PLOVDIV PEE 1912 написа:(Къшчей)За да ги разбереш тия неща трябва да имаш манталитет за това.Когато обесихме чучелото на митю пред общината,отстрани стоеше седемдесет годишен дядо ,ей така си стоеше.Като си поговорихме ми стана ясно ,че човека не издържа ,че целия му живот е минал на Колежа и не може да търпи подигравките на един селски тИрикат.Сигурен съм,че истинските фенове на всички отбори(колкото и да ни мразят)ни подкрепят и разбират.
Много мразим да ми изписват грешно ника, ше знаеш

Това за чучелото мога да го разбера и одобря, за замярането с яйца-също.Но да вършите простотии по стадионите, като мятате бомбички по играчи и длъжностни лица...това не мога нито да го разбера, нито да го одобря.
Някой беше написал втази тема, че "изографисвате" и фасади с лозунги против Селския, и ми е интересно, дали, ако не те вълнува футболът или пък "Ботев" в частност, ще си много довелен да видиш някоя сутрин новата и чиста фасада на жилището или офиса си, нацапана от някакви малоумници.То не, че ги няма във всеки град и село такива полуграмотни идиоти, които като истински ремсисти, дращят разни лозунги и символи нощем по фасадите.