майната му без надеждна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
майната му без надеждна
SHYNE написа:майната му без надеждна
![]()
![]()
![]()
![]()
lumpen написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:bultrasa написа:Заради този черно белия Wind
Абе разбирам да е някъв пич говорещ смислени неща ,разбирам да спориш с него.Тоя пише такива простотии ,че няма на каде.Аз лично съм готов да водя диалог с всеки ,би било чорбар ,син и;ли къвто и да било,но да се говорят смислени и реални неща.
Я тогава кажи кво смислено има да си проваляте отбора
Кашчей написа:Sunway написа:Точно проблема е СОЦИАЛЕН и докато не го разберат някои хора, така ще е и тук трябва да се намеси държавата, защото СИЦИАЛНОТО НАПРЕЖЕНИЕ поражда страшни неща.Това не му е на Селския фирма с 10 човека, а ФУТБОЛЕН КЛУБ С ХИЛЯДИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ-ето това е СОЦИАЛЕН ПРОБЛЕМ.Така че, който си мисли че не е много се лъже.
Социален е проблемът с безработицата, с ниските доходи в по-голямата част от България, с престъпността (част от която са и вашите действия срещу Христолов), с ненормалната правова система.Като сте толкова социални...що не се съберете всички фенове недоволни от президентите си и да протестирате пред БФС, или пък пред НС или МС, защото социалните проблеми се пораждат от последните две институции, ама на вас ви дреме за социалното положение на стрина Мита и дедо Митре-важното е Христолов да не е президент на "Ботев"-това е социалното за вас.За тази си много социална позиция сте готови и да убиете с нищо невиновни и нямащи никакво отношение към вашите "граждански" претенции хора, че и се тупате в гърдите като горили, от самодоволство.
ПФК "Ботев"Пд АД ли е или е еднолична собственост на Христолов?Вие имате ли дялове в тази собственост или само си чешете езиците и правите простотии, не само в Пловдив, но и в цяла България, където "Ботев" играе?С какво право вие, ще поставяте ултиматуми на собственика какво и как да прави?Въобще мислите ли, като предявявате претенции, или сте толкова големи и печени граждани(по селата раждани) та не можете да преглътнете този факт?
ПП-Ще помоля вечните съветници, които се вихрят във всеки форум, да не ми казват къде и какво да пиша, защото това е форум, а не частна сбирка с покани.
kan1912 написа:По принцип съм голям оптимист, но по отношение на добро бъдеще за Ботев съм загубил тотално вяра и ако случайно нещо стане ще съм най-щастливия човек на света. Имам добро образование и хубава работа, но вярвайте ми не мисля за нищо друго освен за смяна на ДХС.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта