Сумите, които дължи ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: нов голям удар по титан

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2010 22:41

vaskonti написа:
smith12 написа:https://public.brra.bg/Documents/RetrieveDocument.ra?DocGuid=b8380212150f41a9a7367e96689be9e7
това е официалния документ от търговския регистър

този път Обединена българска банка си прихваща дължимите суми от парите ,който титан трябва да получи по договорът им за чистенето на софия.което означава,че титаните ще помиришат кеш пара някъде чак догодина по същото време

Което също така означава, че отпада един доста сериозен дълг на Титан. Така или иначе неплащането(всъщност забавяне може би е точната дума) се оправдаваше именно с парите, които общините дължат на Титан. Приемаме, че просто процедурата по взаимните плащания и уреждане на задълженията между трите страни се е ускорила и улеснила чрез прихващане на тези залози по дълга.

Дълг на Титан и дълг на ЦСКА са две различни понятия.Колкото по-скоро ги разберете, толкова по-малко недомислици във форума
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 дек 2010 23:58

Кашчей написа:
vaskonti написа:
smith12 написа:https://public.brra.bg/Documents/RetrieveDocument.ra?DocGuid=b8380212150f41a9a7367e96689be9e7
това е официалния документ от търговския регистър

този път Обединена българска банка си прихваща дължимите суми от парите ,който титан трябва да получи по договорът им за чистенето на софия.което означава,че титаните ще помиришат кеш пара някъде чак догодина по същото време

Което също така означава, че отпада един доста сериозен дълг на Титан. Така или иначе неплащането(всъщност забавяне може би е точната дума) се оправдаваше именно с парите, които общините дължат на Титан. Приемаме, че просто процедурата по взаимните плащания и уреждане на задълженията между трите страни се е ускорила и улеснила чрез прихващане на тези залози по дълга.

Дълг на Титан и дълг на ЦСКА са две различни понятия.Колкото по-скоро ги разберете, толкова по-малко недомислици във форума

Сигурно не си забелязал, но тук масово се пускат линкове със запори на Титан, с презумцията, че това са дългове на ЦСКА. И пак ще повторя, че забавянето на плащането на задълженията на ЦСКА Титан оправдаваше с забавянията на плащанията на общините към тях. Двете понятия са различни, но това не значи, че не са свързани, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

blue,lagoon

Re: Сумите, които дължи ЦСКА

Мнениеот blue,lagoon » 24 дек 2010 10:18

И кой е пускал линкове за дългове на Титан? Всичко е за дългове на цска. Към клубове,играчи,мениджъри,банки,юридически лица,фирми за охрана,фирми за кенефи,фирми за пране на екипи,хотели,бази/Царско село/,Жеваго,Държавна хазна,спортно министерство,Нап,Нои!!!! Кое ще оспорите умници? Леля ми каза че и на нея дължат пари ;) С тези дългове имате наглостта да искате и подарък стадион да ви направят. И понеже ми писна да дрънкате за Герена ще ви кажа: Абе умници ,на чие игрище е построен националния стадион? И кой ви каза че общините не са на самостоятелен бюджет и управление? Щом има договорка между Община Подуене и Левски за 20 годишно ползуване,то е след някакви отчисления от Левски за общината,след даване на наем за търговски площи и т.н.Освен това стадиона е даден на Целия клуб Левски. А на вашия стадион какви спортове се развиват други? Няма смисъл да ви се обяснява. Няма да вденете!Весели празници!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 дек 2010 10:33

blue,lagoon написа:И кой е пускал линкове за дългове на Титан? Всичко е за дългове на цска. Към клубове,играчи,мениджъри,банки,юридически лица,фирми за охрана,фирми за кенефи,фирми за пране на екипи,хотели,бази/Царско село/,Жеваго,Държавна хазна,спортно министерство,Нап,Нои!!!! Кое ще оспорите умници? Леля ми каза че и на нея дължат пари ;) С тези дългове имате наглостта да искате и подарък стадион да ви направят. И понеже ми писна да дрънкате за Герена ще ви кажа: Абе умници ,на чие игрище е построен националния стадион? И кой ви каза че общините не са на самостоятелен бюджет и управление? Щом има договорка между Община Подуене и Левски за 20 годишно ползуване,то е след някакви отчисления от Левски за общината,след даване на наем за търговски площи и т.н.Освен това стадиона е даден на Целия клуб Левски. А на вашия стадион какви спортове се развиват други? Няма смисъл да ви се обяснява. Няма да вденете!Весели празници!

Я прочети пак какво съм написал. Говоря за ЗАПОРИ на Титан, а линкове за тях колкото щеш има.

С тези дългове имате наглостта да искате и подарък стадион да ви направят

Викаш, когато на други им подаряват стадиони това не е наглост, но когато ЦСКА поиска същото, което са получили и други това вече си е нагло? Е на това му викам аз нагло!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 24 дек 2010 10:40

тия пари неса взети от обб а ще бъдарт взети някога и това е от новия договр които титан потписаха септември а старите задължения вобще неса плащани от софия град вече една година :?: и точно затова е нагло искането на националния стадион и спортното министерство за незабавно плащане а всъщото време тези иституци дължат двапъти по голями суми на същитите хора
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 24 дек 2010 10:42

в момета ТИТАН изплзва ЦСКА за натиск към ДЪРЖАВАТА( общините) да си платят
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 25 дек 2010 23:16

BOCA. написа:Наистина тези работят по-добре от Томов.

Томов поне му пукаше за отбора !

Потребителски аватар
suni

Венци Стефанов:

Мнениеот suni » 30 дек 2010 18:13

Венци Стефанов: Тия отбори, дето чакат да се издържат с пари от ЦСКА, да се отказват
Чет, 2010-12-30 17:29
„Всички плачат, че тези хора им дължат пари. Аз съм сигурен че шефовете на ЦСКА ще направят всичко възможно да се справят с лошото наследство и ще излязат на чисто. А на клубовете дето само се вайкат, мога да кажа само едно, ако сте го докарали до там с тези пари да се спасяват от фалити по-добре да хвърлят кърпата и да се отказват“ - заяви Венци Стефанов за „Дарик радио“.
„Мболи не остана в ЦСКА, защото той не искаше. Неговото желание беше да играе в Русия и аз бях длъжен да се съобразя с това. Мисля, че направих най-доброто за него с трансферирането му в Криля Саветов, що се отнася до финансово отношение.” Белият бос заяви, че партньорите му от ЦСКА са били коректни по отношение на договорът за наем на Мболи.

Крайно време беше някой да каже нещо съществено...Поклон пред В.Стефанов за обективността !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 02 яну 2011 15:59

Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 03 яну 2011 12:19

Дълговете на ЦСКА са точно 2,31 милиона лева без сумата, която клубът трябва да плати на НАП и подлежи на доуточняване. Безпрецедентно собственикът на клуба Димитър Борисов разсекрети за “Труд” на кой клуб колко пари трябва да се преведат. От сумата 200 000 евро са част от дълг към “Черноморец”, който по договор трябва да се погаси чак в средата на 2012-а. А 360 хил. лв. към “Сливен” са ДДС, което може да бъде взето само при определени обстоятелства и също тогава да бъде плащано.

Преди Нова година “Титан” получи около 20 милиона лева от общините и сумата ще помогне за разплащане на задълженията на ЦСКА, които са десет пъти по-малко.

ЦСКА ще фалира. ЦСКА няма да получи лиценз. ЦСКА ще изчезне от професионалния футбол навръх Трифон Зарезан.
Всички тези информации се лееха като водопад през втората половина на 2010 г. Главните виновници са ясни - Димитър Борисов и Иво Иванов, собствениците на „Титан". Двамата бизнесмени са сочени от част от феновете като гробокопачите на най-успелия български клуб.

А така ли е в действителност? „Труд" попита Димитър Борисов - готов ли е да извади дълговете на ЦСКА наяве, както и начина, по който смята да ги погаси. Неочаквано и безпрецедентно за футбола ни босът на „Титан" каза: „Да! Давам ви ги!"

„Може да не е много редно, но върху нас се изсипа толкова помия - обясни отговора си Борисов. - Аз искам ЦСКА да е на върха. Правил съм грешки и сигурно ще правя в бъдеще. Но срещу ЦСКА се води кампания. Искам след месец пак да ме попитате дали всичко, което обещавам сега пред вас, ще бъде изпълнено."

Казусът „Миньор"
Преди година ЦСКА подписа договор за Румен Трифонов. Трансферната цена е 280 000 лв. Досега сме платили 160 000. Схемата, по която „Миньор" трябва да си получи останалите пари, свършва в първите два месеца на 2011 г. До 15 януари трябва да преведем 60 000 лв. Същата сума в Перник ще получат до 15 февруари.

Казусът „Черноморец"
ЦСКА се разбра с „Черноморец" за Мишел Платини, като трансферната цена на бразилеца е 600 000 евро. Сумата трябва да бъде изплатена на три вноски по 200 000. Първата е преведена миналата година. През юни трябва да преведем още 200 000 евро, а последната вноска е през юни 2012 г. В момента се водят две дела между ЦСКА и „Черноморец". От Бургас искат парите накуп. Не сме съгласни. Но докато съдът реши, вероятно всички 600 000 евро ще са в касата на „Черноморец". ЦСКА води дело срещу искането от Бургас за ДДС-то, което имаме право да оспорваме. И го правим.

Казусът „Пирин"
Не дължим пари за Спас Делев. По неговия трансфер всичко е изчистено. Единствените пари, които „Пирин" има основание да иска, са 70 000 лв. за Борис Галчев. Сумата трябва да бъде платена сега - през януари.

Казусът „Сливен"
За карето Иван Стоянов, Костадин Стоянов, Коста Янев и Здравко Чавдаров платихме цялата трансферна сума, която възлизаше на 900 000 евро. В момента „Сливен" иска ДДС по сделката, което е 360 хил. лв. Проблемът е, че фактурата се забави с един месец не по наша вина. И ние не можем да усвоим ДДС-то. Йордан Лечков може да анулира старата фактура и да издаде нова. Тогава ние ще получим ДДС-то и ще му го платим. Той обещава да го направи вече два месеца. Лечков има да взима и процент от продажбата на Иван Стоянов в „Алания". Сумата е 130 000 евро. Не сме му платили още, тъй като чакаме руснаците да ни преведат 50 процента от трансфера. Щом получим парите от Владикавказ, ще се разплатим с Лечков. Но двата случая нямат нищо общо и плащанията не зависят едно от друго.

Казусът „Такса смет"
Трябва да платим 700 000 лв. такса смет за „Българска армия". Преди няколко месеца ни искаха 1,3 млн. Но след преизчислявания сумата се намали. Парите ще бъдат преведени до края на януари. Когато сметките бъдат оправени, ще подпишем договор за базите. Но не става въпрос за концесия, а за безвъзмездно отдаване под наем. Задължението на ЦСКА ще бъде да ги поддържа и да прави подобрения. Именно така ще бъде приспаднат дългът към Министерството на спорта.

Казусът НАП
Задължението е плаващо и не може да бъде изчислено с точност. Освен това е обезпечено с имоти. До 15 февруари трябва да се разплатим,като точната сума ще стане ясна дотогава.

Върни се в “ЦСКА”