Арсенал - Челси 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Ballancee
Контакти:

Арсенал - Челси 3:1 (FT)

Мнениеот Ballancee » 23 дек 2010 17:08

[center]Изображение[/center]
[center]27.12.10[/center]
[center]Ще бъде излъчен пряко по Диема[/center]

Арсенал и Челси се изправят един срещу друг на стадион "Емирейтс" в лондонското дерби от поредния кръг на Премиършип в понеделник вечер. Арсенал се намира на второ място в класирането на 2 точки от лидера Юнайтед но и със мач повече. В последният си мач от ''Висшата Лига'' , момчетата на Арсен Венгер претърпяха поражение на ''Олд Трафорд'' което позволи на ''червените дяволи'' да оглавят таблицата. От своя страна тима на Челси завърши наравно при гостуването си на Тотнъм. Играчите на Анчелоти нямат победа вече в шест шампионатни мача , като последната беше в ''лондонското дерби'' среще Фулъм на 10 Ноември с което разбирасе се заговори за уволняването на Анчелоти. В състава на Арсенал двубоя пропускат Алмуния , Вермален , и Фримпонг който са дълготрайно контузени , Диаби , Фабиански , и Гибс пък са под въпрос до последно. Очаква се на вратата отново да пази младока Счечни. В състава на гостите от Челси се очаква Лампард да е титуляр след като пропусна последните три месеца за своя отбор. Срещата пропускат Жирков , Бенаюн и Алекс който са дългосрочно контузени.Очаква се Ван Перси да започне до Шамак на върха на атаката. Атаката на Челси ще бъде водена от ''кошмара'' на Арсенал последните години , Дрогба подпомаган от Малуда и Анелка. Челси е във серия от 5 последователни победи над Арсенал (4 за първенство и 1 за ФА къп.) Една победа за един от двата отбора определено ще даде необходимият тласък за гонене на титлата.

Вероятен състав: Челси
Чех, Ферейра , Иванович , Тери , Ашли Коул , Микел , Есиен , Лампард , Малуда , Анелка , Дрогба

Вероятен състав : Арсенал
Фабиански , Саня , Скилачи , Кошчелни , Клиши , Сонг , Уилшър , Фабрегас , Аршавин , Насри , Шамак

[center][vbox]7a693d22[/vbox][/center]
Последна промяна от Ballancee на 02 апр 2011 20:17, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Преди Арсенал - Челси

Мнениеот saffron » 23 дек 2010 17:16

ако дебелоглавия италиански папуняк пусне пак калу , анелка и рамиреш .. смятам ,че традицията да ги бием на емигреитс ще се наруши...... да влизат МакЕкран и Лампард в средата на мястото на Рамиреш и Микел.. и по дяволите да пуска , които иска на мястото на калу и анелка.... претенции нямам!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 23 дек 2010 17:17

2:1 !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 23 дек 2010 17:25

Колегата горе е прав,с футболисти като Анелка,Калу,Рамиреш нищо неможем да направиме.Ако тия тримцата са титуляри невиждам как ще спечелим мача.
Аз с нетърпение вече чакам януарския трансферен прозорец защото задължително трябват футболисти във всяка една линия.Тоя мач с Арсенал съм го отписал.Колкото и да не ми се иска.....Прогноза 2-1 за тях !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 23 дек 2010 17:48

Залагам на "топчийте"

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 23 дек 2010 18:00

Мисля, че Челси прагматично ще бие. На Арсенал им е време да започнат да губят ритъм така, както традицията повелява в последните години. Този Рамиреш толкова ли е зле? Помня, че голяма сума се даде за него, но не съм го следил изкъсо в Челси.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 дек 2010 18:05

Много зле,но съм почти сигурен,че няма да играе(слава богу)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 23 дек 2010 18:06

SuperSpurs написа:Мисля, че Челси прагматично ще бие. На Арсенал им е време да започнат да губят ритъм така, както традицията повелява в последните години. Този Рамиреш толкова ли е зле? Помня, че голяма сума се даде за него, но не съм го следил изкъсо в Челси.

Рамиреш го взехме за опорен полузащитник но той въобще неможе да се справи с тая си роля.Губи 90% от единоборствата,често заради негови грешки в центъра на терена стават опасности пред Чех(Сити така вкараха гола срещу нас),въобще не се вписа в схемата.
Можеби ще е по-добре да заиграе крило,иначе има бързина може и там да бъде пробван !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 дек 2010 18:08

Santiago Munezz написа:
SuperSpurs написа:Мисля, че Челси прагматично ще бие. На Арсенал им е време да започнат да губят ритъм така, както традицията повелява в последните години. Този Рамиреш толкова ли е зле? Помня, че голяма сума се даде за него, но не съм го следил изкъсо в Челси.

Рамиреш го взехме за опорен полузащитник но той въобще неможе да се справи с тая си роля.Губи 90% от единоборствата,често заради негови грешки в центъра на терена стават опасности пред Чех(Сити така вкараха гола срещу нас),въобще не се вписа в схемата.
Можеби ще е по-добре да заиграе крило,иначе има бързина може и там да бъде пробван !

Рамиреш играе всякакъв.Ляв,Десен бек,опорен халф,атакуващ халф,ляво и дясно крило.

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 23 дек 2010 18:15

Frankie Lampard написа:Много зле,но съм почти сигурен,че няма да играе(слава богу)

Е, тогава предлагам бартер за Паласиос :)
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Върни се в “Челси”