Левски с мащабен проект за покрив на "Герена"
Sportni.bg
23.12.2010| 23:26 часа
Мащабен проект да бъде покрит стадион "Георги Аспарухов" извадиха от Левски.
"Имаме идея да поставим покривни конструкции над секторите "Б" и "В" - информира изпълнителният директор Константин Баждеков. - Така стадионът с още малко подобрения ще отговаря абсолютно на всички критерии на УЕФА за мачове в групите на евротурнири".
Следващите години евроцентралата затяга още повече изискванията и така твърде малко български арени ще могат да получат лиценз.
В началото на 2011-а започва сериозният ремонт по седалките на сектор ''Б'', който ще струва около 200 хиляди лева, съобщава ''Труд''. Целта е по-голяма сигурност за зрителите, както и перфектна стабилност на скамейките.
Сега след всеки мач остават десетки или стотици счупени седалки и намерението е това да се прекрати. Следва реконструкция на сектор ''В'' и през втората половина на годината вече ще се мисли по проекта за покрив.
''Цената ще е 4, 5 или 6 милиона лева - прогнозира Баждеков. - Със съвременните технологии и с прости конструкции е възможно цялото покриване да стане бързо''.
Логично е да се смята, че евентуално влизане на Левски в Шампионската лига ще донесе 100 процента от необходимия капитал.
Участие в групите на мегатурнира гарантира поне 8 млн. евро и клубът ще отдели почти половината за респектиращия ремонт. Досега ''сините'' са инжектирали над 15 млн. лева в ''Герена''
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2704666
"Левски" с проект за покрив на стадиона
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Captain Stottlemeyer
"Левски" с проект за покрив на стадиона
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- batmanlive
Re: "Левски" с проект за покрив на стадиона
ДАНО да стане,напълно подкрепям идеята !
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
Аз съм убеден,че ще стане,ние сме просто таква нация почваме да вършим всичко когато яйцето хубаво е опряло до дупарата,иначе не ни търси за нищо.Ще видите как само за няколко месеца,не само Левски и ЦСКА ще си покрият стадионите.
- Neron
- Контакти:
Най добре ще е да си направим стадион с 20-25 хиляди места и да играем мачовете в ШЛ на евентуално новия национален.Няма смисъл да се правят ремонти за милиони евра на Георги Аспарухов.Когато ходих да си сложа някои чаркове по стария ми комп ми казаха Колкото и да тунинговаш Москвич той си остава Москвич.Същата работа е и влагането на пари в този стадион.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Captain Stottlemeyer
Neron написа:Най добре ще е да си направим стадион с 20-25 хиляди места и да играем мачовете в ШЛ на евентуално новия национален.Няма смисъл да се правят ремонти за милиони евра на Георги Аспарухов.Когато ходих да си сложа някои чаркове по стария ми комп ми казаха Колкото и да тунинговаш Москвич той си остава Москвич.Същата работа е и влагането на пари в този стадион.
А ако новият национален е в Пловдив или Варна? А наема, който трябва да плащаме за всеки игран мач? А публиката за вътрешните мачове - на старите седалки ли да остане и редовно да си къса гащите? Само от продажбата на Дембеле можем избием поне една четвърт за ремонта.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Ако се случи ще е страхотно.
- Neron
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Neron написа:Най добре ще е да си направим стадион с 20-25 хиляди места и да играем мачовете в ШЛ на евентуално новия национален.Няма смисъл да се правят ремонти за милиони евра на Георги Аспарухов.Когато ходих да си сложа някои чаркове по стария ми комп ми казаха Колкото и да тунинговаш Москвич той си остава Москвич.Същата работа е и влагането на пари в този стадион.
А ако новият национален е в Пловдив или Варна? А наема, който трябва да плащаме за всеки игран мач? А публиката за вътрешните мачове - на старите седалки ли да остане и редовно да си къса гащите? Само от продажбата на Дембеле можем избием поне една четвърт за ремонта.
Цялата държава работи за София и всички пари отиват в София.Залата е в София и стадиона ще е в София.Пловдив колкото и да подскачат никой няма да им даде национален стадион там.И казах да си направим стадион за 20 25 хиляди подобен на проекта за Стадион Варна а не да седим по старите седалки.Ако смята ръководството да остава дълго още на Г.Аспарухов подкрепям проекта.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Баждеков откога стана строителен инженер, че вече дава и компетентни мнения?Има ли вече изготвен проект, не само идеен, а работен, с всички изчисления, защото не става дума за навес за дърва, а за покрив, под който хора ще има.Доколкото знам, "Г. Аспарухов" има проблеми с насипната конструкция и май първо това трябва да се реши, а след това да се мисли за козирка.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
Не е голяма филосОфия, да бъде покрит "Георги Аспарухов".
Сега има материали ... олекотени конструкции, ала - бала ....
Едвали ще струва колкото някой нов стадион за 20 000 !
И аз знам, че трибуните на Герена са кофти ... но с един мъдър ремонт, нещата ще се оправят.
Вече, с "онова" прочуто свлачище, как стоят нещата ... не е много ясно.
Това МАЙ, е сериозния проблем ....
Сега има материали ... олекотени конструкции, ала - бала ....
Едвали ще струва колкото някой нов стадион за 20 000 !
И аз знам, че трибуните на Герена са кофти ... но с един мъдър ремонт, нещата ще се оправят.
Вече, с "онова" прочуто свлачище, как стоят нещата ... не е много ясно.
Това МАЙ, е сериозния проблем ....
Първо да решат как да спрат потъването на секторите и тогава да покриват.
Няма лошо от всеки инвестиран лев във спорта, а Левски ако желаят да имат нещо модерно, настоящият го изриват до земята и си правят нов, с кърпежи не става.
Няма лошо от всеки инвестиран лев във спорта, а Левски ако желаят да имат нещо модерно, настоящият го изриват до земята и си правят нов, с кърпежи не става.