Мнениеот acmilan » 24 дек 2010 21:36
Tommi написа:Ballancee написа:Честито , повече успехи с новия наставник , интересно как ще реагират на тази информация ''росонерите'' !
Росонерите в момента празнуват

С новия треньор един от потенциалните им конкуренти за титлата официално отпада от борбата

Точно пия уиски и вдигам тост за Лео

Не му прави чест,че поема Интер,вероятно си връща на Берлускони за уволнението и проблемите помежду им.На колегата дурекс ще кажа,че за мен Леонардо е прекален романтик във футбола,изповядва нападателния футбол и основната му слабост е работата в дефанзивен и тактически план.Иначе е гадно за мен,че човек,който прекара 13 години почти неизменно в любимия ми клуб сега поема градския съперник,но какво да се прави,може би Лео не би имал друг шанс да води отбор на подобно ниво като Милан и Интер и затова е приел офертата на Морати.Просто в Италия колкото и да е голям антагонизмът между Милан и Интер,често има трансфери между двата клуба или играчи и треньори,които известно време след като напуснат единия отбор,преминават в другия.Да не забравяме,че двама от най-ценните ни футболисти в последните 10 години Пирло и Зеедорф,както и Ибра преди са играли в Интер.Няма да пожелавам успех на Леонардо по обясними причини,но се надявам един ден да осъзнае,че в живота има и по-важни неща от успеха,отмъщението или парите.
Последна промяна от
acmilan на 24 дек 2010 21:37, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.