Наставникът на шампиона на Русия Зенит Санкт Петербург - Лучано Спалети, напуска клуба, за да поеме световния клубен шампион Интер Милано. Това потвърди самият той пред руския сайт Ногомяч.ру.
"Не мога да седя на едно място, такъв човек съм. Тук в мразовита Русия сега трябва да седя 4 месеца без футбол по време на паузата. Помислих, обсъдих въпроса с моя щаб и реших да приема предложението на Интер", коментира Спалети.
Италианският специалист добави, че е категоричен в решението си и от януари ще води гранда от Милано.
Официално! Леонардо е новият треньор на Интер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Спалети разкри: Аз съм новият треньор на Интер!
Re: Спалети разкри: Аз съм новият треньор на Интер!
dindan написа:Наставникът на шампиона на Русия Зенит Санкт Петербург - Лучано Спалети, напуска клуба, за да поеме световния клубен шампион Интер Милано. Това потвърди самият той пред руския сайт Ногомяч.ру.
"Не мога да седя на едно място, такъв човек съм. Тук в мразовита Русия сега трябва да седя 4 месеца без футбол по време на паузата. Помислих, обсъдих въпроса с моя щаб и реших да приема предложението на Интер", коментира Спалети.
Италианският специалист добави, че е категоричен в решението си и от януари ще води гранда от Милано.
Няма нищо решено! Стига сте пускали тема за всяко зъглавие в медиите
Ще бъде грешка ако отиде в Интер,по добре да си седи в Зенит.
dindan написа:Наставникът на шампиона на Русия Зенит Санкт Петербург - Лучано Спалети, напуска клуба, за да поеме световния клубен шампион Интер Милано. Това потвърди самият той пред руския сайт Ногомяч.ру.
Има същата тема по-надолу само, че тя е Спалети призна, че ще отиде в Интер гледайте малко

Оф, дано да е той, че другия вариант е Леонардо, което е ужасно !

mironi88 написа:Оф, дано да е той, че другия вариант е Леонардо, което е ужасно !
На 75% е сигурно,че той ще ни в новият треньор! Говоря за Леонардо.
- Тракториста
- Контакти:
За да водиш Милан трябва да си миланист,според мен и за Интер трябва да важи това правило
- storm
- Контакти:
Тракториста написа:За да водиш Милан трябва да си миланист,според мен и за Интер трябва да важи това правило
Я кажи треньор интерист ?

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Тракториста
- Контакти:
storm написа:Тракториста написа:За да водиш Милан трябва да си миланист,според мен и за Интер трябва да важи това правило
Валтер Дзенга
storm написа:Тракториста написа:За да водиш Милан трябва да си миланист,според мен и за Интер трябва да важи това правило
Моуриньо,Дзенга,Капело е наемник и той става,Спалети