Мнениеот ShooterMan » 23 дек 2010 22:25
Ти нарочно се опитваш просто да изкривиш нещата.Аз ти говоря за точно определен футболист на точно определен пост!Пост-разбивач,пост където трябва да печелиш 1-вата топката,да унищожаваш играта на противниковите креативни халфове,да участваш в много единоборства...Аз не ти говоря за креативност,за плеймейкъри,за крила,говоря ти за разбивач!Найджъл де Йонг знаеш ли как мирише на футбол играта му?Мирише на бутонки и корави ритници,но е безценен,или Гатузо много голям футбол играе нещо?В рушенето на противниковата игра,в отнемането на топката и в единоборства - да ме извиняваш,ама Димов няма равен на себе си,Гаджев и Грийн заедно да се борят с него може и ще ги подмятка като парцалени кукли.На терена има 11 играча с различни функции и качества,това е отборът!Я кажи,кой е по-добър защитник?Майстора на паса и техниката Кривчо,или рендето Иво главата?Защо не пуснете Кривия централен защитник,да замирише малко на футбол?Да,от Димов не мирише на футбол,но изправен срещу Афелай или срещу балерините от Спортинг щеше да е къде къде по-ефективен и полезен за отбора,печели 1-ва топка,надборва противниковия мозък-халф,от там насетне вече е ред на другите звена.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.