Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Феновете на Ботев продължават с акциите срещу Христолов

Мнениеот Abbiati » 25 мар 2009 11:53

Зле му подейства насрещния сблъсък с товарния... :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 мар 2009 11:55

Има имааа.Четете и внимавайте да не си чупите мониторите ,защото аз за малко да го направя.

Преди мача Ботев(Пд) - Локо(Сф) който трябва да се играе днес на "Българска армия" заради наказание на "канарчетата", потърсихме президента на пловдивския тим Димитър Христолов. Той винаги има какво да каже. Сега също не изневери на себе си и даде интервю специално за "Топспорт".

- Здравейте, г-н Христолов. Защо отборът ви идва да играе мача със столичния Локомотив насред София, при това на "Армията", където "железничарите" играят срещите си от международните турнири.
-(с неговия характерен глас) Ами, ако в посока София ни намерите някакъв друг подходящ стадион, посочете го.

- В какъв смисъл подходящ?
- Проверили сме всички терени. И в Пазарджик, и къде ли не. Няма лицензиран стадион и в крайна сметка се навихме да играем мача на "Армията". Това, че срещата ще се проведе в София, не означава, че ще дойдем със свалени гащи. Всичко беше предвидено така, че да бъде съобразено с тежките ни двубои в първите пролетни кръгове.

- Включително и това непредвидено домакинство в София?
- Ами как. Ясно беше, че нашата публика не е виновна, но заради няколко невъздържани типове страда. Аз какво да направя. Винаги съм казвал, че не съм пъдар, за да следя кой троши хвърля всевъзможни предмети.

- Г-н Христолов, да не би от БФС, като виждат какви са нещата при, вас да искат да ви пратят елегантно в "Б" група?
-(с рязко повишаване на гласа) Е, аз как мога да отговоря на този въпрос. Откъде да знам. Не смятам, че някой иска да ни прати в по-долна дивизия. Убеден съм, че ще се спасим.

- Имате мач в Ловеч и после отново ще домакинствате на чужд терен, макар и срещу Локо(Мездра)?
- Само ще ви припомня как играхме на един полуфинал за Купата на България с Литекс и щяхме да ги бием насред Ловеч. Ако така играем пак, нищо чудно да вземем поне една точка. Сега всяка точка е много важна за нас. А за срещата с Локо(Мездра)
ще подадем жалба до БФС да преразгледа остатъка от наказанието ни и да ни го опрости. Целта е да си играем в Пловдив.

- Всъщност не направихте лош мач срещу Черно море, във Варна ви биха трудно...
- Какво трудно... Направо Антон Генов ни отряза главата.

- Е как? Нали изгони още в десетата минута вратаря на домакините Карамфил Илчев?
- Ама за какво ми е да го гони, след като не дава дузпа. И после, като останаха варненци с десет души, в един момент изведнъж станаха недосегаеми. Няма кой да свири нарушенията срещу тях. А сега за мача с Локо(СФ) ще бъда лишен от трима важни играчи, каквито са Николай Манчев, Апостол Попов и Даниел Божков. На всичко отгоре и треньорът ни Костадин Ангелов отнесе незаслужено наказание от две срещи да не седи на треньорската скамейка. Виждате колко много неща станаха в наш ущърб само от един мач във Варна. Но въпреки това смятам, че Ботев ще успее да намери себе си в следващите кръгове.

- Харесвате ли Костадин Ангелов като треньор и ще го оставите ли на поста и следващия сезон?
- Ангелов е много амбициозен треньор, който си разбира от работата.

- За мача с Локочотив(Сф) поне ще бъдете спокоен, че на вратата ще е Лилчо Арсов. Между другото в един момент щяхте да се отказвате от него въпреки, че е легенда и е дал много за Ботев?
- Търсим, разбира се, вратар. Но искаме да е добър. А Лилчо показва засега, че е незаменим и действително си е легенда на клуба. Знаете, че пробвахме и други вратари, но каквато и да си говорим, в момента по-добър от Арсов няма. А вратарския пост е най-важен. Един нападател може да изпусне да вкара пет пъти и накрая с негово попадение отборът да победи. Докато вратарят може да спаси пет пъти и веднъж да пропусне и отборът ще падне. Затова ни трябва опитен страж, който да е достоен заместник на нашия Лилчо.

- Съжалявате ли, че сега Калоян Караджинов пак ще играе за Локо(Сф) вместо за вас?
- Не ми се говори за това момче.

- Защо?
- Защото в края на полусезона идва при мен и започва да мрънка да му дам разрешително да си отиде от отбора. Уж фиктивно, защото трябвало да ходи до бившия си тим в Китай да разтрогва договора. Нали игра при нас като преотстъпен. И после щял да се върне. А то се оказа, че искал да си отиде в Локо(Сф). Ами не можеше ли като мъж да дойде и да ми го каже. Щях пак да го пусна. Караджинов се оказа подлец. Да прави каквото иска. Не ме интересува.

- Сигурно вече си получихте от ЦСКА парите за Дормушали Саидходжа и Йордан Минев?
- Няма никакъв проблем. Всичко е наред. Получихме си каквото трябва до стотинка.

- Очаквате ли да спечелите делото в Лозана за Георги Христов?
- Още не съм се отказал от исканията си. Делото продължава.

- Какво става с продажбата на вашите акции и съответно на Ботев(Пд)?
- Не искам да коментирам тази тема.

- И все пак няколко думи?
- Засега не мога да кажа нищо ново по въпроса. Мога само да заявя, че Ботев(Пд) няма да изпадне от "А" група.

- Казвате го с голяма категоричност и сигурност?
- Казвам го, защото в тези кръгове, които минаха, не се случи нищо изненадващо. Знаех, че ще ни бъде тежко. Но след като мине мачът с Литекс, в който можем да поднесем изненада, идват по лесни двубои. След като в първенството доста тимове направиха изненади, защо и ние да не сторим някоя. Не само в Ловеч. Ботев винаги е играл атрактивен футбол независимо от мястото, на което се намира. Може би затова в крайна сметка Ботев е възнаграден с оставане в елита.

- Как се оправяте с тази част от публиката на Ботев, която постоянно ви хули и скандира нецензурно против вас?
- Свикнал съм, обръгнал съм... За мен най-важното нещо е Ботев. В този смисъл ще продължавам да мисля само и единствено за клуба, който е част от историята на Пловдив. Толкова лесно няма да се дам. Разбира се, по-добре би било да не стават такива инциденти с нашата публика.

- Да не би да свикнахте с тези минивойни с част от феновете?
- Не съм свикнал, но за мен Ботев е над всичко и съм готов да изтърпя всякакви хули в името на този велик клуб.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Директорът в Ботев Сава Савов също подаде оставка

Мнениеот Abbiati » 25 мар 2009 11:58

Егати "директора"... С него и без него, все тая...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 25 мар 2009 12:07

БААААХТИ НАГЛОСТА МАИНА, удрям си лаптопа в земята

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 25 мар 2009 12:39

селяка направо кърти мивки с това интервю.Ама и жърналистическите подлоги му задават едни хубави удобни въпросчета,така като гледам на тях им плаща по редовно отколкото на играчите.

samobotev
Контакти:

Re: Ново писмо до Кръстева

Мнениеот samobotev » 25 мар 2009 13:05

Стига с тия писма,неразбрахте ли,че това са поредните селюви лъжи.Много страно как изведнъж след мача с Левски и наказанието което отнесохме и предопреждението от страна на БФС-то,че при друг подобен случай ще ни пратят във В група,изведнъж му затвориха канцеларйките и се появи пак тая дето иска да купува отбора.Всичко според мене са си едни селюви тарикатски номера.След наказанието като е видял,че има реална опастност отбора да изпадне във В група и да не може да изкарва парички от продажба на мачове и залагания в еврофутбол и спортингбет.Наш селю се обажда на приятелчетата си от прокаратурата и данъчното,плаща си и те идват и уж почват да го раследват за измами и тем подобни простотии.
Целта е ясна внушава се на хората,че края на селяка е близо и да потърпят до края на сезона когато селю уж ще бъде изгонен,ние наивниците се връзвъме на номера и ексцесиите спират,сезона си завършва,отбора си запазва мястото в А група,а лятот прокоратурата и данъчните връщат отбора на селяка.
И така я караме още 10 години,а може и 20 да станат.
Разберете най накрая селяка няма далавера отбора да играе в Б или В група,там неможе да продава мачове и да залага на на точен резултата.За да печели селяка отбора трябва да е в А група,няма нужда да е силен,просто трябва да е се крепи там.единствения шанс селю да се махне,е отбора да изпадне във В група,и да му се даде ясно да разбере,че докато той е собственик отбора няма да се върне при тъй наречените майстори.
Лично аз предпочитам 3 години да ги гледам във В и Б група отколкото още 10 или 20 в А със селяка начело.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 25 мар 2009 14:13

Сега, пич, да ти кажа нещо: за селските номера по принцип си прав, но в случая със запорираните акции нали се сещаш че няма как сам да си ги е запорирал? Същото важи и за вземанията. Всичко е обявено в Търговския регистър, можеш да си направиш справка. Поне това е истинско!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 25 мар 2009 14:20

Да де, обаче НЕ КОМЕНТИРА въпроса със сделката и/или запора на акциите... няма кво да каже! :twisted: :twisted: :twisted: Истината е, че ако Кръстева го осъди за тези пари, тя реално може веднага да поиска да и бъдат възложени запорираните акции и така да придобие клуба за 250 000 капаро + 326 000 дадени като финансова помощ, което за нея не е лоша сделка, нали? Щото е ясно че Селянина НЯМА да извади пари и да и плати!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 25 мар 2009 14:38

АБЕ тоя интелигентния царвул WIND...........Защо бе буфер обрязан тровиш душите на хората с твоя заразен мозък :?: Вие големи европейци станахте бе..........бай Мангали :evil: :evil: :evil:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 25 мар 2009 15:12

Дано наистина да не намери от някъде и да плати,че ние с нашия късмет... :evil:
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Върни се в “Архив”