Сменят емблемата на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FAITHFULL
Контакти:

1911 или 1914

Мнениеот FAITHFULL » 23 дек 2010 16:43

Една от крайните фракции на Левски изявиха ясно желанието да няма промяна в основаването на годината на „сините“.

С плакати по различни булеварди, на които пише - "Една история - 1914" и "Тара, отборът е на народа, не твой - 1914", привържениците изразят своето несъгласие с намерението на Тодор Батков да промени датата на създаване на клуба.
novsport.bg
Това нещо само в България може да го има!Представям си Лацио например да тръгнат да си сменят 1900!Абсурд!
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!

Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.

podlogite
Контакти:

Левскарите: Тара, отборът не е твой

Мнениеот podlogite » 23 дек 2010 16:49

http://topsport.ibox.bg/news/id_1362388943

Аплодисменти, бай Ганьо пак изкукурига напоследък и трябва да се завре на кучето в ... където му е мястото. :mrgreen:

Потребителски аватар
FAITHFULL
Контакти:

Re: Левскарите: Тара, отборът не е твой

Мнениеот FAITHFULL » 23 дек 2010 16:55

Тара за кой се мисли?Новият поп Кръстьо!
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!

Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Левскарите: Тара, отборът не е твой

Мнениеот LaRgO » 23 дек 2010 16:58

Точно така.Трябва да покажем на тоя,че датата е 24.05.1914 г.

angysarmy
Контакти:

Re: Сменят емблемата на Левски

Мнениеот angysarmy » 23 дек 2010 17:49

Айде като Левски е на Ганьо да го видим как ще се оправя без публика дали Левски щеше да спечели 7 точки пред празни трибуни нека си седят само Билкарите и да се пазят там заедно със стюардите

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 дек 2010 11:43

Някои тук разсъждават доста елементарно и ненужно емоционално. Чак до крайности се стига.
И какво ви бърка, ако отборът наистина е реално основан три години по-рано? Защо да не се промени годината на основаване на 1911? Не виждам никакъв проблем.
Нека отборът да става шампион и да играе все така добре в Европа, пък мен хич не ме интересува, коя година ще пише под емблемата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

zippy
Контакти:

Мнениеот zippy » 24 дек 2010 12:47

kokic1986 написа:Твърдо против смяната на клубната емблема - това ще бъде кощунство :!: :!: :!:

На мен лично твоя аватар ми харесва повече от емблемата. Относно годината ако бяха именували клуба на времето Левски 1911 сега щяхте да се противите ако искаха да преименуват на 1914. Така или иначе Левски беше, е и ще е най-великия клуб, който някога е ритал по терените на България! По-скоро елате на стадиона и подкрепяйте отбора отколкото да спорите за години и тн. Нито Батков, нито Дембеле са Левкис, Левски е отбора, стадиона и публиката и само когато 3те са във "форма" Левски ще мачка и радва!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 дек 2010 01:31

ehh написа:Някои тук разсъждават доста елементарно и ненужно емоционално. Чак до крайности се стига.
И какво ви бърка, ако отборът наистина е реално основан три години по-рано? Защо да не се промени годината на основаване на 1911? Не виждам никакъв проблем.
Нека отборът да става шампион и да играе все така добре в Европа, пък мен хич не ме интересува, коя година ще пише под емблемата.

Прочети малко по темата и ще се убедиш че БатАков забърква поредната каша с отбора. За мен годината няма значение, дори Левски да е основан и 1924 , но трябва отбора да има истинска история , а не измислена като други изкуствено създадени творения на комунизма с камара фалшиви титли. Сигурен съм че поредния опит на мустакатия умник да изкара дивиденти на гърба на Левски ще завърши скандално.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 дек 2010 02:45

vvessel написа:... За мен годината няма значение, дори Левски да е основан и 1924 , но трябва отбора да има истинска история , а не измислена като други изкуствено създадени творения на комунизма с камара фалшиви титли...

Ами да, де. Ами, ако наистина годината на основаване е 1911?
Нека видим човекът, какви документи още ще изкара, дали наистина ще смени тази година и тогава да коментираме.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 25 дек 2010 18:46

Един от основателите на "Левски" е казал,че Левски е основан на 24.05.1914г. Това не ви ли стига ? На батков ще вярвате,на един от основателите не ? Така ли ?

Върни се в “Левски”