Тони Велков ще бъде новият треньор на Черноморец Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Re: Тони Велков ще бъде новият треньор на Черноморец Бургас

Мнениеот Conan » 23 дек 2010 20:35

балъков , Хубчев , Велизар Попов , Тони Велков - общото между тях е , че са недоканази треньори , уволнявани от отборите си заради слаби резултати . И нямат място в отбори които поне на книга са обявили някакви високи цели . Не , че много хора са повярвали на Събев ( и Велков ) , че целите пред Черноморец остават същите . А именно финал за купата на България и 3-то място . Всъщност - съвсем скоро ще се разбере . Напускането на Фернандес , Зайц , Педриня , Койта , Борел въобще няма да се отрази на боеспособността на отбора . Евентуалното напускане на Андре и Хаири също може да се компенсира . Но ако бъде продаден някой измежду Терзиев , Старокин , Дяков , Марсио и Мутис , това ще означава , че Събев просто ще се опита да разпродаде всички футболисти от които може да вземе пари ... преди този Черноморец да последва Нефтохимик .

vlatan
Контакти:

Мнениеот vlatan » 23 дек 2010 21:01

Май, май за жалост си многооо прав.Не трябваше да се взима "чужд" човек за треньор- но като гледам другите "кандидати" Хубчев и особено Мъри, по добре така. А и този е най-лесен за изритване при евентоален провал. Къде си Херооо? (можеше и Андрей Желязков..)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 23 дек 2010 22:03

Изглежда скромен, интелигентен, а и врътна едно 0:3 на ЦСКА в София.
Засега нямам нито негативно нито позитивно отношение, по-скоро съм оптимистично настроен, дано се справи с Черноморец.
Дано не се разпродаде само отбора, тогава има шансове.
Аре акулииииииииии!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 23 дек 2010 22:56

Хубав град, симпатичен отбор, винаги съм се радвал като има повечко отбори в А група, дето мачкат ЦСКА и Левски. Мисля че Херо е светлинни години пред Тони, но ви желая успех, дано не свалите нивото!!!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 23 дек 2010 23:30

ivo_gf написа:Хубав град, симпатичен отбор, винаги съм се радвал като има повечко отбори в А група, дето мачкат ЦСКА и Левски. Мисля че Херо е светлинни години пред Тони, но ви желая успех, дано не свалите нивото!!!

кога ще ги мачкате и вие стига тези пози партер особено за литекс там сте абонати

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 24 дек 2010 00:14

Оттук нататък Черноморец е на автопилот,Тони Велков не става.Миналата година използва инерцията и селекцията на Д.Алексиев,но след това,когато сам трябваше да прави селекция се провали.Изгони нелоши играчи а довлече пълни некадърници.За щастие вече ги разкараха остана само Харизанов,който играе добре момчето.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 24 дек 2010 12:31

Черноморец много голяма грешка , имахте шанса да вземете интелегентен млад добър тренер "Петър Хубчев АМА вии си вземахте едни сополанко и недоказан тренер ( все пак Петър СЪС скромния бюджет с който разполагаше тази година докара отбора си до финал за купата а голямото нищо Балъков и 20 000 000 леФа стигнаха до ...............)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 24 дек 2010 19:07

hristo1306 написа:
ivo_gf написа:Хубав град, симпатичен отбор, винаги съм се радвал като има повечко отбори в А група, дето мачкат ЦСКА и Левски. Мисля че Херо е светлинни години пред Тони, но ви желая успех, дано не свалите нивото!!!

кога ще ги мачкате и вие стига тези пози партер особено за литекс там сте абонати

Ами аз доколкото знам най-голямата домакинска загуба на ЦСКА в последните години е от нас - 0:3, ама и ти си говориш колкото да не заспиш...

Върни се в “Черноморец”