Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Снощи ако Лил и Лион бяха боцнали по още 1 гол сега щях да ви пиша от самолета на път за Палма де Майоркарно сега си пиша от панелката ми в Надежда 6![]()
![]()
![]()
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
lionel_messi написа:ЕМИЛ написа:Защо мислиш ,че ще става по-зле ???
Защото циганите раждат по 10 деца, до няколко години ще станем малцинство в нашата родина.... Ама само с писане по форумите не става ! Тъжно е, много тъжно......
ЕМИЛ написа:Снощи ако Лил и Лион бяха боцнали по още 1 гол сега щях да ви пиша от самолета на път за Палма де Майоркарно сега си пиша от панелката ми в Надежда 6![]()
![]()
![]()
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Снощи ако Лил и Лион бяха боцнали по още 1 гол сега щях да ви пиша от самолета на път за Палма де Майоркарно сега си пиша от панелката ми в Надежда 6![]()
![]()
![]()
Go Ahead, Saint Etienne!
Дано зелено-белите се съвземат най-сетне
slavia_forever написа:acmilan написа:Слави е пълен смешко.Да,песента е реалистична,само че той е основна част от навеждането пред когото трябва,от оплюването на когото трябва,от политическата и културна чалга,от изпълняването на всякакви поръчки.Това е човекът,който беше пръв приятел с Бойко Борисов и който,след като му беше отказана водеща роля в държавата,се обърна към традиционните си покровители Гоце и сие.Слави е човекът,който в основна степен проведи анти-Костов кампанията,която доведе България до сегашото й положение.Дългия е с основна вина за много от нещата,които иронизира,критикува и от които уж се възмущава.Абсолютен политически помияр.Иначе никой не може да му отрече страхотните актьори и музиканти,нюхът му към шоубизнес.Но това бледнее пред помиярството.
Много точен коментар! Браво! А мотивът за тези авторски прояви на Трифонов са продиктувани нежеланието на Борисов да предостави 50% от влиянието в ГЕРБ и злобеейки, че властта им реално върви към абсолютен политически монопол.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 5 госта