Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Митко Алексиев треньор на Левски
Надявам се,че на 5.04.новият ви треньор ще е Митко Алексиев. 

-
- Контакти:
yasen написа:Ако ще е българин, аз смятам, че по-добър вариант от Ясен Петров няма! Доказан професионалист!
Е виж как не се сетих за него.Той наистина е много добър тренъор и съм забелязал,че предимно поема отбори,които са в криза и успява да ги възроди.Наистина се надявам най-накрая на Батков да му дойде акъла в главата и да уволни Кокала,защото с него в Европа ще сме срам.

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Re: Защо има такива отбори в първенствата на ДЮШ???
plamak това верно е супер яко като са играят мачовете преди мачовете на първите отбори...спокойно може това да се направи сега с дулблиращата група
Ясен Петров
Харесвах го като футболист, като треньор не мога да кажа, че ми е направил добро впечатление. Забелязъл съм, че като поеме даден отбор и скоро го гонят, защо така не знам.
Мога да кажа, че когато лятото коментираше и разясняваше ситуациите в Диемите, звучеше доста ерудирано и обесняваше простичко и разбираемо. Нека феновете на отборите които е водил да кажат как им се струва като треньор, аз лично съм доста скептично настроен към него.
От бг. треньорите, преки добри впечатления имам от работата на Георги василев, Мъри, Паро Никодимов (знам, че е цесекар, че е на години и, че никога няма да отиде в Левски), Стефан Грозданов, Херо . От младите мисля, че потенциал имат Илиан Илиев, Балъков и Илия Груев. Може и да пропускам някой, то станаха доста треньори у нас. Лично аз против Емил Велев нямам нищо против. С този президент и състава, койти пое- мисля, че извлече максимума.
Харесвах го като футболист, като треньор не мога да кажа, че ми е направил добро впечатление. Забелязъл съм, че като поеме даден отбор и скоро го гонят, защо така не знам.

Мога да кажа, че когато лятото коментираше и разясняваше ситуациите в Диемите, звучеше доста ерудирано и обесняваше простичко и разбираемо. Нека феновете на отборите които е водил да кажат как им се струва като треньор, аз лично съм доста скептично настроен към него.
От бг. треньорите, преки добри впечатления имам от работата на Георги василев, Мъри, Паро Никодимов (знам, че е цесекар, че е на години и, че никога няма да отиде в Левски), Стефан Грозданов, Херо . От младите мисля, че потенциал имат Илиан Илиев, Балъков и Илия Груев. Може и да пропускам някой, то станаха доста треньори у нас. Лично аз против Емил Велев нямам нищо против. С този президент и състава, койти пое- мисля, че извлече максимума.
Митко Алексиев е спец ... навремето успя да вкара Янтра в "А" група след 20 години пауза
.. миналата година вкара Миньоро ..ако не се лъжа е печелил примоция и с Бела и Монтана.. с 2 думи се е доказал в отборчета с нисък бюджет.. Левски от известно време е с много свит бюджет така че това е точния човек поне за помощник на Велев ако не за старши 
ясен петров е пловдивско коце идеален за коментатор ама не и за тренер

ясен петров е пловдивско коце идеален за коментатор ама не и за тренер
Когато Митко Алексиев беше в Монтана, отборът беше собственост на Елитбанк, имаше един от най-високите бюджети в А група /например Илия Груев отказа на Левски, ЦСКА и Локо Сф за да дойде в Монтана/ и под негово ръководство се моташе някъде около десетото място. Впрочем Митко изкара там само половин година, на полусезона Елитбанк закъса и отборът, с тези футболисти, които не беше успял да продаде и с треньор, който работеше на принципа "те ми плащат колко да не умрем, я работим колко да не заспим" пролетта завърши седми.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
- Контакти:
Да, но как мислите, че ще реагират някои треньори на идеята да се играят два мача един след друг на един същ терен.
Трябва да се направи елитна юношеска група,а другите по-малки отбори да си цъкат на регионален принцип.
- WestCoast2
- Контакти:
+1 

Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
още някой селски треньор да спрегнете?