Една тъжна Коледа ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Една тъжна Коледа ...

Мнениеот petrof » 24 дек 2010 10:13

Не знам защо така нападате автора? Наистина може би темата е неподходяща точно в навечерието на Коледа. Иначе повечето неща които е написал са абсолютно верни. Безпаричието е*ава майката на 90% от българите. Е има една малка част материално задоволени хора, но те наистина са много малка част. Предполагам, че част от коментарите са на деца, който не знаят как се изкарват пари и какво е да храниш семейство, та затова гледат толкова леко на живота. Положението е трагично, вервайте ми... Иначе Весела Коледа...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 24 дек 2010 10:15

ЕМИЛ написа:Защо мислиш ,че тукашната система ще става по-куца ?

Ами както се изрази госпожата ми - "поамериканчваме си системата" , а не сме Американци, а Европейци. Това е за системата в училище .. А за висшето ни образование какво да говорим. Вярно, може и по-зле, ама това ли трябва да ни успокоява?

Потребителски аватар
Kalofereca
Контакти:

Мнениеот Kalofereca » 24 дек 2010 10:16

Какви политики,какви 5лв...като ние държава си нямаме.....

Аз поисках тази година коледата мечта която винаги съм искал,но съдбата реши че незаслужавам това и в последния момент се провалиха нещата и наистина ще е една тъжна коледа даже хич не искам да я има сега,но който иска да си празнува и заради мен.И все пак Весела ви коледа :)
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 24 дек 2010 10:23

ЕМИЛ написа:
marmi52 написа:Дори отвън вече ни казаха, че : "България е най-тъжното място в света за живеене" ... 8-)

сигурно са те интервюирали само теб :lol:

стига бе оптимисте,ако ме познаваше щеше да знаеш , че допреди година бях едва ли не един от най-големите защитници на това , че трябва да стоим тук , да не бягаме от трудностите и че стига да искаш България е добро място да реализираш ако не мечтите си ,поне желанията си за по-добър живот.И че не трябва само да мрънкаш в колко лоша държава живеем и колко лоши политици ни управляват, а сам да се заемеш да правиш живота си по-добър и др. от този род.......Е няма да стане ,повярвай ми!Поне не за нас и дори не и за нашите деца/на 36г. съм/, за това решихме с жена ми-през Новата година взимаме си детето с нас и ....някъде по широкия свят.Убедени сме че ще му осигурим по-добро бъдеще ,от това което го очаква тук.И не си мисли, че сме някои неудачници,напротив и двамата с жена ми работим ,,добри работи'' и взимаме даже ,,уж много добри пари'' и имаме това-онова и ходим ,,насам -натам'' често!Но не виждаме никакви хубави переспективи повече тук.
Това си е наше виждане и не го натрапвам на никой!просто мнение по темата!

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 24 дек 2010 10:42

Леле иде ми да се спукам от смях. Помислете малко, цял народ неможе да направи, така че да излезем от кризата, какво остава за максимум 500 човека във форума ....

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 24 дек 2010 10:50

liverpool-4ever написа:Леле иде ми да се спукам от смях. Помислете малко, цял народ неможе да направи, така че да излезем от кризата, какво остава за максимум 500 човека във форума ....

Toва че го коментираме не значи, че целим да излезем от кризата.. Коментираме просто колко прости управници имаме!

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 24 дек 2010 10:56

TheClub написа:
marmi52 написа::(

Мисля, че това е една от най-тъжните Коледи за народа ни ...
Слава Богу този път няма някаква голяма трагедия, няма загинали деца, няма почернени български семейства.
Има обаче друго - вече става ясно, дори за най-големите оптимисти, че народа и държавата ни отиват към затриване.
Дори най-големите наивници вече разбират, че се движим към пропастта със сила и скорост, които вече не могат да бъдат овладяни по никакъв начин. Всички илюзии рухнаха !
Вече сме на прага на 2011 година ..., а живеем по-зле, отколкото през 50-те години на миналия век примерно !!!
Бедност, бездуховност, безнадеждно тъпо младо поколение с промити мозъци, подменена ценностна система, колониална държава с продали душите си политици и управници ...
Никаква светлина в тунела !
И вместо да превръщаме този светъл християнски празник в поредния повод за напиване, по-добре да се замислим ...
Понеже тази вечер е Бъдни вечер, семеен празник, нека всеки се замисли какво бъдеще очаква него самия, семейството му и народа ни като цяло ....

Аз пък за разлика то другите те подкрепям!! Въпреки че съм някакво лапе на 17 години, мисля като теб и се чудя и мая какво ще правя след 1 година! Жалко, но сме много ама много зле.. А най-лошото е че не се вижда светлина в тунела..

И аз съм лапе на 19,ама също го подкрепям.А тея дето викат да си гледаме кефа...Скоро такъв "кеф",ке гледаме,че ще стане още по-зле!Не,че сега не страдаме,ама ще става все по-зле и по-зле!А иначе,весели празници на всички! ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 дек 2010 11:21

Използвам темата, за да пожелая весели празници на всички колеги от форума! :) И горе главата - шъ съ опраим! ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 дек 2010 11:27

Въпреки, че Коледа е празник на надеждата, не мисля, че може да се надяваме на нещо добро за България като държава. Не и към настоящият момент. Но всеки за себе си е добре да има надежда. Ако България беше човек, щеше да е един много нещастен и объркан човек... и едва ли щеше да му е много хубаво днес. Беден, лъган от всички, оплюван от целия свят, с деца идиоти и роднини - чакали, които късат час по час от месото му. И най-големият му проблем му е, че е безсмъртен и трябва вечно да търпи мъката си, като се надява един ден всичко да свърши веднъж завинаги и да пукне. Голяма утеха, няма що!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 24 дек 2010 11:39

Предстоящите дни заслужават само позитивно мислене , навъдило се е песимисти здраво , стегнете се малко :!: :!:

Върни се в “Свободна зона”