Старши треньорът на шампиона на Русия Зенит (Санкт Петербург) - Лучано Спалети, напуска клуба, за да поеме световния клубен шампион Интер (Милано). Това потвърди самият той пред руския сайт Ногомяч.ру. "Не мога да седя на едно място, такъв човек съм. Тук в мразовита Русия сега трябва да седя 4 месеца без футбол по време на паузата. Помислих, обсъдих въпроса с моя щаб и реших да приема предложението на Интер", коментира Спалети. Италианският специалист добави, че е категоричен в решението си и от януари ще води гранда от Милано.
Спалети призна, че отива в Интер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Спалети призна, че отива в Интер
Re: Спалети призна, че отива в Интер
Някой май е гладен.Казва се Спалети,а не Спагети...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/381/2460381g.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lja91gJ7hg1qe3x9r.gif[/wrapimg][/center]
- Trueplayer
- Контакти:
За мен,Спалети е най-точния избор,много по-добре от Леонардо или Дунга,който също беше един от вариантите...
По-добре от Леонардо. Незнам само как ще се разберат с Зенит. Последнитте години руснаците се амбицираха да си изравнят първенството с първенствата от топ 5(Англия, Испания, Германия, Италия, Франция) и не жалят пари. Иначе тоя Леонардо нали "оправи" Милан та сега да дойде да "оправи" и Интер. Как ги избират тия хора незнам. Оня глупак Манчини го взимаха Ман Сити даде 300млн. паунда за играчи и пак са му малко и падат от Евертън. По същия начин и с Рафата. Какво го харесаха не е ясно.
- welldonehero
- Контакти:
По мое мнение Спалети е най-добрия италиански треньор в момента...Ще ме извиняват феновете на Челси и татко Карло 
Което от своя страна е лошо,тъй като Интер са ми особено антипатичен отбор

- storm
- Контакти:
Жив и здрав да е , ама не вярвам
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
И на мене тази новина доста ми допадна с оглед отколешните ми симпатии към световните шампиони. Спалети е много трудолюбив треньор, който се представи отлично с отбора на Рома. И все пак трябва да кажем, че нямаше особени успехи с него освен една или две купи на Италия. Да се надяваме сега с повече средства да върне Интер в правия път тъй като нищо не е загубено.

galin56 написа:По същия начин и с Рафата. Какво го харесаха не е ясно.
Всъщност всички плюят по Рафа, хеле феновете на Пул го мразят и в червата, ама поне с Рафа на чело Пул винаги бяха в зоната на ЕКТ, че дори и ШЛ, изключение е миналият сезон! А сега без Рафа къде са Пул?! Ептен потънаха..., та явно испанеца е правил чудеса с тима от Ливърпул, за да не изостава чак толкова много от останалите отбори от прословутата голяма четворка...

А колкото до Спалети... никога не съм го харесвал и не смятам, че е подходящ за Интер, но да видим.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
welldonehero написа:По мое мнение Спалети е най-добрия италиански треньор в момента...Ще ме извиняват феновете на Челси и татко Карло
Кофти работа,сега Гарата може и да не отиде в "Интер"

dhk222 написа:welldonehero написа:По мое мнение Спалети е най-добрия италиански треньор в момента...Ще ме извиняват феновете на Челси и татко Карло
Кофти работа,сега Гарата може и да не отиде в "Интер"А може би Морати гони Рафата заради това,че искаше да купи Дембеле от Шматков
![]()
![]()