.
Стойчо Генов
http://7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5343_3.htm

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Re: ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО? 26 МАРТ 2009 9:00 пред Колежа
[quote="dimitaru"]за съжаление никой не дойде на протеста.няма нищо утре пак ще направим и никой да не дойде , други ден пак и така докато някой дойде. тогава ще извикаме журналистите, за да ни видят колко сме много.а футболистите явно са осъзнали колко са слаби и от срам вече не искат и да тренират. те май се надяваха да извадите отбора , за да си имат оправдание, ама май сега те ще го изкарат. е, поне са по-сериозни от шматикте от трибуна истанбул[/quote
Ало ляшмо неогледна.Забий си един фишек.Да не ти го забий някой модератор
Нещастник
Ало ляшмо неогледна.Забий си един фишек.Да не ти го забий някой модератор

Ангелов си тръгна от Ботев, Кръстева преговоря с Христолов
Коце Ангелов окончателно си тръгна от Ботев, потвърди кореспондентът на "Топспорт". Това стана след натиск на феновете, които блокираха стадион Христо Ботев от ранни зори. Преди това имаше и бойкот на играчите да излязат на тренировка. Лаптопа се срещна с феновете под полицейска охрана, а впоследствие заяви: "Тръгвам си, но няма да ви кажа защо".
В 12 часа пък стартират отново преговорите между Димитър Христолов и кандидат-купувача на клуба Ирена Кръстева.
Срещата е в Пловдив и трябваше да стартира половин час по рано, но адвокатът на Христолов Недялко Шилев е отказал да се яви тъй като е имал да получава от шефа на "канарчетата" 20000 лева.
Ирена Кръстева е изпратила свой юрист, който тряблва да представи на Христолов новата и по-добра финансова оферта за 92% от акциите на "жълто-черните"
http://topsport.ibox.bg/news/id_1108550309

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Срещата е в Пловдив и трябваше да стартира половин час по рано, но адвокатът на Христолов Недялко Шилев е отказал да се яви тъй като е имал да получава от шефа на "канарчетата" 20000 лева.
е тва е ключовия момент в статията на най-пумиярския журналист .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Абе тия лекета трябва да плащат на хората,за да ги гледат,не да правят бойкоти и да чакат пари.Ако не е Селския,ще умрат от глад,щото няма да намерят друг глупак да им дава пари за това,което правят на терена.А според Ангелов Ботев щеше да е приятната изненада през пролетта!
Бившият нападател на Ботев (Пловдив) Петър Курдов заяви, че призовава играчите на тима да не стъпват на стадиона, докато президент на клуба е Димитър Христолов.
"Аз съм много краен при такива ситиации и затова искам да призова играчите, ако може да не стъпват на стадиона въобще. За тяхно добро е. Не е нормално при положение, че голяма част от тях имат семейства, които хранят, да не им се плащат заплатите. Нормално е да имат претенции. На тяхно място и аз бих постъпил така. Съжалявам много и за феновете на отбора. Боли ме за тях, защото по-всеотдайна публика от тези на Ботев и Локомотив (Пловдив) няма никъде. Тези хора са готови на всичко, за да помогнат на отбора", каза Курдов.
"Димитър Христолов трябва да се махне от футбола на всяка цена. Това ще бъде добре за него самия и за Ботев. 60% от гражданите в Пловдив се привърженици на отбора и за тях ще бъде облекчение, ако го направи. За мен той няма място в този велик отбор. Изпитвам невероятна носталгия заради случващото се в момента. Колкото по-бързо този човек се измете ще бъде добре и за футбола и да даде властта си на по-сериозен бизнесмен. Смятам, че в Пловдив има много такива хора, които милеят за Ботев и са готови да му помогнат. Не мога да коментирам решението на колегата Костадин Ангелов. Явно на него му е писнало и затова е предпочел да напусне. Но искам да кажа едно. Всеки достоен човек не би желал да работи с г-н Христолов. Не си спомням в историята да има по-безобразно представяне на Ботев", каза още Курдов.
айде мите чуй гласът народен !
ЗАВИНАГИ ВЪН ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ !!

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме