ВЕСЕЛА КОЛЕДА, АКУЛИ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, АКУЛИ !
Весела Коледа на всички фенове на Черноморец, а и не дотам фенове ! Нека сме живи и здрави, а пък другото ако е писано и само ще дойде ! Айде, и приятно прекарване !
[center]
[/center]

Re: ВЕСЕЛА КОЛЕДА, АКУЛИ !
Весела Коледа на всички и от мен.Наистина най важното да сме живи и здрави и успех на АКУЛИТЕ .
Честита Коледа на всички!!!
Бъдете живи, здрави, весели, щастливи, дръзновени, смели, потентни, корави. Обичайте себе си и ще заобичате всички ( Опсс - лирични отклонения) - ама тъй де. Гледайте позитивно на нещата от живота и той ще ви се отплати я с шампионска титла, я с нов треньор, я с нов стадион, я с нови футбалери...И накрая ще ви кажа едно голяяяяяямо НАЗДРАВЕ. Весела Коледа ...и до година два бургаски отбора в елита...Дзъннн ( дръжте здраво чашата )
Бъдете живи, здрави, весели, щастливи, дръзновени, смели, потентни, корави. Обичайте себе си и ще заобичате всички ( Опсс - лирични отклонения) - ама тъй де. Гледайте позитивно на нещата от живота и той ще ви се отплати я с шампионска титла, я с нов треньор, я с нов стадион, я с нови футбалери...И накрая ще ви кажа едно голяяяяяямо НАЗДРАВЕ. Весела Коледа ...и до година два бургаски отбора в елита...Дзъннн ( дръжте здраво чашата )

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Честита и от мен !
Весела Коледа на всички фенове на Черноморец, на всички бургазлии и въобще на всички българи у нас и в чужбина!
Наздраве и да сме здрави!

Наздраве и да сме здрави!

Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
- Neftochimic1892
- Контакти:
весела коледа и догодина градско дерби в Б група 

Весела коледа на всички 

Neftochimic1892 написа:весела коледа и догодина градско дерби в Б група
Дано с такива пожелания да ти бъдат празниците по-леки.

Докато Вутевщината вирее сред нас ще сме на този хал...Колега Нефтохимик 1892 първо, че звучиш несериозно с годината след ника си и второ- бургазлия ли си? И ако да - дали няма да ти бъде по-добре да гледаш градско дерби в А група или не си мислил такива варианти. Явно за теб е по-важното всички (включително и ти) да плуваме в л--на.
ПС: Простете колеги, но не се сдържах. Бъдете живи и здрави...Весело посрещане на Новата 2011 година
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Neftochimic1892 написа:весела коледа и догодина градско дерби в Б група
Дано с такива пожелания да ти бъдат празниците по-леки.![]()
![]()
Докато Вутевщината вирее сред нас ще сме на този хал...Колега Нефтохимик 1892 първо, че звучиш несериозно с годината след ника си и второ- бургазлия ли си? И ако да - дали няма да ти бъде по-добре да гледаш градско дерби в А група или не си мислил такива варианти. Явно за теб е по-важното всички (включително и ти) да плуваме в л--на.
ПС: Простете колеги, но не се сдържах. Бъдете живи и здрави...Весело посрещане на Новата 2011 година
Човека е двоен фен. Сложил е името на тима от Бургас и годината на Ливърпул. Сигурно е Бургазлия, но е от младото поколение ( не че аз не съм ) в което има повече омраза, отколкото обич към отбора.
Нека наблюдаваме градско дерби в спор за първото място в А група !
[center]
[/center]

На всички , които обичаме Черноморец пожелавам здраве и късмет през Новата 2011 година и дано имаме щастието да гледаме няколко хубави мача на известни европейски стадиони !!!!!!!!
А на приятелчетата от с. Долно езеро , които не знам чий к... търсят в този форум пожелавам дълги години розови сънища , с еротичен прифкус за влизане в А РФГ .
Аз не ги мразя , не ме разбирайте погрешно , просто не съм фен на идеята за Великобургаския футболен шовинизъм , а отношението ми е предизвикано от тъпашките им изстъпления .
Хайде успех на всички сини фенове от Бургас !
А на приятелчетата от с. Долно езеро , които не знам чий к... търсят в този форум пожелавам дълги години розови сънища , с еротичен прифкус за влизане в А РФГ .
Аз не ги мразя , не ме разбирайте погрешно , просто не съм фен на идеята за Великобургаския футболен шовинизъм , а отношението ми е предизвикано от тъпашките им изстъпления .
Хайде успех на всички сини фенове от Бургас !