Замирисва на гнило в нац. отбор...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Замирисва на гнило в нац. отбор...

Мнениеот Deliba6 » 25 мар 2009 19:57

itelim написа:Че мирише - мирише, но не от последните няколко дни, а от последните няколко години. Хайде все пак, ако ще ги плюем - да е след мача. Може пък "мъжко да роди"...

Съгласен! Някой даже да си е помислял през 1993 г. за участие на световното в САЩ - Израел да бие като гост Франция, а после и ние?!...
Всичко става... Дори и най-обикновени футболисти да бият! То със "звезди" и баба знае...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 25 мар 2009 20:42

Дано да изиграят един хубав мач и да победим,защото ще стане отново напечено и ще почнат простотиите....

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 25 мар 2009 20:48

blue_ power1 написа:Дано да изиграят един хубав мач и да победим,защото ще стане отново напечено и ще почнат простотиите....

Те простотиите са спътник на тоя национален отбор от поне 10 години насам! Странно е да се контузят и тримата за един мач, но 1993 беше още по-странно като се класирахме за световното в САЩ за сметка на Франция- Световният шампион за 1998! Нека мине мача и тогава коментираме!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

madnesso
Контакти:

Мнениеот madnesso » 25 мар 2009 21:17

Тая тема да не я е пускал Сашо Диков? :D :) :D :) :D :) :D :) :D :)

lordniki
Контакти:

Мнениеот lordniki » 26 мар 2009 09:40

Няма никаква конспирация. Митко си е контузен - видя се и на мача с Фулъм(или вие си мислите че Сър Алекс му е казал да симулира та да не го пусне в националния :lol: ). Валери сам поиска смяната в мача срещу Съндърланд понеже се е почувствал зле(нормално е така да реагира все пак вече 2 години не играе - трябва да се пази. Дано все пак играе срещу Кипър). Стенли е излязъл по време на двустранна игра и веднага се започна с коменатрите че е тежко контузен, Мъри каза че не е нищо сериозно и ще може да играе.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 мар 2009 10:21

На гнило миришеше още когато стана ясно, че се уговаря Гришата да пусне Мъри за селекционер. Аромата се усети при назначаването му, при избора му за футболисти за мача с Швейцария и цялостната му политика до сега. От както се разбраха повиквателните за настоящите квалификации ЗАВОНЯ. След като той сам каза, че вместо 5 от Англия ще играят 5 от Израел, всичко се изясни. А за самураия и люляковите нощи не ми се говори. Щото не мога да дишам - МНОГО ПОВЕЧЕ ЗАВОНЯ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Национален отбор”