Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: СЛУХ ЗА НОВА ОФЕРТА КЪМ ХРИСТОЛОВ РАЗБУНИ ПЛОВДИВ

Мнениеот SHYNE » 25 мар 2009 23:55

майната му без надеждна

:lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 00:08

SHYNE написа:
майната му без надеждна

:lol: :lol: :lol: :lol: :!:

ей ПРИЯТЕЛ на никой нерви не са му останали от този СЕЛСКИ кукловод.Тепането му е малко на ......
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
ruash

Re: ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО? 26 МАРТ 2009 9:00 пред Колежа

Мнениеот ruash » 26 мар 2009 00:09

Успех банда

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 00:12

aйде............. пък да видим утре пред колежа
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 26 мар 2009 00:35

lumpen написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
bultrasa написа:Заради този черно белия Wind

Абе разбирам да е някъв пич говорещ смислени неща ,разбирам да спориш с него.Тоя пише такива простотии ,че няма на каде.Аз лично съм готов да водя диалог с всеки ,би било чорбар ,син и;ли къвто и да било,но да се говорят смислени и реални неща.

Я тогава кажи кво смислено има да си проваляте отбора

Виж сега, далеч си явно от наща кухня, така че по добре не питай. Представи си твоят любим тим в нашето диридже и тогава задавай този въпрос. Ние не искаме повече унижение. Ни искаме нашият тим да буди респект. Ето закакво ние недоволстваме:

Преди ерата Христолов. Новата А група след войната(1951-1999) 48 сезона в А група, без изпадане!
1 златен медал
2 сребърни медала
11 бронзови медала
11 Финала за купата на България
2 Носител на купата на България
36 мача в Евротурнирите! ................................... И Още куп други отличия!!

Ерата Христолов 1999-2009
1 път 7ми
1 път 8ми
3 пъти 12ти (в един от случаите групата беше 14 отбора)
2 пъти 13-ти
1 път 14-ти
2 изпадания в Б група, сега вървим към 3-то !!!!!!

ОТ КАКВО ДА СМЕ ДОВОЛНИ ПО-ДЯВОЛИТЕ
ИзображениеИзображение

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 26 мар 2009 00:43

По принцип съм голям оптимист, но по отношение на добро бъдеще за Ботев съм загубил тотално вяра и ако случайно нещо стане ще съм най-щастливия човек на света. Имам добро образование и хубава работа, но вярвайте ми не мисля за нищо друго освен за смяна на ДХС.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Феновете на Ботев продължават с акциите срещу Христолов

Мнениеот Sunway » 26 мар 2009 02:24

Кашчей написа:
Sunway написа:Точно проблема е СОЦИАЛЕН и докато не го разберат някои хора, така ще е и тук трябва да се намеси държавата, защото СИЦИАЛНОТО НАПРЕЖЕНИЕ поражда страшни неща.Това не му е на Селския фирма с 10 човека, а ФУТБОЛЕН КЛУБ С ХИЛЯДИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ-ето това е СОЦИАЛЕН ПРОБЛЕМ.Така че, който си мисли че не е много се лъже.

Социален е проблемът с безработицата, с ниските доходи в по-голямата част от България, с престъпността (част от която са и вашите действия срещу Христолов), с ненормалната правова система.Като сте толкова социални...що не се съберете всички фенове недоволни от президентите си и да протестирате пред БФС, или пък пред НС или МС, защото социалните проблеми се пораждат от последните две институции, ама на вас ви дреме за социалното положение на стрина Мита и дедо Митре-важното е Христолов да не е президент на "Ботев"-това е социалното за вас.За тази си много социална позиция сте готови и да убиете с нищо невиновни и нямащи никакво отношение към вашите "граждански" претенции хора, че и се тупате в гърдите като горили, от самодоволство.
ПФК "Ботев"Пд АД ли е или е еднолична собственост на Христолов?Вие имате ли дялове в тази собственост или само си чешете езиците и правите простотии, не само в Пловдив, но и в цяла България, където "Ботев" играе?С какво право вие, ще поставяте ултиматуми на собственика какво и как да прави?Въобще мислите ли, като предявявате претенции, или сте толкова големи и печени граждани(по селата раждани) та не можете да преглътнете този факт?

ПП-Ще помоля вечните съветници, които се вихрят във всеки форум, да не ми казват къде и какво да пиша, защото това е форум, а не частна сбирка с покани.

Ти явно или не можеш или не искаш да осъзнаеш, какво искам да ти кажа.Трети вариант няма, а е по-точно да си от вторият.Когато тъща ти, зетя и баджанака ти имат проблеми това са лични проблеми(или семейним в ограничен кръг), но когато един проблем засяга голяма група от обществото(хиляди хора, в случая Ботев) тогава вече става социален.Какъв е отдушника на социалното напрежение--агресия.Ти като работиш при шефа ти да не си му негова собственост а, или ако ти каже скочи от мост ти ще скочиш ли???Не ставай смешен с постовете си и недей да казваш на черното- бяло.Ние търсим нормален диалог---С КОГО???? Той се крие, постоянно пуска глупости в медиите откровенни лъжи,краде и какво ли още не.Тебе някой ако те мъчи постоянно, ти какво ще направиш??? Ще си седиш кротко ли???? Това не е човешко и нормално( в случая с Ботев).И това ПФК където го измислиха от БФС е пълна простотия.Да си виждал нещо такова в белите страни примерно ПФК Манчестър Юн или ПФК Милан.....това е абсолютен смях :lol: :lol: :lol: .Пак ще ти го натърта отбора НЕ МУ Е ЧАСТНА ФИРМА ОТ 10 ЧОВЕКА......това е клуб с обществен интерес и като такъв е СОЦИАЛЕН.Така че, в този ред на мисли проблема е СОЦИАЛЕН( поне за голяма част от Пловдив).
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Феновете на Ботев продължават с акциите срещу Христолов

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 06:50

(Къшчей)За да ги разбереш тия неща трябва да имаш манталитет за това.Когато обесихме чучелото на митю пред общината,отстрани стоеше седемдесет годишен дядо ,ей така си стоеше.Като си поговорихме ми стана ясно ,че човека не издържа ,че целия му живот е минал на Колежа и не може да търпи подигравките на един селски тИрикат.Сигурен съм,че истинските фенове на всички отбори(колкото и да ни мразят)ни подкрепят и разбират.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 06:58

kan1912 написа:По принцип съм голям оптимист, но по отношение на добро бъдеще за Ботев съм загубил тотално вяра и ако случайно нещо стане ще съм най-щастливия човек на света. Имам добро образование и хубава работа, но вярвайте ми не мисля за нищо друго освен за смяна на ДХС.

Споделям подобна съдба,но що се отнася вярата за доброто бъдеще на Ботев съм оптимист.Докато ни ни има нас и Ботев Пловдив ще го има.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 07:02

Аре пийте по едно кафенце и пред стадиона.

Върни се в “Архив”